medvidek Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 na alze absolutně bez šance... tam mají přístup k zákazníkovi úplně v @#$%^@%$ ... s nima něco řešit to je o nerv.. radši tam nic nekupovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ripper6 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Alza reklamoval jsem vypalovacku a reklamuju uz nekolik let, vzdy vezmou, kouknou, jdou dozadu a prinesou novou ale nevim jak je to u jinych veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrewkay Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tak nevím jak vás, ale mě už jen to oznámení Sony (že se v dalším firmware odstraní funkce OtherOS) motivovala k tomu, že jsem koupil další PS3 (tentokrát slim 250GB). Nemám v úmyslu pirátit hry (originálky miluju a mám jich mraky), jen mě zajímá, kam se Geohot a ostatní dostanou, a až to k něčemu bude, chci to vyzkoušet. Docela mě lákaj emulátory všeho možnýho pod PS3 systémem (s bezdrátovým ovladačem, v pohodlí obýváku a velký televize). Takže jsem svůj účet transferoval na slima - hraju dál s posledním firmware a PS3phat s 500GB diskem a s fw3.15 čeká na věci příští... Pokud homebrew na PS3 nebude mít budoucnost, potom phat asi prodám (nebo nechám na přehrávání filmů...) (Když už z toho nic nebude, tak jsem alespoň jsem podpořil prodeje PS3 konzole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorez Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 tak ja jasné že soudit se nebude nikdo, zvlášť s tak velkou firmou - to je v cze nevyhratelné, v USA by to byla jiná kává....Jinak já mam s Alzou nejlepší zkušenosti, pár věcí sem tam už reklamoval dokonce i ty ktere jsem zničil vlastní vinou (pad z velké výšky, utopení) a vždycky mi na místě dali novou věc, takže ja si na ně stěžovat nemůžu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 čawes všici, mam PS3 60GB PHAT a používam onen DNS fígl abych při SW 3.15 mohl bejt online a dneska mi to hodilo signed out of PSN, používáte ten hack někdo taky ? Když to odstranim zpět na default pomůže to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Nepomůže, zatím jediná možnost je update na 3.21. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 takže si nezahraju mag xD a nebo přídu o linux....vynikající práce....ještě chvíli zkusim počkat na geohota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 proč nevalíš s linuxem na kompu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 lidi já mám 3.15 a jsem normálně online a když dám network update tak mi to napíše, že mám nejnovější FW, ale i když to nepůjde tak určitě 3.21 si dávat nebudu čekám na geohota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 mam to jako alternativu ke kompu....třebas nedávno mi shořela gráfka a nemít plejna tak nwm co bych dělal....ted už mam novou gráfku ale než sem na ní vyhustlil ty lováky PS3 mě zachránilo.....nechci se tý možnosti zbavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Tak, a je to tady... SONY už prokouklo i to s tím bypassem na PSN... Taky neni divu kdyz ti debilove o tom mluvi primo na PlayStation Blog... Zde je nejaky info: http://www.ps3news.com/forums/ps3-online-news/psn-error-code-8002a212-help-106738.html Jak píše jeden typek, mame 2 možnosti: 1) Odhodit zbrane a updatnout na 3.21 2) Parit jako v 90. letech (bez internetu) :D :D a pockat na CFW Jinymi slovy: Epic FAIL! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Tak, a je to tady... SONY už prokouklo i to s tím bypassem na PSN... Taky neni divu kdyz ti debilove o tom mluvi primo na PlayStation Blog... Zde je nejaky info: http://www.ps3news.com/forums/ps3-online-news/psn-error-code-8002a212-help-106738.html Jak píše jeden typek, mame 2 možnosti: 1) Odhodit zbrane a updatnout na 3.21 2) Parit jako v 90. letech (bez internetu) :D :D a pockat na CFW Jinymi slovy: Epic FAIL! 2) Jak v devadesátých xD ja paril offline do roku 2006 než vůbec vyšlo PS3, nahodou ma to svoje kouzlo :) jinak podle informaci posbiranych z gehotova - twitteru,blogu a disqus.com je CFW skoro hotovy,debugovany ale geohot prave dela dane, coz by mel dneska dodelat, protoze dead line je pro US obcany dnes o pulnoci. Sledujte: twitter.com/geohot disqus.com/george_hotz http://geohotps3.blogspot.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 uaaaaa......v pondělí mi přišel mag a včera UT3 :-D a já si nemůžu dát onlajn :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Spis by me zajimalo jak to bude v budoucnu, prijde dalsi FW a ZASE budem cekat na dalsi CFW, kdyz si tam clovek ten CFW hodi tak je v podstate vydanej napospas Gehotovejm CFW jinak o OtherOS stejne casem prijde, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEchi Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 to je sic fakt ale ty další CFWčka podle mě už nebudou tak trvat, po zmáknutí toho prvního, už ty další taky budou jen upgrady....spíš by mě zajímalo jestli a jak sony proti CFW bude reagovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 no jestli to bude stylem jak na psp.. tak by bylo lepší cfw nejspíš nemít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 co stylem psp ale jesli stylem microsoftu, tak se mame na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 no jo v 90. letech jsme nebyli nároční co se týče AI xD pokud nám nestačí ta v singlu stačí se jenom přesunout na online hraní že? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 co stylem psp ale jesli stylem microsoftu, tak se mame na co tesit já bych byl jedině rád... ps3ku neplánuju hackovat.. ty ceny originálek zas tak strašné nejsou.. psp sice s cfw mam ale to je krapet o něčem jinym.. (: ale taky jsem docela zvědav co sony podnikne proti pirátům.. každopádně jak to geohot prolomí tka na něm všichni s cfw budou závislí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 no jestli to bude stylem jak na psp.. tak by bylo lepší cfw nejspíš nemít :D eh, co? Proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 já bych byl jedině rád... ps3ku neplánuju hackovat.. ty ceny originálek zas tak strašné nejsou.. psp sice s cfw mam ale to je krapet o něčem jinym.. (:ale taky jsem docela zvědav co sony podnikne proti pirátům.. každopádně jak to geohot prolomí tka na něm všichni s cfw budou závislí jde jen o to že tam zůstane OtherOS a ne o hraní her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 všichni dobře ví že to u otherOS nezůstane.. (: to Anonymous no narážim na to jak dark alex přestal dělat cfw a bylo období temna, zmatků a chaosu :D (obrazně řečeno) podle mě si sony cení ps3ky víc než pspa takže postihy budou asi tvrdší a razantnější... ale to jsou jen moje spekulace.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Zadny ISO nikdo neplanuje, a neubira se to timto smerem je to JEN a JEN pro ty co chteji OtherOS, me osobne uz by nebavilo jen kvuli OtherOS cekat na kazdy update od SONY az bude predelany od Geohota,nevyuziji OtherOS tak ma pro me cenu ofiko 3.21, to samy psal mimochodem i geohot na disqus.com, kdo chce OtherOS bude mit tu moznost, kazdy to ma jinak zejo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 To all still on 3.15, you may update your PS3 as the CFW will work from 3.21 as well.Its taking a bit more time than I expected so I advise you update and I promise it will include 3.21 support Takže to půjde nejspíš nainstalovat i z 3.21... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 tohle mě taky napadlo protože jak by chtěl dát ten cfw na ps3 slim když tam ani OtherOS nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.