Consolero Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 (upraveno) Ahoj, Hobgoblin odpověd' máš v PM. Upraveno Říjen 17, 2013 uživatelem Consolero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 17, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Právě jsem udělal aktualizovaný topic s návodem (iXtreme Burner / Payload Tool / Truncate) na vypalování XGD3 her. Na začátku najdete i časté otázky. http://console-forum.net/tema/161604-jak-vypalovat-xgd3-hry-aktualizovano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svedass Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zdravím hoši, potřebuji dostat na DVD+R DL (verbatim) hru s velikostí 8,7 GB (The amazing Spider-Man), jenže stále nevím, jak to udělat. Četl jsem si tu starší komentáře, ale moc tomu nerozumím. Jestli tomu dobře rozumím potřebuji na to nějakou speciální vypalovačku a nějaký program iXtreme Burner max Byl bych rád, kdyby mi to někdo vysvětlil co NEJJEDNODUŠEJI - nejjednodušší způsob, jak si takovou hru vypálit/nějakým způsobem zahrát. Klidně vysvětlení jak pro úplně největšího hlupáka :D . Vím o tom jen to, že umím vypalovat hry, které se na to DVD vejdou normálně. Vůbec ale nevím, jaké budu potřebovat programy, aby se mi tam vešla právě takováhle větší hra. Nevím ani jakou mechaniku budu potřebovat, nejlepší by bylo kdyby to utáhla ta, co mám (mimochodem, potřebuji rovnou poradit, jak zjistím, jakou mám mechaniku). Nejsem v PC nejlepší, a tak pokud mi opravdu někdo pomůže vyřešit rozumně a jednoduše tenhle problém, budu hrozně rád a odměním se finanční odměnou. Díky moc. Ahoj,dokazal by mi taky někdo poradit,jak presne na to. v tomhle sem taky uplny zacatecnik.vsem moc dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 20, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Kdybys "trochu" hledal, tak bys zjistil, že se stačí podívat o jeden post výše, kam jsem napsal odkaz na pálení XGD3 her - je tam i vše vysvětleno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Postupuju přesně dle návodu... a stejnak v Xku píše disc is unreadable... dokonce i na jiné vypalovačce... nevím co s tím... XGD2 v poho... ale XGD3 nejdou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Pokud mluvíš o mém návodu a postupoval jsi naprosto přesně včetně přečtení otázek/odpovědí, není možné, aby hra nejela. Navíc k tvému postu: "...dokonce i na jiné vypalovačce". Má ta "jiná" vypalovačka iXtreme Burner FW, nebo je aspoň kompatibilní s Payload Tool? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Payload Tool... v obou vypalovačkách jsem ho rozjel... pokud by byla nekompatibilní tak by se mi ani neobjevila ta paměť xxx xxx xxx (prostě ta co má být)... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 spenatuv navod funguje dokanale, i prez usb redukci do noteboku (ihasB)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 kennysek: A co ABGX? Píše nějakou chybu? Ideálně sem z něj postni log. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 (upraveno) Právě že vše je zelené... nejde mi sem vložit ten screen... EDIT: dávám Textovou podobu... Checking Game ISO: "D:\HRY pc\complex-narutoninjastorm3(rustorka)\complex-narutoninjastorm3\complex-narutoninjastorm3.iso" Size: 8738846720 bytes Files in ISO: 51, Folders in ISO: 7 Total bytes used: 7474231962 (86.28%) Game appears to have random padding Checking default.xex Original PE Filename: xnarutoNext3_Release_E.exe Original PE Timestamp: 2013/01/20 14:48:57 Min Kernel Required: v2.0.15574.0 Game Name: NARUTO STORM 3 No Avatar Awards Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore XEX CRC = 38F21280 XEX Media ID: 13C96531C919C3AB7F4672A9-46C97154 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Region Code: 0x00FFFD00 PAL NTSC/J (Excludes China) Checking topology data Querying the online database to find the appropriate verified data to use... Topology information was downloaded successfully Looking for TOP_XGD3-DID-F87A804E_v1.sha1 in the online verified database Server file TOP_XGD3-DID-F87A804E_v1.sha1 no newer than local file - not retrieving Topology data is currently verified Checking SS Timestamp of Authoring: 2013/01/23 00:00:00 Timestamp of Mastering: 2013/02/09 02:14:04 SS Version: 2 (trusted) SS CRC = D9CFEE0C (RawSS = 05813364) SS Media ID: 13C96531C919C3AB7F4672A9-46C97154 (matches game) SS looks valid Checking DMI Timestamp of Authoring: 2013/01/23 00:00:00 (matches SS) DMI CRC = 54F819D1 DMI Media ID: 13C96531C919C3AB7F4672A9-46C97154 (matches game) DMI looks valid Checking PFI PFI CRC = 26AF4C58 PFI matches known data (XGD3) Video partition found L0 Video is zero padded L1 Video is zero padded XGD3 Stealth is zero padded Video CRC = E4286FAF (V0 = 2106B59B, V1 = BF9ADA5F) Basic Stealth check passed! Starting Verification Looking for D9CFEE0C38F21280.ini in the online verified database Server file D9CFEE0C38F21280.ini no newer than local file - not retrieving Using D9CFEE0C38F21280.ini (359 bytes) Video CRC matches V0 CRC matches V1 CRC matches PFI CRC matches DMI CRC matches SS CRC matches Xex CRC matches AnyDVD style corruption was not detected Game CRC = A97AAFA5 (matches) All CRCs match Verification was successful! Upraveno Říjen 28, 2013 uživatelem kennysek doplnění info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Tak mi ještě řekni, jakou rychlostí vypaluješ? Máš ImgBurn nastavený na vypalování XGD3 her (třeba takhle)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 4x mám MKM 003 disky... na ty je nejlepší 4x prý... poslal si odkaz na nastavení abgx, ne ImgBurnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Omlouvám se, moje chyba. Je to tady: http://xboxpirate.eu/forums/topic/1172-imgburn-settings-for-xgd2-and-xgd3-games/ Jeď na stránce dolu na XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Kromě OPC jsem měl vše stejné... a zkoušel jsem vypalovat jak s OPC tak bez.. .a stejný výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 V tom spenatovim topicu je odkaz jeste na jinej navod od xtreme,burn prof neoznacovat,hyper tuning on, atd , sry ale todle sou dva rozdilny navody,me funguje ten prvni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Jsem z toho už zmatenej... Na netu je 1000 návodů, v každým něco jinak a stejně mi nic nejde... Je možný že je to hrou? 4dvd jsem už s prominutím do****. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Zkoušel jsi vypálit jinou hru XGD3? Jakou verzi ImgBurnu máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Právě že jinou hru ještě ne...mám 2.5.6.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Ještě můžeš zkusit vypálit hru verzí 2.5.7.0 (sám jí používám), najdeš jí třeba tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Až budu mít DVDčka zkusím jinou hru vypálit... pokud ani to nepůjde tak už vážně nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tak jsem zkusil jinou hru a jde... akorát při instalování na HDD se to na 45% zasekne a píše že je to nečitelný... jde o AC IV s českou lokalizací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahalick Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 zdravím,potřebuji poradi ohledně vypalování-musí být v imgburn zapnuté VERIFY před vypalování nebo ne,pálím na verbatim 003 s ihas 124b,cod ghost mi prostě nejde vypálit hází chybu při verify jinak assasins 4 bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Co ti píše obraz (iso) těch CoDů, když to projedeš v ABGX? Zkoušel jsi také vypálené DVD projet v ABGX? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahalick Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) abgx co přesně máš na mysli je to region free a vypálené dvd mi nemuže ukázat nic když se nedokončí verify jinak u bf4 mi to dělá taky v imgburnu při verify mi to hází chybu Unrecognized disk to mi dělá i ghost Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Ja to mám takto: + Ješte v abgx360 nastavim defaultní menu což se nastavuje samo při každém spuštění, V záložce AutoPatch nastavim Level 3 a to je vše. Toto platí pouze u XGD3 abgx co přesně máš na mysli je to region free a vypálené dvd mi nemuže ukázat nic když se nedokončí verifyjinak u bf4 mi to dělá taky v imgburnu při verify mi to hází chybu Unrecognized disk to mi dělá i ghost V abgx360 by jsi měl mít vše v modré nebo zelené když máš žlutou nelze hrát po netu a když máš červenou tak je v hajzlu dvd. zdravím,potřebuji poradi ohledně vypalování-musí být v imgburn zapnuté VERIFY před vypalování nebo ne,pálím na verbatim 003 s ihas 124b,cod ghost mi prostě nejde vypálit hází chybu při verify jinak assasins 4 bez problémů Vertifi nemusí být zaplé já palil kolikrát bez toho a kolikrát jsem vertifi zrušil během průběhu. Vertifi je jen kontrola jestli bude disk čitelný pro PC, když nebude čitelný pro PC neznamená že nepujde Xku u Crisis 3 mi to PC vyhodilo chybu a hra nešla na hdd v 52% to vždy vyhodilo chybu a tak jsem hrál z dvd a hru jsem úspěšně dohrál. Upraveno Listopad 2, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.