LegionCZE Odesláno Září 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2010 Beru všechno, ale jestli to je promo kod, tak to asi bude použitelné jen jednou ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 ja bych ho taky bral je to promo kod ale on to asi udela tak ze ti pujci jeho acc a ty si to z nej stahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 Neda mi to někdo stahnout pleas ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Dojmy: http://www.eurogamer.cz/articles/2010-09-21-littlebigplanet-2-prvn-dojmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 ja uz se nemuzu dockat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 omgggggggggggg http://apps.facebook.com/upitone/?controller=news&op=view-news&news_id=52210 vydání odloženo na Leden 2011 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 omfg a ja jsem se na to tak tesil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Smutná zpráva pro všechny Evropany: LBP2 US Collector´s Edition bude obsahovat: LittleBigPlanet 2 Sackboy Plyšovovou hračku 2 podpěry pro PS3 krabičky 9 různých kostýmů DLC, které pocházejí z pre-order programu + 2 exkluzivní oblečení 5 exkluzivních avatarů pro váš profil PSN. A teď ta Evropská : LittleBigPlanet 2 ve steelbooku 5 PSN avatarů z tématem LBP 7 DLC kostýmů z Disneyho Toy Story, TRON apod. Evropská je ochuzená tedy o to nejlepší z celé hry, což je podle mě velká rána pod pás. Osobně si chci koupit LE z USA, takže pokud by měl někdo zájem, a šel by do toho se mnou, koupíme to. Cenově to vyjde jako evropská klasická (cca 1600 kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Tak já musím říct, že na tu původně oznámenou, ted tedy americkou LE jsem se fakt těšil ty věci jsou tam úžasný. Problém je co potom s DLC, když nakupuji z CZ storu, tak to budu potom muset kupovat věci na US storu nebo jak se tohle řeší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Tak já musím říct, že na tu původně oznámenou, ted tedy americkou LE jsem se fakt těšil ty věci jsou tam úžasný. Problém je co potom s DLC, když nakupuji z CZ storu, tak to budu potom muset kupovat věci na US storu nebo jak se tohle řeší? Prostě si udeláš / uděláme US účet, na který koupíme US kredit, a z toho budem kupovat a stahovat :) Nebo můžeš prodat US verzi a koupit EU, a mít LE jen kvůli těn mvěcem navíc (i když, přijdeš o oblečky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.petitiononline.com/lbp2ceeu/ <- všichni povinně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Už aby ta hra byla... Těšim se na ní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 1253. hlas petice ode me, chci americkou puvodne EU, a chci to ve "Steelbooku". Tak snad to Mm a Sony pochopi a vsechny nas vyslisi:lol::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sackboy Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 15.12. 2010 Sackboy Prehistoric Moves, Samostna kapitola, pujde i bez puvodni hry a ovladat pujde pomoci Move ovladace, Zadara jiz tento tyden na PSN. Hurrraaaa aspon nejaka zabava nez vyjde 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Prosinec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2010 U Sackboy Prehistoric Moves mě zklamalo dost blbě vymyšlené ovládání, nevim zda to děla i někomu jinému ale když hraju s DS3 + MOVE tak mi akční tlačítka (X-skok atd..) fungují pouze na DS3 což je v některých levelech nemožné zkombinovat :( Jednou rukou pohybuji levým analogem a zároveň mačkám X (nebo R1), a v druhé ruce držím a pohybuji s MOVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Uvědomujete si vůbec že zhruba za měsíc to vychází ?? :wohow: :thumbup: sakra já se ale těším :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 LittleBigPlanet 2 Sackboy Plyšovovou hračku jen v US verzi :( to je normalni šikana a já ji tak moc chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Treba ji tu nekdo bude prodavat. Mam pocit ze tekken rikal neco o tom ze se ji pokusi sehnat, ale ze nevi jaky by o to byl zajem. Za sebe rikam ANO beru ji. Přidejte se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Jako čerstvý majitel PS3 mám tuhle sérii oblíbenou už z minulosti a proto než pořídím LBP 2 tak ještě projedu 1čku :) Jinak se na 2jku moc těším a věřím že nejsem sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123midur Odesláno Prosinec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2010 Taky jí chci! :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 OPM udelilo hre 10/10, ale znate tyhle ofcialni magaziny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2010 A vyjde ta US limited edice normalne? Tekken psal ze se vydani zpozdi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Dneska prej demo co je na tom pravdy ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 Vsechno.. stahuju, ma 2 GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Prosinec 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2010 čekal jsem, že bude menší, každopádně hned jak stáhnu Mass Effect2, jde na řadu Little Big 2:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.