Kachlo Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 PSN jde bez UPDATU pouze na PS3 Slim, Ta Update pochopitelně nepotřebuje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Zdarec, mě to taky nechce pustit na PSN bez update. Jde to nějak obejít?Jak dlouho trvá stažení update na 3.21? Díky J. Zbavit PS3 60GB možnosti hraní PS/PS2 her updatem nemůže jít... Jde to, viz předchozí strana, kde je odkaz na návod i video návod... A že kompatibilita nejde odstranit updatem? To víš že jde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lomax Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Obejit to samozřejmě jde, ale je to přes pc a proxy.... Návod včetně programů nadeš >>>Tady<<< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jesterhead Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Tak tohle nezmáknu, mám PS3 60GB 2 týdny a bral jsem ji hlavně kvůli kompatibilitě s PS/PS2 hrama. Když to updatuju na 3.21 přijdu o kompatibilitu s PS2 hrama nebo je to apríl??? Jinak jak dlouho se 3.21 stahuje, dal to někdo na 60GB. Díky J Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Nevím teda, dke si to četl, ale 3.21 odstraňuje "pouze" funkci OtherOS, tedy instalaci Linuxu na PS3. FW se samozřejmě stahuje podle rychlosti tvého připojení, velikost je cca 164MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 no podle me kdyz si ten update nainstalujes, tak tam budou nejake keci ze souhlasis s tim ze....ja mam dneska hadavou, zjebal sem vodafone a vyhadal sem si tam dobre podminky, tak zavolam na sony a zeptam se jich jak je to možné toto jako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 vorez: A co myslis, ze pro tebe "udelaji"? :) Jenom nastves zamestnance na telefonu, ktery s tim stejne vubec nic neudela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 no ten byl trosku v hajzlu, protoze mu kvuli tomu dneska prej kazdej volá :D prej to mam napsat pisemne a on to preposle na managment :D jako podle me kdyz si neco koupis tak z toho důvodu jaky ti ten vyrobek nabizi vyuzití a oni ti ted nedovoli ho naplnou vyuzivat, takze mam pravo na nejakou kompenzaci nebo odstoupení od kupní smlouvy. Mě sere ze se mnou sony snaží vy***at a to se mi samozřejmně nelíbí, zvlast kdyz mám doma 4x dualshock, BD remote, HS a asi 50her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Tady nejsi v americe, takze Te Sony s timhle posle vis kam... A servat radoveho zamestnance v call centru - no to jsi teda hrdina. Udelat tohle mne, kdyz jsem jeste v CC delal, tak bys videl to peklo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 to tvrdil .Den ne já že sem ho seřval, já sem se ho jen slušně na tenhle problém zeptal a on mi rekl co s tím mám dělat dál, já vím že za to nemůže a sám toho má nad hlavu, ale kdyz se mi neco nelíbí tak se sebou nenechám zametat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 No v souvislosti s "vyjebanim Vodafonu" to vypadalo, ze to same chces provest se Sony, proto to trvzeni. ;) Kazdopadne Sony s tim zcela jiste nic delat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 tak tenhle FW je od Sony vazne drzost, uzivatele kteri nemaji pristup k internetu si nezahraji nove hry ? jojo zlaty casy PSone kdy neexistovaly zadny fw a game add-ony =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boyjmn Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Nevim jestli uz tu byl ten jednoduchy zpusob bez pouiziti PC. V nastaveni site na PS3 nastavte DNS settings na custom a prvni DNS server zmente na 67.202.81.137. Overeno = funguje. Za THX diky predem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak ani u slima to nepusti na psn bez updatu. ale protoze u slima nicemnu update nevadi, tak je to celkem jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kailo Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak tenhle FW je od Sony vazne drzost, uzivatele kteri nemaji pristup k internetu si nezahraji nove hry ? jojo zlaty casy PSone kdy neexistovaly zadny fw a game add-ony =( ... Uživatel, co nemá přístup k internetu si nezahraje nové hry ? Duh.. ? Bez Updatu se jen nemůžeš přihlásit na PSN, což ti může být stejně jedno, když nemáš připojení k internetu a nehraješ onlinovky... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Novinky:- zrušení funkce OtherOS Bez FW nepůjdou spustit nové hry ani filmy na BD apod... další info: http://blog.us.playstation.com/2010/03/28/ps3-firmware-v3-21-update/ impo5sible: Je to pravda, je to hned na 1. strance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Jak je v tech reklamach pro PS3: It Only Does EVERYTHING. (nez to SONY zrusi :D:D:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Njn s tim DNS kem co sem postnul boyjmn to jede paradne i na 3.15 vsechno, ja cekam na ten geohotuv CFW, i kdyz otherOS nejspis nevyuziju nak me nelaka si tam tahat update co mi smaze tu moznost, proste nevidim duvod kdyz nic jinyho neprinese........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Nebojte se dat tomu klukovi boyjmn palec (thanks), upřímnou soustrast těm co nečtou a minutu ticha za jejich Linux na pravdě boží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 Nebojte se dat tomu klukovi boyjmn palec (thanks), upřímnou soustrast těm co nečtou a minutu ticha za jejich Linux na pravdě boží. Naštěstí mám Slim a proto updatu nijak nelituju :D Ale upřímně lituju ty, co Linux plně využívaly a updatovali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 nemáte někdo ponětí jak je na tom GeoHot s CFV ? Pokud je tu cesta jak zachovat Linux určitě volim tu cestu která mi ho zachová Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Dobry den pane Suchy, Dekujeme za Vas e-mail tykajici sa nove verze system software pro PlayStation 3. Je nam lito, ze jako uzivatel jineho operacniho systemu jste zklaman nasim rozhodnutim vydat novou verzi system softwaru ktery tuto funkci odebira. Sony Computer Entertainment Incorporated (SCEI) udelalo toto rozhodnuti aby chranila bezpecnost PlayStation 3, i kdyz mame na vedomi fakt, ze toto rozhodnuti muze rozzlobit nektere uzivatele, i presto jsme nuceni tak ucinit kvuli obavam o bezpecnost spojenou s touto funkci. Jak mozna vite, vzhledem k samotne podstate PlayStation 3 a neocenitelnemu rozsahu, ktery updaty system softwaru umoznuji, jsme schopni trvale vylepsovat i funkcnost systemu a souvisejicich funkci uz po cele tri roky. Ve skutecnosti baleni PlayStation 3 uvadi, ze „Design a specifikace podlihaji zmenam bez predchoziho upozorneni“ k poskytnuti zmen. Bohuzel, museli jsme vypnout nektere funkce z duvodu zachovani jedinecniho zabezpeceni systemu PlayStation 3. Bylo to pro nas velmi tezke rozhodnuti, avsak vzhledem k velmi malemu poctu uzivatelu pouzivajicich funkci „Jiny operacni system“ v porovnani k celkovemu poctu uzivatelu s puvodnim OS, citime ze se jedna o rozumne bezpecnostni opatreni k probihajicimu vyvoji vyrobku, ktery bude nakonec prinosem pro vsechny uzivatele vyrobku PlayStation 3. I kdyz sdilime Vase zklamani v teto veci, verime ze jsme prijali primerene opatreni a je nam lito ze Vam nemuzeme poskytnout jakoukoliv nahradu nebo kompenzaci. Verime, ze jsme Vam vysvetlili nas postoj k teto zalezitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Dobry den pane Suchy,Dekujeme za Vas e-mail tykajici sa nove verze system software pro PlayStation 3. Je nam lito, ze jako uzivatel jineho operacniho systemu jste zklaman nasim rozhodnutim vydat novou verzi system softwaru ktery tuto funkci odebira. Sony Computer Entertainment Incorporated (SCEI) udelalo toto rozhodnuti aby chranila bezpecnost PlayStation 3, i kdyz mame na vedomi fakt, ze toto rozhodnuti muze rozzlobit nektere uzivatele, i presto jsme nuceni tak ucinit kvuli obavam o bezpecnost spojenou s touto funkci. Jak mozna vite, vzhledem k samotne podstate PlayStation 3 a neocenitelnemu rozsahu, ktery updaty system softwaru umoznuji, jsme schopni trvale vylepsovat i funkcnost systemu a souvisejicich funkci uz po cele tri roky. Ve skutecnosti baleni PlayStation 3 uvadi, ze „Design a specifikace podlihaji zmenam bez predchoziho upozorneni“ k poskytnuti zmen. Bohuzel, museli jsme vypnout nektere funkce z duvodu zachovani jedinecniho zabezpeceni systemu PlayStation 3. Bylo to pro nas velmi tezke rozhodnuti, avsak vzhledem k velmi malemu poctu uzivatelu pouzivajicich funkci „Jiny operacni system“ v porovnani k celkovemu poctu uzivatelu s puvodnim OS, citime ze se jedna o rozumne bezpecnostni opatreni k probihajicimu vyvoji vyrobku, ktery bude nakonec prinosem pro vsechny uzivatele vyrobku PlayStation 3. I kdyz sdilime Vase zklamani v teto veci, verime ze jsme prijali primerene opatreni a je nam lito ze Vam nemuzeme poskytnout jakoukoliv nahradu nebo kompenzaci. Verime, ze jsme Vam vysvetlili nas postoj k teto zalezitosti. to nezni moc pratelsky :D :D ale celkem na to cumim jak si to ted sony dava :D :D za chvili zacnou banovat PSN a bude :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 vorez, to jsou kecy.. to snad neni mozny.. takze proste rekli hovno.. vlastne pockat - rekli, ze se vse muze menit a tak ty nemuzes ceknout, ani kdyby vydali fw, kterej ti brickne PS3 (aneb to, co jsem tu psal). Skvela strategie Sony. Uzasne, jak to obalili do libiveho kabatku. Hnus hnus hnus. Jedinecne zabezpeceni?! Zajimalo by mne, jak ochrana proti warezu chrani tebe, jakozto uzivatele? Fakt vtip. Velmi maly pocet... coze? Oni maji snad nejake statistiky nebo co? Chodi od domu k domu a ptaji se: "pane vyuzivate tuto fci?".. anebo se z vaseho PS3 odesilaji snad nejake statistiky? Fuj! Fakt by mne zajimalo, jak muze byt prinosne odebrani urcite funkce! Jaj, ja zapomnel, vlastne ta bezpecnost.. Kdyby jsi naaahodou nekdy chtel hrat warez, tak nemuzes - oni te tou jejich unikatni originalni ochranou ochrani. Posledni radky jsou super: sereme na vas, protoze muzeme. Nic od nas nedostanete. (Aneb to, co jsem psal vyse - z pravniho hlediska jsou pojistene... z etickeho hlediska jsou to svine). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 která korporace (firma) v dnešní době se tak nechová.. penízky penízky za každou cenu to je motto dnešní doby.. s tim člověk jako spotřebitel nic nenadělá.. slušní lidé ostrouhaj aby " ti ostatní" byli spokojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.