Paldaso Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pálím na Emtec a vse funguje jak ma takze myslím ze uplne staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paldaso Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 k tomu ze nektery hry nejedeou ... mam doma dvd a kldyz nejaka hra nevalit tak jej tam supnu pauznu ho a dam tam hru a nacte se mi nevim moc jak to funguje ale borec co jsem to od nej koupil mi to takhle rekl ne u vsech her ale nektere to chcou ..vadi mi ze je to zdlouhave neda se tomu nejak predejit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Pálím na Emtec a vse funguje jak ma takze myslím ze uplne staci Oni jsou vpohodě ,ale zaleží na tom jak kvalitní máš vypalovačku , a kolik máš peněz v peněžence.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paldaso Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 tal vypalovacku ma od LG dneska to uz nic nestoji mam ji rok a prisla me na tycku a emtec koupim baleni po deseti za 250 jinak k te druhe otazce co jsem psal viz nahore na tom dvd je napsane Boot a nebo Boox jestli muze nekdo poradit dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jediný "boot disk", který se na X360 používá je Activate.iso pro W4 a vyšší hry, pokud máš starší (1.6) FW v mechanice. Předejít se tomu dá, pokud se updatne právě ten FW. To si domluv s nějakým flasherem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B-eckham Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Mohl bych otázečku? snad v tomto topicu někdo poradí... při pálení to háže hlášku: failed to set LO data zone capacity reason : Invalid Field in parametr list a vypalování ani nezačne... nikde jsem nenašel co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 1.) Zkontroluj si, že IMGBurn máš takhle nastavenej 2.) Zkontroluj *.DVD soubor 3.) Updatuj firmware mechaniky v PC http://www.firmwarehq.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B-eckham Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Tak vypalování se mi podařilo rozjet... čekal jsem na první DVD... a... poslední procento a vyskočilo mi toto: W 00:39:57 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (0%, 0/3) - Program Memory Area Update Failure W 00:39:57 Synchronise Cache Failed! - Reason: Program Memory Area Update Failure W 00:39:57 Retrying (1 of 3)... I 00:40:41 Closing Track... I 00:40:44 Finalising Disc... W 00:40:50 Potential 'WaitImmediateIO' Deferred Error - (0%, 0/3) - Program Memory Area Update Failure W 00:40:50 Finalise Disc Failed! - Reason: Program Memory Area Update Failure W 00:40:50 Retrying (1 of 3)... To je v poho? těch vykřičníků je tam na můj vkus moc :-D asi jsem puntičkář... :-D VYPALOVÁNO TOUTO VYPALOVAČKOU http://www.alza.cz/lg-gsa-t40n-cerna-d94571.htm (LG GSA-T40N) Vyzkoušeno znova, hra vypálena... ale při dalším pálení opět to samé... může být chyba ve vypalovačce? Že by měla problém s ukončením stopy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrederickVI Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Zdar. Jak poznám DVD+DL vypalovačku? (bez zkoušení to bych vzládnul taky :D ) Na ní mám jen napsáno [RW] a pod tím DVD+DL malým písmem. Nejde to zjistit nějak pře software? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Např Nero Info Tool... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Tak jsem se včera vrhl na mé první vypalování. Konkrétně Just Cause 2. Koupil jsem si DVD+DL Emtec (jiné neměli). Vypaloval jsem přes program ImgBurn přesně podle návodu zde. Rychlost jsem dal 2x... Vypáleno. Ale! Když spustím hru načte se menu a když dám novou hru, buď se to sekne už při prvním loadingu nebo při prvním videu. Párkrát se mi podařilo se dostat až do první mise. Ale já hru nehodlám spouštět 10x a doufat, že mi to při nějaký super těžký misi spadne... Konkrétně to píše, že disk je nečitelný, že ho mám prý vyčistit a restartovat konzoli... Takže je to špatným DVD? Špatným vypálením? Nebo Xkem? Takže příště Verbatim a rychlost vypalování 1x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 Vypalovat nižší rychlostí, než je 2,4x je už zbytečný. Nejdřív ISO zkontroluj přes abgx, potom updatuj firmware mechaniky (DW) a zkus to vypálit znova. Když se to nechytne, tak koupit verbatimy ... //@B-eckham: Promin, docela s velkym zpožděnim, s největší pravděpodobností už dosluhuje vypalovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chramy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli by mi mohl někdo vyscreenovat jak se pres abgx360 dela z .iso .dvd děkuji nashledanou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Podívej se do topicu pro začátečníky ... ISO a DVD jsou dva samostatný soubory. Stačí jen v ABGX v záložce Options zaškrtnout Check/Create .DVD file, vybrat ISO obraz a kliknout na Launch. Soubor se sám vytvoří ve stejné složce jako ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chramy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Děkuji mnohokrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chramy Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Dobry den chci se zpetat stáhl jsem si hru Def Jam:Icon ale potrebuju ji vypálit ale mám tam jen nějaký soubor který se jmenuje pcn.dji a je to soubor DVD a ještě jeden soubor který se také jmenuje pcn.dji ale je to soubor obrazů tak nevím jak to vypálit prosím poradte mi někdo děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Na první stránce máš návod ... dáš ISO a DVD do stejný složky a vypálíš podle návodu - u vypalování vybereš DVD soubor, rychlostí 2,4x na DVD+R DL Verbatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Vypal to nejlépe ImgBurnem a zadej ten soubor pcn.dji DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekin Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 imageburn je úplně na ho.no, už mi zku.vil asi 5 dvd a když sem to vypálil v clone cd tak to bylo v poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 Zajímavý, já jsem s ImgBurnem nikdy žádnej problém neměl ... asi PEBKAC :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Tak jsem se včera vrhl na mé první vypalování. Konkrétně Just Cause 2. Koupil jsem si DVD+DL Emtec (jiné neměli). Vypaloval jsem přes program ImgBurn přesně podle návodu zde. Rychlost jsem dal 2x... Vypáleno. Ale! Když spustím hru načte se menu a když dám novou hru, buď se to sekne už při prvním loadingu nebo při prvním videu. Párkrát se mi podařilo se dostat až do první mise. Ale já hru nehodlám spouštět 10x a doufat, že mi to při nějaký super těžký misi spadne... Konkrétně to píše, že disk je nečitelný, že ho mám prý vyčistit a restartovat konzoli... Takže je to špatným DVD? Špatným vypálením? Nebo Xkem? Takže příště Verbatim a rychlost vypalování 1x? Tak, koupil jsem si od kámoše tři rok starý Verbatimy a všechny fungují bez problémů... Takže moje statistika: Emtec: 0/1 Verbatim: 3/3 Nechci nikomu Emteky vyvracet, ale tohle řekl bych mluví za vše. A jestli ušetříte na jednom páleným DVD, 10 nebo 0 Kč je už snad jedno... Když oproti originální hře stejně ušetříte stovky korun ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
woodooman Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Ale to není chyba DVD EMTEC , ale je slabá vypalovačka ( možná pálíš na notasu ? ). Dá se to zachránit tím , že se použíjí VERBATIMY , ale časem to možná nepůjde ani na ně .Pokud je dobrá vypalovačka , tak se dají používat EMTEC , MEMOREX , MAXELL naprosto bez problémů . Jen ne GIGAMASTER . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cambel Odesláno Květen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2010 Mám stejný názor jako woodooman, spíš než o médiích je to o vypalovačce. Někteří tady píšou jak je k ho.nu to který médium, ale pak napíšou, že to vypalujou na notebooku. To je potom každá rada k ničemu. Já vypaluju na desktopu na starém Samsungu a není problém přečíst Emtec, TDK ani Philips. Všechny DVD mi jednou. A jediné zkažené DVD jsem udělal bylo Verbatim, ale to bylo chybné DVD, vypalovací vrstva měla divný odstín oproti ostatním DVD, prostě zkur..né z výroby. Nejlepší ochranou proti opotřebování DVD je pořídit HDD a hry hrát z něj, jednou nahrát na disk a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Mam problem vypalim hru hodim do xboxu a jen video se pusti a pritom si udelam dvd soubor a ten vypalim a ne iso mohl by mi nekdo pomoct?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2010 Jakej mas iX? A jakou hru chces spustit? Mozna mas jen starej firmware, kterej neprehraje wave, kterou hra ma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.