mach14 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jsou to koumáci ::) To druhé bych chěl kdo mi pomůže :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Toto je zajimave http://www.slashgear.com/witchain-usb-drive-enclosure-for-psp-2832212/ .. jen je dost divne, ze to utahne 2,5" HDD po USB.. to je nejaka blbost.. v PSP snad do USB zadne napeti z baterie ani nejde. Ale IMHO je mozne pouzit (s irshellem nebo usb iso loaderem) nejaky externi prehravac/uloziste pro fotky, ktere podporuje usbhost a ma vlastni napajeni. Do USB určitě musí napětí jít - kamera, GPS, TV Tuner... ;) // Anonymous_: nojo, pravda.. ale nejak se mi nezda, ze by tam slo tak velke, ze by roztocilo 2,5" HDD.. ale tak tezko rict :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 mach14: Jop přesně něco takový bych chtěl taky!! ale aspoň těch 80GB..:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jo jo ono by to šlo pak udělat tak že by se do toho Hdd dala baterie a sloužilo by to i jako záložný zdroj. neboly 2v1 :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 vím o člověku který by toto byl možná schopnej spáchat..:) ale nemám peníze na další psp a hdd..:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 a co toto: http://www.darkplanets.co.uk/datel-4gb-harddrive.asp ale jen 4GB :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 nwm nwm ale toto: We're sorry, but the requested URL does not exist. But not to worry! It is possible that this product has become de-listed by the manufacturer or that we have moved it to another section of the enhanced Gameseek web site! není to co jsem chtěl..:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 nwm nwm ale toto: We're sorry, but the requested URL does not exist. But not to worry! It is possible that this product has become de-listed by the manufacturer or that we have moved it to another section of the enhanced Gameseek web site! není to co jsem chtěl..:D:D:D už jsem to spravil dík.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Mno spíš mě napadlo sehnat nějakej HDD z nějaký kamery....:bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 kup si slot na 2 micro SD ne? http://www.alza.cz/omega-platinet-ms-pro-duo-na-2x-micro-sdhc-d146113.htm dej si tam 2x 16 gb a je. ale hdd bych tam necpal. Muselo by bejt moc maly. A to vetrani :(. skus zavolat do NASA nebo CIA mozna neco take maji ale v realnem svete je to jen fake nebo sen. PS. s tou CIA a NASA sem si delal prdel. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 Jurasek32.: Ty jsi, ale chytrej. Proč by to nebylo možné? Jak již bylo zmíněno... zkus 1,8" HDD zapojit do USB a je to. Pomale to urcite nebude a s teplotou to tak hrozne taky nebude. zidd: v kamerach se pouzivaji SSD, takže nevím zda by to pomohlo... to spise ta 1,8ka. vypada zajimavě, když se to dava ješte do slotu na pametovky, ale je to teda dost velke :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 jjj to ja ale ja myslel ze to ma bejt jen do UMD mechaniky a ne pres cele PSP ne nebo lezet vedle PSP tak sorry no asi sem se spletl ve svem usudku. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2010 podle mě by to bylo nejlepší udělat přez flash disk ono ta 16GB stojí kolem 8 stovek a dát 2. plus 32 v kartách by uš slo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rygi Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 hele a nešlo by do usb u psp napojit čtečku karet a dát tam sd nebo flash kartu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 ne ne to právě nejde ono tento tip usb je jen pro příjem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mach14 Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 lidi divejte: http://www.acidmods.com/forum/index.php?topic=18521.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No, vzdyt to je HDD z iPodu (1,8", jak jsem rikal) + ZIF -> USB redukce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 Čekujte co sem nasel ja. Nevim jake PSP ma ten co se na to HDD ptal ale tohle je vymakanost. Proste UMD akorat ze se do toho daji kraty.A je to jen na PSP 1000. Jako ze si to povídá jen s PSP 1000. (Bohuzel pro nas ostatní :( ) http://www.playcentrum.cz/umd-umemd-psp-535901.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 no usb v PSP je jen na čtení? to se mi nezdá.. snad externímu HW musíš zadávat příkazi co má dělat ne ? :-D např foťák aby vyfotil:-D atd to musí snad taky vyslat signám :-D nebo se tolik pletu? takže mi neřikejte že nejde zapojit něják flashku ... :-D ale tak třeba sem vedle jak ta jedle :-) Ale tenhle poslední odkaz je cool eště že mam psp fat :-D EDIT: ten odkaz mě zm átl, ale pokud se nemejlím je to jen pouzdro niko-li čtečka na karty :-D koukni na obrázek :-D takže to je na hovno si ty karty mužu stejně dobře dát do kapsy :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 havlbrod: ano, je to pouze "pouzdro". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Aaaaa to je podvod ja myslel ze je to ctecka :( taky me to zmatlo tak prominte jestli sem spletl jeste nekoho ale je divne ze tam pisou ze je to kompatibilní s PSP 1000. Ale myslíte ze je nekde na trhu kabel USB jakoze vstup? Nebo si ho mám udelat vlastnorucne? ( kabel USB jakoze vstup? = z meho prispevku. Tim sem myslel jako ze kabel vstup a 2 koncovka do PSP abychom predesly omylum!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Hledal sem a zde = http://www.zbozi.cz/items?r=hint&itemType=new&q=ipod+hdd je hromada HDD z ipodu ale nevim no bylo by to urcite fajn tak akorat do UMD napajení taky OK.(5v baterie z nokie jak uz tu nekdo psal) ale jak to udelat jako ze vyrobit jestli pospojovat s nejakejma drátama z jádra PSP. 1. Chyba a PSP nebo to HDD je ztraceno a kdo to bude riskovat a udela to? Myslím ze zadneho profu bychom na to nesehnali. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 ten kdo tomu rozumi, by to zvladl ty se dotoho nepoustej, kdyz vidim co tu pises "pospojovat s nejakejma drátama z jádra PSP" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 už aby byla 128gb memory a bude vystaráno:-D PS: nechápu proč by psp nemohlo utáhnout 1.8 hdd nebo i 2.5 :-D dit psp GO tahá 16hb hdd ne ? .. sice zabudovaně, ale i tak to tahá baterka.. a iphone to má to samé akorát z 36hb a ipod je na tom stejně :-) jen to nějákej koumák propojit :-D a může si to nechat patentovat .-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 už aby byla 128gb memory a bude vystaráno:-D PS: nechápu proč by psp nemohlo utáhnout 1.8 hdd nebo i 2.5 :-D dit psp GO tahá 16hb hdd ne ? .. sice zabudovaně, ale i tak to tahá baterka.. a iphone to má to samé akorát z 36hb a ipod je na tom stejně :-) jen to nějákej koumák propojit :-D a může si to nechat patentovat .-D PSP Go nema HDD, ale 16GB integrovanou FLASH pamet... iPhone v sobe taky nema HDD.. a 36GB nema, ma 32GB... :roll: :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.