Beastie Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 ze ja nevidim tie subory ako jazyk a zvuk , mne sa proste nezobrazia , mam tam len priecinky , a nejake dalsie subory. skusal som to vo viacerych hrach. (vsetko su full) ze kde nastavim aby sa mi to zobrazovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARIBO Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Díky moc moc mi to pomohlo!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 PLSS reup DEAD LINK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Leden 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 PLSS reup DEAD LINK mas to tam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Mel bych dotaz ohledne mazani toho adresare Update. Je snad ve vsech hrach a zabira i stovky MB, co je v nem ulozeno, ze to tak ulehci prostoru a da se pritom beztrestne smazat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2008 Mel bych dotaz ohledne mazani toho adresare Update. Je snad ve vsech hrach a zabira i stovky MB, co je v nem ulozeno, ze to tak ulehci prostoru a da se pritom beztrestne smazat ? Co je v nem ulozeno? No zkus hadat... hmm ... eh... .. co by v nem mohlo byt? ... eee ... Bingo! Update FW, ktery z ISO hry stejne nespustis, ale kdyz delas originalni, kompletni rip plne UMD hry, z UMD, tak tam mas vse, vcetne toho FW update, co na kazdem UMD je - tak proto to tam je.. ;) ale pochybuji ze to ma stovky MB - pokud ano, tak nevim proc to ma stovky MB? kdyz update ma bezne okolo 20ti MB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 Diky za navod, je super, casto ho pouzivam, ale u nekterych her se mi stane, ze pri potvrzeni komprese mi vypise: "Error! Next Available LBA position is 58 but LBA [\UMD_DATA.BIN] position is 55!" pripadne jsou ta cisla jina... Nevite co to znamena a proc to nejde ? Diky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 ja v tech slozkach namam jazyk ani zvuk proste nic a pritom to zabira 850mb chili con cournage Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filcka_ Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 kazda hra ma trochu jiny usporadani souboru... hra muze bejt taky uz ripla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 Cau, nemohl by mi někdo ripnout tekkena? O update, jazyky (krom eng) a třeba intro nebo story videa?? Když jsem to dělal já tak to má v cso 1,2gb a já to chci na 1gb kartu Díky PS upload na uloz.to pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 hele a jak vygeneruju text ze hry treba abych to prepsal na cestinu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 zatim nevim jestli to neni chyba programu ale po umazani update u jackass byla velikost z 1700mb na 700mb!!!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 pajc: neni to chyba programu, kazdopadne ty jackass bud vubec nespustis nebo budes mit k dispozici jen jednu kapitolu hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajc Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 pajc: neni to chyba programu, kazdopadne ty jackass bud vubec nespustis nebo budes mit k dispozici jen jednu kapitolu hry nespustim :wohow: hele ty pacholku jak to vsechno vis :sorry: no ono totoz v tom update jsou naky obrovsky soubory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Ja tam mam uplne ine subory nechapem ani langue ani sound nic tam nieje take a je to full iso hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 každá hra má jinou stavbu...nemusí obsahovat stejné složky jako ukázková hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 každá hra má jinou stavbu...nemusí obsahovat stejné složky jako ukázková hra...dik a da sa nejako zisti alebo ako mam zistit ktore subory mozem odstranit a ripnut???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stackal Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 PLS reuploud nejde mi stranka "no valid download resource supplied!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Duben 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2009 muzete nekdo ripnou harryho pottera 5??? ja si to ripl sam na 500 mb ale porad moc... smazte vse krome zvuku pri hre... a este bych chtel ripnout ace combat taky ak do 200 mb... zas ejen zvuk pri hre... odmena : credity a thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 nevi nekdo radu jak ripnout jazyky z UMD EUR verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 z UMD ? pokud máš tu hru na UMD tak nijak :D:D pokud to máš v ISO, tak je to popsáno na první stránce...jinak musíš hledat soubory/složky , které mají v názvu třeba esp = španěština apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Duben 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2009 no treba locoroco 2 ma az 12 jazyku, ktere zabiraji spoustu mista na karte. Ale nejde ani jeden z tech jazyku ripnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 mám dotaz. V UMDRip mi nejde ripnout bleach a nějaký další hry. 3lo by to udělat z isa mým postupem: 1. Mám iso 2. Otevřu ho v Winrar 3. Najdu update a smažu 4. převedu na cso 5. hotovo jde to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2009 mám dotaz. V UMDRip mi nejde ripnout bleach a nějaký další hry. 3lo by to udělat z isa mým postupem: 1. Mám iso 2. Otevřu ho v Winrar 3. Najdu update a smažu 4. převedu na cso 5. hotovo jde to tak? no ve winrar asi těžko, tim ISO archiv nemůžeš upravovat (myslim), ale jinym programem ano, prostě update najdeš a smažeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sawyer5200 Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 nom prave sem to skusil cez ten winrar a ono to facha :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.