Junior Moderators spenat Odesláno Září 27, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 Kprobe samozřejmě znám a zde ti přikládám dva grafy přímo z něj (určitě víš, co je co, takže to vysvětlovat nemusím), obě vypálení jsou pravděpodobně funkční, ale i tak je vidět, na čem se vypaluje s větší jistotou. PayLoad Tool | iXtreme Burner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Hele a ty si určitě vypaloval iso soubor. To musíš vypálit dvd soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Odesláno Září 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Ahoj, prosím o radu kde je problém: chci si vypálit fifu 14, kontrola v ABGX v pohodě ale před vypálením to napíše chybu viz foto :-( Děkuji za všechny rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 vidím že pálíš na verbatimy tak chybou media to asi nebude..ale co kdyby ? nemáš soubory sdílené na torentu? že je někdo od tebe stahuje a tím pádem je soubor jakoby v užívání systémem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 yarin: Ahoj, koukal jsem na net a jediný řešení, co jsem našel, je reflash FW mechaniky, tzn. znovu nainstalovat iXtreme Burner FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) nj prej to dela nejnovejsi imgburn, varianta je hodit tam ten puvodni pokud reflash nezabere,nemuzu otestovat dosli mi dvd,) mam ten samej problem: http://console-forum.net/tema/161082-ihas-najednou-haze-zmetky-porizeno-foto Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 to taky máte pravdu s tou verzí ImgBurnu..já palím na verzi 2570 a verze novejší se mi taky už zdála nějaká divná s tím pálením ...takže sem radši zustal u té starší verze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 No já nejnovější IMGBurn mám a normálně mi to jede, ale samozřejmě to možný taky je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Dekuji za rady, nahodou odkaz na ten iXtreme Burner FW by mi nekdo neprozradil :-) az budu doma vyzkousim a dam vedet jak to dopadlo. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahalick Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Mám dotaz:je možné XGD3 hry vypalit na DVD-R DL 8,5GB dvd,omylem jsem koupil 2 kusy.Prosím o radu díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 no zkus to...fakt nevím všichni doporučujou pluska..asi budeš první kdo to vyzkouší..pak mužeš sdělit výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yarin Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 yarin: Ahoj, koukal jsem na net a jediný řešení, co jsem našel, je reflash FW mechaniky, tzn. znovu nainstalovat iXtreme Burner FW. Ahoj, přeinstaloval jsem IMGBURN a už to šlape bez problém :) takže hledám soupeře na online hraní fify 14 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Zdravím, dneska mi dorazila iHAS vypalovačka - konkrétně se jedná o revizi iHAS 124 E. Vše jsem podle návodu nastavil (od ABGX, přes BurnerMax, až po ImgBurn). Vypaluji rychlostí 2,4x na DVD Verbatin, OPC mám zapnuté. Shlédl jsem na YouTube několik videí, ale výsledek pořád stejný - po pár minutách hraní vyskočí "This disc is not supported" a nebo "This disc is unreadable". Už nevím co s tím, nemáte nějakou radu? :roll: Odesláno z iPhone, přes aplikaci Tapatalk. Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem oRmus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 11, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Při projetí ABGX (jak iso, tak už vypálená hra) máš vše zelené? Jaké máš nastavení ABGX? Co za hru se snažíš spustit a jakou verzi DB máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Tak po projetí v ABGX stáhnutý soubor vypadá takhle: obrázek. Vypálené DVD mi vyhodilo tohle: obrázek. Dále posílám screen z nastavení ABGX: zde a zde + nastavení ImgBurn: zde a zde. Jediné co mi připadá divné je, že i po spuštění BurnerMAX má stále DVD v ImgBurn kapacitu jen 8,5gb viz. obrázek. Update: snažím se o vypálení FIFA 14 v české lokalizaci. Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem oRmus Update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 11, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Je tam evidentně problém v BurnerMAXu, takže doporučuju zkusit stáhnout program znova (a ještě by mohl pomoct restart PC). Pokud ani to nepojede, tak bych samozřejmě jako vždy doporučil si sehnat iHas-124B s iXtreme Burnerem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 (upraveno) Tak se omlouvám, zkoušel jsem to už s vypáleným DVD. Když jsem vložil do mechaniky prázdné DVD, vše už bylo ok, viz. obrázek, na forum jsem četl že problémy může způsobovat ten nový ImgBurn, chci se tedy zeptat, jakou verzi by jsi mi doporučil? Momentálně mám verzi 2.5.7.0. Upraveno Říjen 11, 2013 uživatelem oRmus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 já pálím na 2.5.7.0 v pohodě a novější se mi nezdálá moc lepší..ba naopak.....verzi imgburnu tedy máš dle mě OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 a v abx já mám zatrženo ještě check for any dvd style game data coruption a také include teh csv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Tak FIFA 14 vypálená v pořádku, děkuji všem za rady. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Dekuji za rady, nahodou odkaz na ten iXtreme Burner FW by mi nekdo neprozradil :-) az budu doma vyzkousim a dam vedet jak to dopadlo. Dekuji Napis do googlu burner max payload tool a pak mas hodne odkazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Zdravím, dneska mi dorazila iHAS vypalovačka - konkrétně se jedná o revizi iHAS 124 E. Vše jsem podle návodu nastavil (od ABGX, přes BurnerMax, až po ImgBurn). Vypaluji rychlostí 2,4x na DVD Verbatin, OPC mám zapnuté. Shlédl jsem na YouTube několik videí, ale výsledek pořád stejný - po pár minutách hraní vyskočí "This disc is not supported" a nebo "This disc is unreadable". Už nevím co s tím, nemáte nějakou radu? :roll:Odesláno z iPhone, přes aplikaci Tapatalk. Toto mi to psalo když jsem pálil na LG vypalovačce po starym spůsobu s Ihas 124 rev B mi to uz nikdy nenapsalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Ok, vypálil jsem to znovu, a vše v pohodě. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metthanich Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Já mám revizi D pučenou a teď svojí E a žádný problém. Resident Evil 6 a Army od Two The Devils Cartel jedou v pohodě a no, hraju to už přes deset hodin a nádhera. Zkus vypalovat ještě pomaleji. Burnermax ti to stejně přehodí automaticky na jinou rychlost, ale v img burnu měj jen 2x rovnejch. Já to tak mám, jinak nic nastaveno jinak nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2013 Hele... při vypalování mi nevyskočí tabulka kde mám podle návodu zaškrtnout políčko Write until end of disc (Truncate). Vadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.