Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Web browser


RiWiX

Recommended Posts

Právě jsem poprvé zkusil prohlížeč v PS3 (nemam potřebu ho používat, proto poprvé), tak jsem zkusil Gamepark, a čeho jsem se nedočkal... hlášky o tom, že stránka používá java script, který můj aktuální prohlížeč neudokáže pochopit, také prý používám Internet Explorer 6. Ano, byla to sice hláška Gameparku, ale když ten prohlížeč tak sebejistě označil, může to být pravda...

Takže z toho vyplývá jedna skutečnost - Sony je dost pozadu, hlavně že vydávaj updaty, kterejma odebíraj funkce, ale updatovat prohlížeč nemůžou - a jedna otázka: Co je zač ten prohlížeč? A neříkejte, že jádro z IE6...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano,hláška na webu www,gamepark.cz vyskočila,ale nic víc. Lítám ted schválně potom herním webu a všechno (i přes to dramatický IE 6 upozornění) šlape ;) Takže bych se na nějaký hlášky vyprdnul a neřesil to :cheesygrin: A pokud jde o to,co je PS browser vlastně za prohlížeč,tak to nemá tušení asi nikdo...

Jinak browser na PS3 používám už 3 roky a za tu dobu se o dost zlepšil (pominu-li potíže se čtením e-mailu,který se objevily někdy po fw 2.50),takže jsem s ním vcelku spokojený. Od tý doby co mám PS3,tak jsem kvůli internetu (mimo práci) PC zapínat nemusel a s tímhle browserem jsem se hodně sžil. Některý funkce mě hodně zaujaly a považuju je za lepší než na PC,ale v jiných funkcích ten PS browser zatím klasickým PC browserem pokulhává. Ovšem ani omylem bych ho neoznačil za předpotopní a podobně..

Ještě jsem nenarazil na stránku kam bych se nedostal a ty moje nejnavštěvovanější fungují výborně. Pokud jde o videa,tak je fakt,ze všechny browser nezobrazí/nespustí. S tou pomalostí načítání stránek to taky nevidím až tak blede. Do PS3 "pumpuju" příjemných 10MB/s a nový stránky se načtou během 2-3 vteřin,což nepovažuju za nic strašnýho. Problém bývá jen s těma stránkama,který jsou přereklamovaný těma "debilníma" pohyblivýma reklamama,ty trvají o něco déle. Jinak věci jako ukládání si souborů (od fotografií,přes mp3 až po videa) z internetu funguje bez potíží, kopírování textů už taky a oklikou i česká diakritika při psaní (moje příspěvky budiž důkazem)...takže pohoda :wohow:

Jak jsem psal,s PS3 browserem jsem vcelku spokojený,ale vylepšení (modermizaci) se samozřejmě nebráním a doufám,že nám Sony udělá v blízký budoucnosti radost ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, přiznám se, že já na PS3 browseru z 99% chodím jen na czshare.com/vyhledávat a stahuju filmy jako o život. A v tomhle ohledu jsem nadmíru spokojen, vše najíždí rychle a film je staženej obvykle do 5 minut :). Jinak občas najedu i na sleduj.org a filmy z megavideo jedou taky, takže já jsem spokojenej :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Gamepark se mi načítal okolo minuty (8Mb), flashové reklamy se nenačetly, ale tak zase můžeme být rádi aspoň za to. Microsoft s Xboxem, IE a Bingem se do konzole vubec neobtěžuje prohlížeč umístit. Chápu asi proč, je to jako multimediální zařízení a internetem by to možná "degradovali" na běžný zařízení. Snad mě chápete... jen z toho vyplývá, že Sony, ikdyž nemá s internetem nic společnýho, je v tomhle ohledu aktivnější. Ikdyž zase na druhou stranu ten prohlížeč potřebuje, jelikož přes něj spouští (trapně a neefektivně) dost funkcí - online návody, televize apod.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mě má vubec PS3 dost nedostatků na dnešní dobu, ať neodbíham od tématu, tak z hlediska internetových možností je dost pozadu. Sice nemám Facebook, ale napojení trofejí je podle mě málo, prostě správa, chat, Skype... proč nemá PS3 Skype? Naprosto nechápu. Internetová rádia? Taky doména pouze PSP. Twitter, last.fm, streamování hudby, cokoliv inovativního... posledních x updatů se neděje nic novýho.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ja myslim, ze kdyby u sony chteli, tak to udelaj.

nicmene je to mozna obchodni strategie. kdyby byla ps3 dokonaly multimedialni centrum, s moznostmi vicemene nahradit stolni pc, tak to velka cast lidi bude kupovat prave pro ty multimedialni vlastnosti.

a zatim sony na ps3 prodelava , nebo aspon uz zasadne neprodelava, tak potrebuje vydelavat aspon na hrach. proto to mozna chce prodavat predevsim jako herni konzoli s nejakymi multimedialnimi vlastnostmi.

kdo vi..;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu