Consolero Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Odeslána PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Máš taky pm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 http://aukro.cz/25ks-aone-plus-dvd-r...326917693.html[/url] ? ja je používám a mám dobré výsledky, pi do 100 a pif kolem 4-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara.ce Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 čaute mám problém se spuštěním her xgd3. mám Flash LT3 a mechaniku na pálení ihas rev. B pálení je bez problémů, ale kdyz to dám do xboxu tak mi to napíše Unsupported Disc - This disc is not supported. Kdyz jsem to flesoval tak mi dali par her (napr. Fifa 13, skyrim ) a ty jdou bez problemů. Nevíte co je prosím za problém... pročítám fórum už dva dny a nic co by mi vyresilo muj problém. Předem díky za slušné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Už to tu bylo, ale na dotyčného otázku jsem odpověď nenašel, tak se tedy ptám a stejně. Mám hry, které mají s iso velikost více, než je kapacita disku. Dám příklad Ninja Gaiden 3 má 8,7 giga, Metro last night má 8,540 a taky to nesmahnu. Můžete mi poradit prosím, zda se s tím dá něco dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Jedná se o XGD3 hry, musíš pálit overburn a musíš na to mít vypalovačku, pročti si forum, je tu toho mraky o tvém problému! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Jenže já zas četl, že ta vypalovačka nemusí být, že hold nějaký xgd3 půjdou a některé zas ne, live nemám... Takže ta vypalovačka musí být i když je to iso o takovéhle velikosti? Jako pardon, ale je tu padesát stran příspěvků, projel jsem deset a jako dál jsem už nemohl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Problém je v tom, že já na obyč LG staré vypalovačce prostě hry s XGD3 vypálím. Teda jen pár, drtivá většina má onu vyšší velikost, než jde k vypálení. Teď jsem z toho jelen. Ten burner max je nějaký sw k těm ihas vypalovačkám nebo jak to je, či je to klasika sw na širší okruh vypalovaček? Já jen, že se mi ten program nedaří najít. Jinak zkoušel jste někdy někdo overburn v obyč imgburnu? Jde to nebo ne? Všichni tu mluví o tom, že se to předtím má projet burnermaxem, ten nemám a zatím ho hledám, ale zajímá mě, zda je nějaká šance to vypálit bez něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Bohužel zrovna jsem se snažil vypálit disc 2 na GTA V dal jsem v ImgBurnu Overburn a v 97% hláška že se to tam nevleze jestli má uzavřít disk, dal jsem ano a hra se nespustí. Jde o to, že jsem koupil origo GTA V a Play CD jsem omylem pěkně doškrábal až nejede, tak jsem z netu stáhl disc 2, zkusil napálit. Na mínusko mi program napsal že něco soubor Fail a ani to nešlo spustit a na plusko mi to hodí tu chybu, že se to nevleze... Asi si udělám radost a koupím druhé GTA V :-/ :-DKdyby měl někdo radu, PM, je to semnou ale těžké, xbox už moc neřeším, mám tam flash, který mi i po aktualizaci zůstal, ale jinak o vnitřnostech, mechanice a tak nevím, musel bych to pozjišťovat a na to nemám moc čas :-/ Komu není rady... já vím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 No to já teď mám stejný problém :) ale s Metro last night... taky se to tam nevešlo, asi fakt na tyhle hry bude třeba ta mechanika :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 (upraveno) Žádná "ta vypalovačka", žádná revize B, ale jakákoliv palírna s MTK čipsetem... Stačí jen vyzkoušet která to umí. kluci za 4 stovky není co řešit... Prodává se teď aktuálně palírna liteon ihas124 revize E a šlape v pohodě s Payloadem - http://console-forum.net/tema/152211-c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-jak-na-to/page3 Upraveno Září 26, 2013 uživatelem keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyks5 Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Ahoj nevíte kde bych sehnal tu vypalovačku ihas124 revize E s Payloadem (co to vůbec Payloadem je?). Jestli mi pujdou hrát hry po vypálení touhle vypalovačkou na xbox s flashí LT+2.0 díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Já pálím na stary mechanice Sony NEC (Optiarc) bez jakéhokoliv burnermaxu či payloadu tools....jen klasicky přes ImgBurn a Truncate metodou..všechno včetně obou disků GTA V v pohodě ale pouze na Verbatim + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Tak to seš fakt dobrej nebo máš spešl HW :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 No konečně jsem aktualizoval net framework, kvůli starýmu mi nešel burnermax a teď už jen koupím tu ihas 124 :) Keras, máš mé dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 26, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Žádná "ta vypalovačka", žádná revize B, ale jakákoliv palírna s MTK čipsetem... Stačí jen vyzkoušet která to umí.kluci za 4 stovky není co řešit... Prodává se teď aktuálně palírna liteon ihas124 revize E a šlape v pohodě s Payloadem - http://console-forum.net/tema/152211-c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-jak-na-to/page3 To sice jo, ale iXtreme Burner není to samé, jako Payload Tool! Znám (konkrétně ve dvou případech) lidi, kteří si pořídili jinou revizi, na kterou sice Payload Tool šel, ale XGD3 hry jim stejně nefungovali. 124-B je prostě jistota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Proč by 124-b měla být jistota? Dobře, není to to samé, ale jakou šanci má burnermax na vypálení xgd3 a to funkčního? Co koukám teď na okno programu, tak podporuje všechyn ty vaše revize od a až do e, na které to teda funguje perfektně ;) tak nevím :) Já si vypálím deset her za rok, takže když to dám až na druhý či třetí pokus, nezblázním se :) Pokud někdo vypaluje fakt jakože pálí 24h denně, tak se nedivím, jinak nevidím důvod připlácet takový prachy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Já nevím co řešíš! Buď si připlať nebo ne! Ostatní Ti zde radí k tvé spokojenosti. Pokud je ti líto si připlatit, nepřiplácej si, ale pak nechoď, že Ti nefunguje vypalování či jiné věci. Opravdu nechápu logiku, ušetříš 300,-, ale pořád ta mechanika stojí méně než jedna originální hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 26, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Proč by 124-b měla být jistota? Dobře, není to to samé, ale jakou šanci má burnermax na vypálení xgd3 a to funkčního? Co koukám teď na okno programu, tak podporuje všechyn ty vaše revize od a až do e, na které to teda funguje perfektně ;) tak nevím :) Já si vypálím deset her za rok, takže když to dám až na druhý či třetí pokus, nezblázním se :) Pokud někdo vypaluje fakt jakože pálí 24h denně, tak se nedivím, jinak nevidím důvod připlácet takový prachy :) Jistota to je, protože je iXtreme Burner (Jediný CFW na mechaniku vytvořený pro vypalování XGD3) přímo vytvořený pro mechaniku 124-B, takže máš jistotu, že to určitě musí jít. Navíc, jak říká skiz-, 124-B tě vyjde levněji, než jedna originální hra na Xko, což si myslím, že (vzhledem k vypalování) takový problém není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Já to doposud nechápu, je jim líto dát 800,- za mechaniku, která jim vypálí tucty her, přičemž samotná mechanika stojí méně než jedna originální hra. Logika některých lidí mně až zaráží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) Kluci já se Vám divím, že jste tak zmasírovaný některejma příspěvkama ohledně revize B. To že u béčka "někdo" přehraje fw a prodává to za 2,5x tolik to je čistě jeho věc. A vaše věc (blbost) že to kupujete. Ano - tohle mělo význam dokud neexistoval níže zmíněný software. Ale cca od ledna letošního roku není žádný důvod Béčkové verze vypalovaček liteon ihas124 kupovat (podle mě za dost velký peníz). OK nejste v IT moc šikovní, připlatíte si za flešnuté béčko a pálíte. To, že je béčko nějak výjmečné je blbost. Je to jen verze do které lze aplikovat natrvalo fw který někdo vyvinul a někdo jiný na něm vidělává. Ale ty keci o jistotě tomu se musím smát :-) Je to jen a jen někoho lobby aby prodal to svoje B a opět vydělal. Pokud budete míte nestabilní PC, pokud budete mít tak tak zdroj, POKUD NEPOUŽIJETE MÉDIA VERBATIM DVD+R DL (to je základ protože mají oproti jiným levnějším médiím kvalitní povrch i na konci dvd – největší průměr - kam se přeplňuje cca 200mega dat což je tzv. ochrana xgd3), pokud budete mít vibrace v kejsu, pokud budete mít kolísání napětí v síti, pokud bude spuštěných příliš mnoho procesů, pokud budete vypalovat velkou rychlostí, pokud bude bug v ramkách, atd. atd.. není jistota vůbec nic. Nikdo Vám nezaručí že slavná omílaná vypalovačka ihas124 B bude pracovat dobře. Naopak se nebojím říct, že čím vyžší revize tím odladěnější fw v ní je... Ale to je věc názoru. Tým jungle (xecuter) vyvynul software který umí overburn na mechanikách osazených MTK čipsetem (mají ho (skoro) všechny liteon mechaniky) a proto se i oni doporučujou. Ale umí to i spousta dalších mechanik. Tady je info - http://team-xecuter.com/c4es-burnermax-payload-tool-v0-15/ Není nic jednodušího než do vaší name nebo no-name mechaniky vložit prázdné DVD+R DL a aplikovat onen soft a hned vidíte jestli se aktivuje přeplňování disku. Jestli ano můžete začít pálit xgd3 (pomocí imgburnu který je s payloadem doporučován) které mají 8,7GB. Mítus, že jenom revize B zaručí správné vypálení xgd3 je blbost!!! Fw natvrdo nahranej v revizi B nijak neovlivňuje data xgd3. XGD3 je jen "ochrana" která tkví v tom, že hra má 8,7GB a standartně se nevejde na obyč. DVD DL které má 8,5GB. DVD médium je proto nutné přepálit až na samotný okraj záznamové vrstvy a to lze úspěšně jen s verbatimkami. Navíc se uvádí výroba v Singapuru a to verze 001 nebo 003. To že je to Singapur najdete lehce na originálním přebalu špindlu - na boku na igelitu je to napsané. Vždy je nutné zvolit rychlost pálené 2,4 s tím, že pokud budete mít verbatimky 003 tak se rychlost sama zvíší na 4x, ale to je v pořádku. Dále verbatimky 001 se OPC vypíná - je to v imgburn v nastavení - zápis (Optimal Power Control) a pro 003 naopak se OPC zapíná. Ale to jsou jen detailní informace pro úspěšný zápis v imgburnu. Samozřejmě pokud je Vaše mechanika již jetá, vysvícený laser, špinavá optika, atd. nikdy se nezaručí správné vypálení. Proto když koupíte Béčko tak je vždy nové a vše valí ok a máte samozřejmě "jistotu" jak se zde uvádí. Ale kupte za 4 stovky jakoukoliv novou verzi liteon ihas124 mechaniku a jistota bude také. Nyní je v prodeji revize E která overburn s payloadem umí samozřejmě také a bude výsledek úplně stejný. Je toho tu na foru hodně tak jen koukněte do příslušné sekce kde se dozvíte všechno. To že vypálíte xgd3 metodou truncate přijdete o data která potom ve hře chybí. Hrát sice jde ale... Co se pak přihodí se dočtete zde: http://console-forum.net/tema/152211-c4e-s-burnermax-payload-tool-v0-15-jak-na-to/page3 Upraveno Září 27, 2013 uživatelem keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Mechaniku beru příští týden :) Hned vyzkouším ;) nejprve zkusím dát na tvoje rady a kdyby nešlo nebo nevyhovovalo, až pak se vrhnu na tu jejich ,,béčkovinu":) Říkám, i kdyby ixtreme burn byl větší jistota, mě to vypálení na druhý třetí pokus nerozhodí, nehodlám pálit jak zběsilej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) Není čeho se bát. Druhej nebo třetí pokus se bude konat jen když použiješ jiná media než Verbatim. I tak se může stát, že některá verbatimka selže, ale je jich jen mizivé množství. A nebude to vina vypalovačky ale media. Na kasické hry 8,5GB pak lze použít jakékoliv médium. Já používám MediaRange za 13 kaček ale opět verbatim se uvádí jako lepší a trvanlivější. Ovšem to se to dývko daleko dřív poškrabe od děcek než že nepůjde přečíst stářím záznamové vrstvy. Navíc při dnešní kapacitě hdd není problém hry archivovat a kdykoliv je přepálit. Iextrem je v podstatě to samé jako payload, akorát, že payload se musí vždy pouštět znova, pokaždé když se vysune médium z mechaniky. Je to patch. Iextrem je fw kterej se natvrdo nahraje do B verze mechaniky. Upraveno Září 27, 2013 uživatelem keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 27, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 (upraveno) keras: Jasně, v IT nejsem "šikovný" (sice mám vystudovanou střední se zaměřením na IT a teď studuju Kybernetickou bezpečnost na univerzitě, ale to je vedlejší), za to ty by ses aspoň mohl naučit česky (viz. "mÍtus" a sorry za menší OT). Pro tvou informaci: Za 124-B mechaniku jsem si nepřiplatil, kupoval jsem jí za 400 zanedlouho po začátku prodeje. To, že přímo na tuhle mechaniku byl vytvořený iXtreme Burner, s tím nemělo nic společného (snad jen, že jsem měl štěstí, že to bylo zrovna na tuhle). Pro metthanicha: Vlastně nevím, proč ses sem vůbec přišel ptát, jak vypalovat, když sis stejně odpovídal celou dobu sám a - tak mi to přijde - akorát jsi čekal, až ti někdo schválí vypalování přes PayLoad Tool. A pochopil jsi to špatně - nejde o vypálení na druhý, nebo třetí pokus, ale o to, zda ta hra po vypálení pojede, nebo ne. Ale je fakt, že to je tvoje věc. Upraveno Září 27, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 neřeš mojí češtinu a nevztahuj nic na sebe, to nemáš jiné argumenty? Řeš rozdíl mezi payloadem, ixtreme. Pokud jsi zaměřenej na it tak nám vysvětli v čem ta zázračná záruka je a v čem je Bčko výjmečné? Hm? B je přeci jen už starší revize a novější toho umí zase o něco víc... Existuje kprobe soft a projede se s tím vypalené DVD a hned je pozná zda si s tím bude mechanika v boxu rozumět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.