kuky.cz Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 Zdarec, je tu nekdo z plzen,praha a okli kdo ma Lumies a umi DG ? jsem ochoten zaplatit .... vlastně přijedu kamkoliv a dobře zaplatim!Jedu na dovolenou a chci si vzit vice her a ne je zbytečne kupovat....diky všem co pomužou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 bude to fungovat na fw 3.51? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 ne nebude............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 bude to fungovat na fw 3.51? Hm.. :( Proc sis to neprecetl?! VSIMNI SI ZE TO JE NA 3.50.. PROC SE PTAS NA 3.51?! 3.51 UZ JE OPRAVENA PROTI LUMINES! Uz z toho :cry: :cry: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 kde na psp najdu oznaceni ta?pls odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 kde na psp najdu oznaceni ta?pls odpoved Mrkni do topicu pro zacatecniky.. TA-082 se oznacuje tim ze v pravo pod UMD mechanikou je neco napsane.. a pokud mas 3.50 uz koupenou mas 100% Ta-82 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 bude nekdy dg na 3.51? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 to nikdo neví............... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 bude nekdy dg na 3.51? bude ale musíš počkat .. nikdo newí za jka dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 Nejradsi bych te zabanoval.. proc se tak DEMENTNE PTAS?! SPAM? Zacinam bejt alergickej :whoo: Budes psat nekdy normalni prispevky? Kdo vi zda bude.. :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 mel jsem pri koupi fw2.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 A koho to zajima? (Ta-082 a vyssi nemas.. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 huraaaaaa nasel jsem dg na 3.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 tak to seš dobrej :roll:....a kde ?..když ještě není :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 počkej nech ho, ať nám to ukáže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Červenec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2007 tak to seš dobrej :roll:....a kde ?..když ještě není :D:D:D třeba kecá, jako že nenašel, ale vymyslel... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Hlasim podareni DG vse probehlo ok jak ma diky jednomu klukovi z prahy ktery mi pujcil Lumines a dal hru Quake 4 do pc zadarmo ja mu za to prinesl 3 dvd psp iso her fajn kluk :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonned Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 taky ste to cetli ze DA odstoupil a ze nebude uz zadny CFW ani DG on nej tak pokud se nekdo novej neobevi tak sme vsichni v PRDELI! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 1. Ano, četli, byl o tom topic a je to všeobecně známá záležitost. 2. EDITuj, v pravm dolnim rohu máš EDIT, na to můžeš kliknout a upravit/přidat něco do příspěvku ;) Double posting neni moc vítán, pokud to není např. jako u uploadů upozornění na novou hru/film ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysak222 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 měl bych dotaz, tady se píše: Rozbalte archiv 350dg.zip a překopírujte obsah adresáře MS_ROOT na MemoryStick Jenže ja tam mam adresar MP_ROOT, vadi to pri downgradu nebo ne. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 nevadí..rozbalíš ten archiv a bude to složka MS_ROOT..tu otevřeš to co bude v ní nakopíruješ na kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doyle1 Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 Najde se nekdo z Brna kdo by pujcil hru Lumines nebo případne udelal downgrade s Lumines? Mam FW 3.4. Samozřejmě za odměnu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Hosi rad to zkusim. Malej detail, potrebuj tu UMD hru. Koupim ji od nekoho z Vas velice rad. Kontaktuje me na icq: 210-267-463 ; email: fufyscheck@gmail.com ; mobil: 774930731. Omluvte kdyz nebudu reagovat po dobu prazdnin. P.S. : neodpovidejte mi zde na forum :arrow: :arrow: nejlepe mobil ci ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Hlasim podareni DG vse probehlo ok jak ma diky jednomu klukovi z prahy ktery mi pujcil Lumines a dal hru Quake 4 do pc zadarmo ja mu za to prinesl 3 dvd psp iso her fajn kluk :thx: Hod na nej iCQ nebo kontakt plz,... napis na icq 210267463 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajeje Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 Ajeje! Snazil jsem se vyresit prehravani videa na PSP (porad psalo "corrupted data" u delsich filmu. Kratke fungovaly v pohode), tak jsem upgradoval na 3.51. A tim si nejspis zazdil cestu ke skutecnemu rozfungovani prehravani. Podejte mi provaz. EDIT: Je to sice do jineho topicu. Ale vite, co je zvlastni? Kdyz nakopiruji ten dlouhy film na kartu a zkontroluju hashe souboru na karte a na disku, tak jsou ruzne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.