-cream´c Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Zdarec..slyšel sem že tahle hra má vyjít na PSP nák v červnu! Už končí červen a hranikde :( Newíte někdo pls kde se to zaseklo nebo jak to s tou hrou vypadá? Na tuhle hru se těšim jak dítě na novýho bagra! dikec za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Zdarec..slyšel sem že tahle hra má vyjít na PSP nák v červnu! Už končí červen a hranikde :( Newíte někdo pls kde se to zaseklo nebo jak to s tou hrou vypadá? Na tuhle hru se těšim jak dítě na novýho bagra! dikec za odpovědi... no pokud vim tak tu hru hlavně zakázali kvůli násilí nebo co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 hledej na foru nekde se tu o tom uz psalo ... jsou problemy se sony ... nechce to vydat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tu hru nezakázali, ale bude ji potřeba přepracovat. Pro USA a jiné je moc náslilná ;). Byla by jen pro 18+ a takový hry se někde ani neprodávaj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 nj všimnul sem si že už to tu někdo zkoušel řešit....já jen doufám že ta hra výjde! S náky dobrym příběhem a krutá jak na PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tu hru nezakázali, ale bude ji potřeba přepracovat. Pro USA a jiné je moc náslilná ;). Byla by jen pro 18+ a takový hry se někde ani neprodávaj. no tak nějak sem to myslel :D..někde sem čet že se ale pár kusů stihlo prodat nebo co :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-cream´c Odesláno Červen 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 by chtělo těch pár týpků odchytnout aby to hodili na net a už aby to bylo tu na foru...nebo aspon nákej torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 10. červenec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 10. červenec ;)Ehm...http://www.amazon.com/Rockstar-Games-Manhunt-2/dp/B000NIJ35C/ref=pd_bbs_sr_3/002-2042104-1649615?ie=UTF8&s=videogames&qid=1182775146&sr=8-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Oh bleh :roll: Sorry za mejlku.....na Hrej, games.tiscali sem to celt :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Oh bleh :roll: Sorry za mejlku.....na Hrej, games.tiscali sem to celt :o No ale tu zase pisu nieco ine... newiem komu mam werit...http://www.ebgames.com/product.asp?product%5Fid=190422 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoss Odesláno Červen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2007 Tak já jsem četl, že 23.6 ?! Nevím.. taky se na ni těším a doufám, že výjde! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 no pokud vim tak tu hru hlavně zakázali kvůli násilí nebo co :D Mno v amerike to chcu vydat so svojim divnym ratingom 21+ !! Zevraj tam babe odseknes hlavu a potom s nu s*kas alebo strcis macku do mikrovlnky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2007 V americe pry budou muset ke kazde hre jeste pro jistotu pridat letacek, ze se jedna o hru a ne instruktazni video :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 No já dle info z www.gamefaqs.com sem viděl že hra má vyjít až v červenci a ne červnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 je jedno kdy, ale hlavně ať vyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 nemáš pravdu já to chci co nedřív, na PC jsem hrál a fakt mě to chytlo....tvůrci se odvážili do zakázaných vod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.