k4relB Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No tak to mame venku, kdo bude prvni, kdo to rozjede? Jsem na to hoodne zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Už musíme jen počkat na patch. To nevydržím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Co jsem slysel, tak jsou cca 3 karty, ktere to spusti bez problemu, jen nevim jak to je s ukladanim pozic. AKAIO system ale tuhle vadu odstranuje (bohuzel si ale budeme muset pockat na novy update verze AKAIO 1.6 RC2 nebo jiz AKAIO 1.6.1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kara Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Co jsem slysel, tak jsou cca 3 karty, ktere to spusti bez problemu, jen nevim jak to je s ukladanim pozic.AKAIO system ale tuhle vadu odstranuje (bohuzel si ale budeme muset pockat na novy update verze AKAIO 1.6 RC2 nebo jiz AKAIO 1.6.1) Mám ACEKARD i ...hra se spustí, ale nejde i to ukládat:(.....nebo se to sekne na jedné obrazovce a musí se to vypnout....:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 COPAK NECTES? AKAIO SYSTEM TUHLE VADU ODSTRANUJE (ale musime si pockat, jelikoz Normmatt jeste nevypustil tu novou verzi) - Absolutne nepisu o verzi 1.6, ale o nove 1.6 RC2 nebo 1.6.1 (nevim, co bude nasledovat) http://www.normmatt.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=344 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Nevíte jak je to s DSTT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 ukladanie zrejme nefunguje na ziadnej, dajaka nova ochrana takze traba cakat na novy fw abo patch abo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 a to už ta hra vyšla ke stažení ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Ze se tak hloupe ptas... :D Uz je venku minimalne 4 dny, na romulationu dva... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 tak hra mi v celkuj funguje, ale s těma savama to nejde jak tu to nekdo rikal protoze mam stej ny problem kdyz hru zapnu po 2. zacinam novou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Už máme nějakej patch co to rozjede na DSTT?Docela bych ocenil fakt si chci zahrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Zatim zadne patche pro tuto hru (a tim myslim pro vetsinu karet, DSTT nevyjimaje)... Chce to jen trosku trpelivosti, panove a damy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Už mam docela absťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nechci byt sprosty, ale NOT FIXED!!! Je to jen poupravena verze, z trimena do 17MB (z puvodnich 134) a hadejte co...??? NEFUNGUJE SAV, takze si usetrete stahovani... NEJEDE TO TAK JAK TO MA... Test proveden na AKAIO 1.6 (ja si pockam na dalsi FW :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 sorry ale testoval som to az potom co som to sem hodil >> http://nds-extra.blogspot.com/ sem davaju docela horuce novinky a je tam ze "WarioWare D.I.Y - FIX" tak som sa potesil ze to zrejme uz bude funkcne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ja osobne uz na par podobnych "fixu" narazil, ale ani jeden nefungoval... To co jsi postnul byl mozna fix, jak to rozjet na kartach typu R4 (ktere to ani nespustili, ale diky nejakemu "fixu" to spusti, i kdyz maji stejny problem se savy :D ) Tak nevim... Chce to chvili cekat a snad se vsichni dockame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 tak vyslo akaio 1,6 RC2 a samozrejme s nim aj fix na tuto hru viac na gbatempe( kurnik keiz by som mal uz acekard doma neviem co ta posta u nas robi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 tak sem si tedy stahlo akaio 1.6 RC2 ale pořád nešl sav a v některých částech se hra sekla tak jsem nahrál loaders a hra už načetla rozehranou hru ale stále se to seká :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 blba otazka kde si mam stahnout to akaio 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 tady http://normmatt.com/forum/download/file.php?id=75 a vice info na gbatemp.net dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 blba otazka kde si mam stahnout to akaio 1.6 :roll: žádal jsem o laskavou otázku a naskytl se mi stupidní coment. Poradil jsem si sám. Velikost savu jsem změnil z 512k na 32M zatím vše jede doufám že tak vše zůstane v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 2 Lazyt: kde sa to da zmenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Najedeš na požadovanou hru dáš Vlastnosti > Nastav.ROM > a u typ savu (hned to 1. das 32M) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Nevíte jak je to s DSTT? Netestovano, ale vetsina informaci tam je http://gbatemp.net/index.php?showtopic=217456 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Netestovano, ale vetsina informaci tam jehttp://gbatemp.net/index.php?showtopic=217456 Pokud sem to dobře pochopil,tak v tom patchu je vir -.- omg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.