CiD Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ok takže z originálky vytvořím .iso a .dvd soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 ok takže z originálky vytvořím .iso a .dvd soubor? Originálka nejde kopírovat - nerozumíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 jen jsem tě špatně pochopil jinak - rozumím ! a z čeho se teda dělají všechny ty isa co jsou ke stažení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Originalka sa da stiahnut a vytvorit subor iso 2 sposobmi 1 mechanika so specialnym firmware kreon sa mi zda ze sa vola 2 orig. mechanika z xboxu so specialnym firmware 0800 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ja mam iny problem a neviem ho vyriesit. Mam napalovacku Toshiba Samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S222A ATA Device (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) bohuzial ked nastavim napalovanie na rychlost 2x alebo 2,4x aj tak napaluje 4x Neviete co urobit aby napalovala 2x? Skusal som aj update firmware a nepomohlo Skusal som Nero, cloneCD, img burn, infra recorder, alkohol120 a vsade to iste Hry sice idu ale dllllho ich nacitava kym mi dovoli dat spustit hru Kamaratovi napaluje 2x a jeho hry mi nacita skoro okamzite Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Ja mam iny problem a neviem ho vyriesit.Mam napalovacku Toshiba Samsung TSSTcorp CDDVDW SH-S222A ATA Device (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM) bohuzial ked nastavim napalovanie na rychlost 2x alebo 2,4x aj tak napaluje 4x Neviete co urobit aby napalovala 2x? Skusal som aj update firmware a nepomohlo Skusal som Nero, cloneCD, img burn, infra recorder, alkohol120 a vsade to iste Dik Nejdu ti hry, ked ich napalis, ze si sa tu rozpisal? :D Napalovacky a media "spolupracuju", ked si to napalovacka vyhodnoti, ze to medium je pre nu min. 4x, tak ju bude palit 4x, aj ked nastavis 2x. Ved napalovacky a media sa vylepsuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 tak to nevim ale včera jsem taky pálil dvě hry na 4x a jedou v pohodě obě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Cau mám problem kdyz chci vypálit hru na xbox a zapnu to tak mne u device buffer zacnou ty procenta skákat nahoru dolů nevite nekdo co s tim je ?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 to neni spatne to je dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 Ale ono skáče aji ta rychlost s tim ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 rychlost ti nebude pořád držet na 4x ale bude se třeba pohybovat na 3.6x atd... pokud si to myslel takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 ne ona je treba na 0.1 a nekdy treba ani nejede ted vypaluju assassins a trva to 2 hodiny a furt 99% a nehne se to ani prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já bych se chtěl zeptat tady píšete že se nemá pálit iso ale já vždy hry pali jenom iso mam vypaleno 75 her a nikdy se mi nestalo ze by neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Já bych se chtěl zeptat tady píšete že se nemá pálit iso ale já vždy hry pali jenom iso mam vypaleno 75 her a nikdy se mi nestalo ze by neslo Tak to jsi úplný čáryfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Tak to jsi úplný čáryfuk. Ale on nenapsal jakým programem vypaluje . Jestli třeba DECRYPTEREM , tak tam se zadává .iso . zegris : Jakým programem vypaluješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 image burn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak to jsi úplný čáryfuk. Myslím, že není čáryfuk... Jde o to pochopit základní význam souboru iso a dvd... Zatímco v iso je uložená samotná hra, v dvd je uložen pouze L0 size pro DVD a to je specifické pro XBOX hry a pro všechny stejné... Pokud tedy zvolíte např. v ImgBurn soubor dvd, on pouze načte L0 size a název iso, které má pálit, takže v konečné fázi pálí iso. Pokud tedy nastavíte v menu programu (DVD decrypter i ImgBurn) velikost L0 size natrvalo, klidně vesele pálíte iso a výsledný efekt je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
avenger88 Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Vse jsem vypalil podle navodu (v abgx360 jsem udelal soubor dvd), pouzil jsem imgburn, vypalovani problehlo bez chyb, ale po vlozeni dvd do xboxu se to zacne chovat jako dvd film. takze mi to nabidne prehravani ale nic to nedela. Jedna se o tekkena 6 pro xbox. nevite nekdo kde jsem udelal chybu? vse jsem palil podle navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Jaký máš FW flashe ? Jaký máš dashboard ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky101 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Mám takový problém, včera jsem vypaloval hru tekken 6, pomoci imgburn na dvd +r dl, vše probíhalo v pohodě ,zadal jsem dvd soubor a začalo vypalování ,ale při 6 procentech se to jakoby kouslo a přestalo to jit ,jen pořad běžel čas jakoby vypalování ,ale z těch 6 procent už se to nehlo :? Mám už starší vypalovačku Asus tak možna proto ,ale nevim. co si o tom myslíte?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Je to tedy jasně tou starší vypalovačkou.Budeš si muset koupit novou - nejlépe LG . Budeš potom moci vypalovat i na levnější DVD . Zde třeba za 13 Kč : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514500600000010N0&Search=dvd%20maxell&SearchType=1 : Já je používám naprosto bez problémů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majky101 Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 a ta vypalovačka stačí uplně něco takovýho ,nebo to chce spíš dražší kousek?? http://www.itage.cz/p48290-dvd-rw-lg-gh22ns-22x-dvd-dvd-ram-sata-bulk-cerna-gh22ns-rbbb/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2010 Je výborná . Za takovou cenu jsem ji ještě neviděl - poznamenám si to . Ano tu ti doporučuji . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzikus Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 Otazka.. zkousel jsem dneska palit Fable 3. u hry se pise **6th Wave** palil jsem to klaiscky jako predtim v IMG burn. Bohuzel mi to napsalo v jednom pripade eror pri vypalovani a v druhem sem to sice vypalilo dvd pri kontrole probel nejaky eror (nemam ho zkopirovany) ale ve vysledku napsalo, ze je to OK. Dam do Boxe. (samozrejme nejdriv aktivacni dvd) ale nenacetlo mi to hru a psala hlasku at si vycistim mechaniku a restartuji konzoli. Nevim jestli u tech novejsich her mam delat neco jinak pri paleni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pigwick Odesláno Prosinec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2010 img burn, dvd decrypter, stejná chyba v půlce vypalování, co to je? zbytečný 2 dvdčka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.