Tomas007 Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Je to FAKE ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 No ta strelba urcite :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Našel jsem todle pro velký fanoušky :bash: http://www.kostymy-zbrane-figurky.cz/gears-of-war-2-replika-utocne-pusky-lancer-repliky-zbrani-p-1599.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 pěkná věcička, ale kus plastu za 3500kč to je moc, já bch dal max.2000.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 ale stoji bohuzel 34050 :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedeR1505 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 http://www.strategyinformer.com/news/14706/gears-of-war-3-to-get-dlc-starring-barrick-from-graphic-novels Nevím jestli je to pravda, ale jsem kapánek zklamaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 ale stoji bohuzel 34050 :party: tak to jsem uplně přehlídl tak to je teda cena jako prase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Ja teda taky cetl 3500, to by jeste slo, ale 35 tisic, to leda ze by byla funkcni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 A navíc je z plastu, za 35K by měl bejt aspoň kovovej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 35000? To jim jebe, na amazonu jsem jí našel za 400$ (cca myslim) což taky neni levný protože je to 8000,- Kč cca. ale tohle tvl 35k.... Šílené! Jinak ten retro lancer není fake ten stojí (na amazonu) cca. 100$ = 2k. Edit: aha, tak jsem se spletl, ten Lancer za 8k je něco jiného a je od neci (viz. http://www.amazon.com/Gears-Amazon-com-Exclusive-Lancer-Xbox-360/dp/B001CLYL24/ref=sr_1_25?ie=UTF8&qid=1317390233&sr=8-25) Edit 2: Tak jsem se spletl asi i stim Retro Lancerem, ten je taky od Neci a stojí 400$, a nakonec jsem našel na amazonu tu zbran za tady v tom shopu 35000 kč, na amazonu je za 949$ = 17000,- Kč cca. Sice žádná sláva ale aspon ne 35000! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Copak je tohle za nové release ? Gears of War 3 READNFO XGD3 0800 USA RF-XBOX360-RRoD NFO: http://nfo.rlslog.net/view/28952 .. v nfo je i návod jak to vypálit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 30, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 To je XGD3 ISO vytvořené za pomocí nového FW 0800 v3.0 pro mechaniky BenQ VAD6038 a LiteOn DG-16D2S. Stačí číst přiložené informace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak v Hordě už mám všechny vylepšeni na MAX.Ovšem je tu pár nejasností a to třeba ve statistice je u Silverbacka evidován počet zabitých raketou,ale on v tomto módu zjevně žádné nemá. EDITOVAT:jinak těch 50vln je vcelku hra na náhodu a to hlavně na jakého Bosse narazíte ve 40 a 50 vlně .Ovšem nic to nemění na tom,že je třeba mít velmi zkušený tým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Nám to dělalo v pár vlnách problém i na easy, ale hráli jsme ve čtyřech a pak ve třech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tady na rozdíl od 2 dílu je opravdu třeba minimálně 4,ale spíše všech 5 hráčů.A problémy dělá hlavně Lambent Zerker.To je nejhorší zrůda.Toho jsme jednou ničili 30 minut! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Lurker? To je ten jak háže ohnivé koule? Jestli ano, tak jsem ho ještě nikdy v hordě nepotkal, ale berserkeři jsou hrozný svině! Edit: Aha, tak je to on, ale neni to Lurker ale Gunker! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak jsem se taky spletl je to Lambent Zerker.Gunker je úplně jiný Boss.(jednoduchý). A jinak jsem zjistil,že hra obsahuje celkem 15 mutátorů a jeden z nich je i nekonečná munice.Zatím jsem včera otevřel mutátor velkých hlav za odehraných 1000 hord.No nic jdu naskilovat ty nekonečné náboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 VAU! NEKONECNE NABOJE, PLATI TO I PRO KULOMETY (věže) ATD? Jinak zerker je zmutovanej locust berserker, že? Co je z nich horší? Berserker nebo zerker? Já bojoval jen proti berserkovi, a vždy byli 2.... Tkže peklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Zerker je horší.Berserkerové jsou někdy dokonce 3.A ty nekonečné náboje nejsou zdaleka to nejlepší o hra nabízí.Jsou tam ještě lepší udělátka a to rapidně zvýšený účinek některých zbraní,potom super nabití kdy se zvětší zásobnik i účinnost a nejlepší je z mého pohledu instantní smrt jedním bouchnutím.Je to prostě zábava.Tak a teď s těmito vylepšeními můžou přijít Locusti v Hordě.Nakopeme jim prdel. Editovat :jinak tyto vylepšení mají jen jediný zápor a to,že se při použití sníží koeficient zkušeností o 25% a dále že se dají použít jen 3 najednou ve slotech. Editovat 2:bohužel pro kulomety to neplatí Editovat 3:představ si nekonečnou Luparu bez nabíjení-to je síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Zerker je horší.Berserkerové jsou někdy dokonce 3.A ty nekonečné náboje nejsou zdaleka to nejlepší o hra nabízí.Jsou tam ještě lepší udělátka a to rapidně zvýšený účinek některých zbraní,potom super nabití kdy se zvětší zásobnik i účinnost a nejlepší je z mého pohledu instantní smrt jedním bouchnutím.Je to prostě zábava.Tak a teď s těmito vylepšeními můžou přijít Locusti v Hordě.Nakopeme jim prdel.Editovat :jinak tyto vylepšení mají jen jediný zápor a to,že se při použití sníží koeficient zkušeností o 25% a dále že se dají použít jen 3 najednou ve slotech. Editovat 2:bohužel pro kulomety to neplatí Editovat 3:představ si nekonečnou Luparu bez nabíjení-to je síla. to by byla brutální zbraň, jakej máš gametag: zapařil bych s tebou hordu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 hehe zkuste to nekdo :-DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 hehe zkuste to nekdo :-DD jj to jsem už dělal :) a i treba ten easter egg s tím cluckshotem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Jj ten golden jsem už skoušel ale nějak extra mi to nepřijde, ten dance v crysis je top :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Me teda prijde tenhle Easter egg super a pro me strka do kapsy i crysis dance.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Každý na to má jiný názor, to kuře pro mě není nic originálního ani mě to nijak nepobavilo, ale v Crysis si otevřeš výtah a tam taková diskotéka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.