Jurasek32. Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 tim pospojovat s nejakejma drátama z jádra PSP sem myslel jakoze se vnitřnostma PSP. Ja si nepamatuju presne nazvy vnitřnosti PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 hdd asi jen tak dratem nepripojis mozna Ledku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zidd Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 lidi divejte:http://www.acidmods.com/forum/index.php?topic=18521.0 To je přesně ono co mám na mysli..:) takto schovanej místo umd..:) A těch 80GB je taky podle mě dost!! :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 podle mně tak něco co bude po psp go tak tam budou o hodně větší pamětovky oni to nák vykoumaj :*) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 me na PSPcku staci tech mych 8 GB jelikoz na tom hraju jen hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cihiman Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 ja mam jen 4gb a sem na nervy :) ale nejake hdd by se hodilo. ja bejt bohatej a mit tak 3 psp a 2 hdd tak bych to hned skusil ale bohatej nejsem nemam 3 psp a nemam ani 2 hdd takze nic delat nebudu :) jestli to nekoho napadne skusit preju hodne stesti :) ps. Potom sem dejte navot s obrazkama at si to muzu udelat take :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2010 k cemu 3 psp??? nestacilo by ti spis 3karty? ja mel 16gb kartu a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.