doommaster01 Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Prosím poraďte něco hodně originálního :) děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 název jako co??? jmeno??? přezdívka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hustokozlik Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 pipulína... :-) ale nema to rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 .. on asi mysli pro nafukovaci panu .. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Samozřejmě pro nafukovací Anču... Jak jí mám říkat, chtělo by to něco originálního (lásko, zlato, puso) nic takového :D, musím trumfnout jejího plyšáčka xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 miško,krásko,a nebo ji řikej jinym jmenem cvalda,prdelka,manekýnko cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Březen 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Něco originálnějšího prosím, dneska mi to vážně nemyslí :-/, celý den sem hrotil komplexní čísla :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 To máš vědět ty,jak jí říkat.My jí nemilujeme,to každej pozná sám,co komu vyhovuje :D ale tak nejobvyklejší jsou asi beruško,srdíčko,hvězdičko a děvko (:lol:) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 co třeba: pucmrndlik já osoběn říkám: špekíno (kvůli tomu, že mi občas připomíná našeho psa: čokíno) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 já osoběn říkám: špekíno (kvůli tomu, že mi občas připomíná našeho psa: čokíno) :D tvoje přítelkyně vypadá jako pes? Tak tu bych chtěl vidět.:wohow::wohow::wohow: nic ve zlém ale to mě pobavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ňufík -> Klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Ňufík -> Klasika jn nufik je klasika ale co treba lupinku ale to je tez jak pro psa xD rikej ji uplne jinym jmenem a nebo prostě kotě xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 broučí, zlatí PS: až budeš u fáze, když jí budeš dávat první pusu popřípadě sundavat podprsenku, tak založ topic, panicové z CF ti rádi pomůžou ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 lol nějakejm návrhům se fakt směju :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Bobíšek, kulíšek atd... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Jestli ti je 17 a jí tak 10, tak na tebe plyšáček sedí... nevim no... asi mám moc dospělou přítelkyni, takže u nás padne max zlato a nebo jméno... Btw, ste úchylní :lol: takový debilní jména, to je tak na 10 let a nebo na nějakou přecitlivělou krávu :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 já te své občas řeknu Šukno :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Krávo blbá... (:lol:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 hele, úplně nejlepší bude, když jí budeš říkat, ty stará vojno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 hele, úplně nejlepší bude, když jí budeš říkat, ty stará vojno presne, romik to je zkusenej harcovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Rooney, ty nemas ban ? :lol: pockej az te nacape tekk :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Krávo blbá... (:lol:) Čekal sem kdo to sem napíše , a dočkal sem se :) :) Tekken opět nesklamal :) :) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 lockněte to někdo! >.< Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hojoko Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Božka......:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2010 Jarka ... Vlasta a jak jiz rikal hojoko ... Božena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts