izzy Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 všechno je jednou poprvé:) Ale jinak video návod vypada fakt hoodně přehledně doufám že bude i užitečnej. Jsem zvědavej kolik lidi z tohoto fora to brickne ikdyž podle toho navodu to by to snim muselo byt vážně špatny aby to někdo bricknul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
risky Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Dneska jsem to provedl... uplne bez problemu, nyni mam FW 1.50 ;) jdu na custom... ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 všechno je jednou poprvé:) Ale jinak video návod vypada fakt hoodně přehledně doufám že bude i užitečnej. Jsem zvědavej kolik lidi z tohoto fora to brickne ikdyž podle toho navodu to by to snim muselo byt vážně špatny aby to někdo bricknul neni duvod proc si to bricknout ... porad se vedou reci ze se to MUZE bricknout ale myslim ze se to snad tady stalo jen minimu lidem a to jenom kvuli jejich vlastni chybe ... teda pokud se nemylim tak me kdyztak nekdo opravte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izzy Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 no jako já sem si ze začatku myslel jak to bude těžky a ona to byla uplná pohoda ten downgrade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big toe Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Pokud uz to tady nekde je, tak sry.psp 3.50 downgrade with onscreen instructions hoši strašně moc se omlouvám za OT, ale nevíte někdo jak se jmenuje ten song z toho videa...? myslím ten na začátku a na konci... Byl bych vám vděčen, nabízím za to 500 points;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 mam dotaz moje psp je jap takze mam prohozenej krizek z koleckem jak to je as budu deat dg a tam je potvrte kriskem tak abych to nevypl plati tam tlacitka tak jak maj nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 mam dotaz moje psp je jap takze mam prohozenej krizek z koleckem jak to je as budu deat dg a tam je potvrte kriskem tak abych to nevypl plati tam tlacitka tak jak maj nebo ne tlačítka platěj podle softwaru takže X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 us mam fw 1.50 uf sem rad ze se mi to povedlo a mam ot ty soubory po dg muzu smazat z psp nebo tam museji byt stale dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 us mam fw 1.50 uf sem rad ze se mi to povedlo a mam ot ty soubory po dg muzu smazat z psp nebo tam museji byt stale dekuju muzes je smazat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houznak Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 tak se my to povedlo juhu ale kdys vypnu psp na tvrdo a zase zapnu tak se neukazuje to sony computer entrteiment ale to je asi normalni me teda netrapi ze to tam neni ja jen jestli sem neudelal neco spatne dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no jestli ti funguje vsechno ostatni normalne tak si to udelal spravne :);) akorat teda ze by se to nekomu neukazovalo sem jeste neslysel :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Debata na tema DG nejak usnula. Mate nekdo z Prahy UMD Lumines a odzkouseny postup? Kamarad by potreboval udelat DG a nikde v bazaru jsem Lumines nenasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fofr Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Zdar, neni tady nekdo z Brna se hrou Lumines? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kr1z4 Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Nekdo z prahy kdo by pujcil nebo popřípade udelal downgrade s lumines? děukuji odmena vas nemine... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Kdo je z Prahy a ma tu hru tak by ji mohl klidne pronajimat. Myslim, ze by to bylo pro mnoho lidi zajimavejsi nez hru kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 tak se my to povedlo juhu ale kdys vypnu psp na tvrdo a zase zapnu tak se neukazuje to sony computer entrteiment ale to je asi normalni me teda netrapi ze to tam neni ja jen jestli sem neudelal neco spatne dik To jde nastavit v recovery , skip scee logo nebo tak nejak , mas to asi na enabled , dej si disabled Jo a jinak kdys nejde udelat upgrade na ofic firmware po downgradu z 3.50 s deskou ta-082 , tak na co je tohle ? http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=91500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 to bolo pre stare TA downgraderi... niektore poskodili kluce v IdStorage a potom nemuseli fungovat niektore veci. ale tento key cleaner ich mal opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Ale mohlo by to fungovat i na tento ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 mozes to skusit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Nemam ta-082 a takovej riskar teda nejsem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlosac Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 hoši v uterý jdu na to držte palce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Tak otazka casu, kdy se opatchovany Lumines objevi i u nas... http://pspupdates.qj.net/Lumines-for-Japan-has-allegedly-been-patched-and-requires-3-51/pg/49/aid/96994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driveX Odesláno Červenec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2007 Právě jsem úspěšně provedl downgrade díky toho návodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ntest Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Zdarec, je tu nekdo z HK a okli kdo ma Lumies a umi DG na TA082? jsem ochoten zaplatit .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirim Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Tak se dostalo i na me, mam doma jedno psp s fw 3.40 a potreboval bych od nekoho z Vas pomoct s downgradem, najde se nekdo z Prahy, kdo pomuze? Predem diky, Jirim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.