Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin's Creed 2 Crack?


Kapr

Recommended Posts

Cau chci se zeptat stahnul jsem si AC2 ale nejde spustit chce to crack jenze ten jeste neni...na netu je docela blby info o tom ze stahnuta hra neni kompletni...a crack snad ani nepomuze?jediny co se da hrat je tutorial ale mise uz ne(spadne to bila obrazovka)...

je tu nekdo kdo uz to hraje(ale ne origos koupeny :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zatim zadnej 100% crack nevyšel, všem to dělá to, co tobě, neboj,..

no me to *TO* jeste ani nedela :D chci si zahrat pak rovnou a ne znudit si tu hru litanim v tutorialu :D

no snad uz vyjde ten o Razor1911

no a tohle je celkem taky naprd:

Hru sice zapnete, savy se ukládají na Váš pevný disk, nicméně si zahrajete tutoriál a konec. Přijdete si pro další úkol, ale misi si vybrat nemůžete. A to není problém jednoho uživatele, tento zádrhel se řeší jak na českých, tak zahraničních warez webech. Zároveň ale nesouhlasím s názorem, že je to chyba cracku (a tím pádem SKIDROW). Pokud se naplní skutečnost, že jednotlivé mise jsou za běhu stahovány ze serverů Ubi, ani sebelepší cracker nemůže prolomit něco, co nemá... Záleží na tom, jestli se mise stahují a ukládají trvale do počítače, po dohrání mise se smažou, nebo se ukládají jen do paměti. Teoreticky by šly extrahovat ve všech mnou zmíněných způsobech (buďto jednoduše překopírovat, nebo dumpnout z paměti), ale v současné době nic takového na Scéně není. Moji domněnku o správném cracknu ale stahování údajů ze serveru potvrzuje i to, že rls od SKIDROW nemá ani na jedné stránce ohledně rlsů NUKE. Pokud by byl vadný, už by tuto nálepku dávno měl.

K celé situaci se vyjádřil také sám velký Ubisoft, který na svém Twitteru informoval o tom, že hráči, kteří si stáhnout cracknutou hru zjistí, že není kompletní. Server EuroGamer se dotázal lokálního zástupce Ubisoftu, který mu sdělil toto:

UBISOFT: "Hra se sice dá spustit, projít si tutoriál, ale pak už nedostanete první úkol a maximálně si jen tak můžete plavat beze smyslu v moři."

Podobně to funguje i u zatím rlsnuté verze ACII, kdy si můžete hrát, ale jakmile vstoupíte do Animusu, objeví se bílá obrazovka a konec. Zatím je tedy jasné, že odstranění Ubisoft DRM nebude jen otázka craacknutí launcheru, vypnutí internetu nebo podobně. Je potřeba taky odstranit všechny triggery a pokud jsou mise skutečně na serverech Ubi, tak získat všechny mise.

WARCENTER

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu