toro Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 img burn, dvd decrypter, stejná chyba v půlce vypalování, co to je? zbytečný 2 dvdčka ... Jasně špatná vypalovačka - hází to chybu při přechodu na druhou vrstvu . Obyčejné vypalování ještě zvládne . dvouvrstvé jsou náročnější na vypalování a na to už nemá . Kup si novou vypalovačku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 aha, no už má taky 3 roky, aspoň už vím co chtít na vánoce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero34 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 cau, kdyz stahnu treba forzu 3, ktera je na 2 DVD a chci nainstalovat na HDD tak tam hodim nejdriv dvd1, pak to po mne bude chtit dvd2 a pri hrani tam jen pro overeni budu hazet dvd 2 nebo dvd1? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 cau, kdyz stahnu treba forzu 3, ktera je na 2 DVD a chci nainstalovat na HDD tak tam hodim nejdriv dvd1, pak to po mne bude chtit dvd2 a pri hrani tam jen pro overeni budu hazet dvd 2 nebo dvd1? dik Samozřejmě DVD 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Dobrý návod na IMG burn jen bych tam doplnil jeden krok, a to "Vložit DVD do mechaniky". Poprvé jsem tam totiž DVD zapoměl dát a půl hodiny jsem hledal ikonku na zahájení vypalování, která se tam pochopitelně z důvodu že DVD nebylo v mechanice neukázala:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2010 Dobrý návod na IMG burn jen bych tam doplnil jeden krok, a to "Vložit DVD do mechaniky".Poprvé jsem tam totiž DVD zapoměl dát a půl hodiny jsem hledal ikonku na zahájení vypalování, která se tam pochopitelně z důvodu že DVD nebylo v mechanice neukázala:cheesygrin: Ale to uz by bolo pisane pre dementov pre nejake ine forum...aj ked...nic v zlom :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky101 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahojte, tak opět jeden blbý dotaz :) stahl jsem hru z torrenty a chci si ji normalne vypalit přes img burn, ale složka co jsem stahl neobsahuje klasicky 2 soubory iso a dvd ,ale spoustu souboru winrar a k temu nějaké soubory typu R(a číslo).. Když dam img burna a zápis tak se mi ta složka otevře jakoby prazdná.. Nevíte jak to vypálit?? Prosím berte ohled na začátečníka ,zatím jsem vypaloval pouze jednu hru :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Musíš nejprve soubory rozbalit ve winraru. Respektive musíš we winraru otevřít první part a poté někam ***.ISO a pokud je tak i ***.DVD soubor někam do složky,to uděláš tak,že oba soubory označíš a jedoduše je přesuneš do tebou zvolené složky. Není to nic těžkýho i moje malá ségra to vzládne ;) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Spustíš program WinRAR , vybereš složku , kde máš ty stažené rary z torrentu a zadáš EXTRAHOVAT DO ( tady vybereš prázdnou složku do které tu hru chceš uložit ) . Vytvoří se ti soubory . dvd a .iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Ahoj lidičky :), omlouvám se za (pravděpodobně) hloupý dotaz, ale jak jsem kdesi slyšel "není hloupých otázek" :o)).. Dotaz: stáhnul jsem si hru a je tam složka s .ISO(7GB) souborem a .DVD - ale ta má jen 33kb, tzn.to je oproti 7GB souboru asi málo :). Pro vytvoření z ISO/DVD souboru jsem použil ABGX360, ale bohužel po "projetí" prográmkem se mi žádný - NOVÝ - DVD soubor neobjevil?! Můžete mi prosím poradit co dělám špatně? Předem moc děkuji!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommygun Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 DVD soubour obsahuje jen informaci o prechodu na druhou vrstvu, jeho velikost je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Máš to správně . Soubor dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku . Při vypalování ImgBurnem sice zadáváš .dvd , ale v podstatě vypaluješ to iso . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Máš to správně . Soubor dvd je jen řídící soubor pro vypalovačku . Při vypalování ImgBurnem sice zadáváš .dvd , ale v podstatě vypaluješ to iso . ..aha myslel jsem ,že se změní označení ,nebo se ve složce "objeví" .DVD... Děkuju moc za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ..tak vypálení se povedlo, ale stejně jsem neoodolal a koupil si originál :D (to víte jsem odkojený PS3):)... ještě jeden dotaz - překvapilo mě ,že hra se bezproblému spustila (nenahrával jsem, žádný wawe) - je to tím, že mám (asi nejaký poslední) FLASH??? A poslední dotaz, když půjdu s flashlou konzlolí ,ale s originálkou na LIVE, hrozí mi BAN?? Děkuji za rozuzlení :) a přeji překrásné Vánoce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Nenapsal jsi jaký máš flash . Jestli máš LT + ( je od 27.listopadu ) , tak můžeš na live hrát i s ošetřenýma pálenkama v ABGX a ban ti nehrozí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 ...mám xko pár dnů a člověk co mi to prodával nevěděl :( .. no ale důležité je , že s ORIGINÁLKOU se neznelíbím soudruhům s USA :D ... díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ...chci se zeptat vím, že se to tady probíralo, ale nějak tu odpověď nemůžu najít :( ..vypálil jsem Alana Wake a po vložení do konzole to píše : This disk i unreadable, clean the disk a soft cloth...restart the console. Děkuju za pomoc! (typ flashe bohužel nevím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Toto může mít mnoho příčin . Jaký máš FW flashe a momentální dashboard je ale nutno vědět . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capis Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 dá se nějak zkopírovat dl už s hrou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capis Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 mám ješte dotaz,hraju skate 3 normálně sem dva dny hrál a teď mám podobný problém HansGruber xko hlásí This disk i unreadable, clean the disk a soft cloth...restart the console. a normálně hra jela..vždy se začne načítat a pak to spadne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Samozřejmě že dá . Jenom je potřeba vědět jestli nebyla patchnutá a jaký máš FW flashe . Je lepší instalovat hru na HDD - potom se ti tohle stávat nebude . Pravděpodbně špatně vypálené DVD . Nekvalitní DVD a nebo vypalovačka nevypaluje už dobře . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Toto může mít mnoho příčin . Jaký máš FW flashe a momentální dashboard je ale nutno vědět . ...když ten DASHBOARD zaktualizuju, to by (možná) mohlo pomoct,že? Omlouvám se, že skhle blbě ptám, ale nechci aby aktualizace způsobila případně nejaký problém.. Díky ua odpověd´:) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Jestli máš jen 9199 a nebo menší a nestojíš o hraní na live ( a nemáš flash LT + ) , tak by byla škoda nevyužít updatování podle tohoto postupu aby jsi mohl hrát i nejnovější hry s ochranou AP 25 : http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Jestli máš jen 9199 a nebo menší a nestojíš o hraní na live ( a nemáš flash LT + ) , tak by byla škoda nevyužít updatování podle tohoto postupu aby jsi mohl hrát i nejnovější hry s ochranou AP 25 :http://console-forum.net/tema/107538-jak-rozjet-hry-s-ochranou-ap-25-overeny-postup ...mluvíš mi ze srdce :D ...na "LIVE" mám PS3 a s xkem si "vystačím" na off-line... díky za pomoc - jdu studovat jak na to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HansGruber Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ..právě jsem zjistil TYP flashe ...měl by to být iExtreme LT+ s podporou AP25 ...no tak uvidíme jestli tomu aktualizace DASHBOARD pomůže :) ...,neboli nestana se aktualizací DASHBOARD nic, ne? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.