andre06 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Jak si již všichni příznivci konzole ps3 na zdejším fóru mohli všimnout, byl založen PS3 Revue magazín. Pro ty, kteří ještě o tomto novém počinu neslyšeli tu mám pár drobných a shrnujících informací. Tento nový magazín se zabývá herní scénou konzole Playstation 3, v každém čísle se snažíme zrecenzovat několik titulů tak, aby jsme vám usnadnili výběr při koupi a mohli jste si o dané hře udělat lepší představu. To ovšem není vše. Časopis bude vždy doslova nabitý nejnovějšími informacemi ze scény, nabídne preview chystaných titulů, přiblíží vám nějaké aktuální a zajímavé téma a mnohé další. Nedílnou součástí magu bude i sekce retro, kde se můžete dozvědět mnohem více o starších titulech pro PS1 a PS2, které by neměli upadnout do zapomění. Magazín vychází v jpg formě a pro PC příznivce bude vycházet rovněž i v pdf podobě. Časopis je nekomerční záležitostí, tudíž si jej bude moci stáhnout kdokoliv. Nový projekt potřebuje nové tváře! Hrstka nadějných lidí se pustila do velmi obtížného úkolu. Tvořit časopis není lehkou záležitostí, zejména pro grafiky. Jak již bylo řečeno, časopis je teprve na počátku jeho vzniku a už teď se na něm podílí hrstka nadšenců a skvělých lidí, kteří mají chuť psát a přinášet vám informace o PS3. Rádi by mezi sebe uvítali další mladé a jak se říká neokoukané tváře, jež mají stejnou zálibu, psát a dobrovolně se podílet na něčem, z čeho bude mít užitek velká spousta čtenářů. PS3 Revue uvítá ve svých řadách kohokoliv, kdo má opravdový zájem se na tomto novém magu podílet. V současné době hledáme především grafiky a recenzenty, ale rádi uvítáme i video střihače, kodéry a téměř kohokoliv s dobrými nápady, jež by mohly napomoci k rozvoji PS3 Revue. Vlastníte zajímavý web o konzoli Playstation 3? Pokud ano, neváhejte a kontaktujte nás, již brzy bude spuštěn web pro PS3 Revue a rádi s vámi vyměníme reklamní bannery a zašleme vám každé nové číslo ke zveřejnění. Kontakty v případě zájmu Andre Správce projektu email: andre.6@seznam.cz War23lock Šéfredaktor PS3 Revue email: war23lock@seznam.cz ICQ: 356872361 Co se chystá do budoucna? Jak jsem již krátce zmínil, stejně jako PSP Revue i PS3 Revue bude mít svou vlastní webovou prezentaci, kde naleznete nejnovější trailery k připravovaným číslům a samozřejmě nejen aktuální číslo ke stažení, ale také archiv všech doposud vydaných čísel. Dále se pokusíme stabilizovat redakci tak, aby magazín vycházel pravidelně každý měsíc a vy jste tak nemuseli na nové vydání čekat tak dlouho jako doposud. ___________________________________________________________________________________ Dočasný archiv čísel 1. vydání download jpg verze download pdf verze Nejnovější číslo 2.vydání http://www.edisk.cz/stahni/79390/PS3Revue2.zip_10.47MB.html U každého neziskového projektu je velmi důležitá zpětná vazba, lidé to nedělají za peníze, ale jen ze své vlastní vůle, chtějí přispět svým dílem na PS3 scénu a v tomto případě v podobě magazínu. Prosím vás, abyste se nebáli přispět svými názory do diskuse a vyslovit váš názor, i kritika může být někdy prospěšná. Pokud se tvůrci magazínu nedočkají nikdy žádné odpovědi, jejich práce může ztratit smysl. Děkuji všem za pochopení a doufám, že budete s tímto novým magazínem spokojeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 No jsem jedině rád, že jste zapracovali na grafice a značně ji vylepšili, i když ty texty "Dante's Inferno..." a vše pod tím působí docela divně a rušivě k celé obálce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Duben 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 PS3 Revue potřebuje grafika! Šablony byly vytvořeny pro časopis naším grafikem z PSP Revue a vypadají skvěle, bohužel magazín nemůže dělat náš grafik, měl by toho příliš moc a PS3 Revue momentálně nemá k dispozici žádného grafika, pokud se nenajde nikdo mezi vámi kdo by to zkusil (šlo by jen o základnější věci, dosazování do šablon), tak bohužel PS3 Revue bude muset skončit. Je tu vůbec někdo, kdo stojí o to, aby se tento časopis vydával a obohatil scénu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2010 S nápisem Dante´s Inferno bych problém neměl, ale nemělo by to být "Codemasters oznámilo..." ? Je to to studio, ne ty studia. Jestli se pletu, opravte mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2010 JJ hlavní stránku opravím. Podařilo se nám najít aspon alternativu, takže se časopisu určitě dočkáte, sice ještě nevypadá tak jak jsem si ho představoval, bude trošku v jednoduším stylu ale opravdu bude! Dočkáte se ho již brzy, beta verzi jsem již viděl a zbývá opravit jen pár chyb a připravit na vydání. Tímto bych chtěl poděkovat Lahvemu, za jeho obětavost a za jeho zpracování magazínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Květen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2010 Zdravím všechny příznivce herní konzole PS3, je to sice už nějaká ta doba, kdy jste měli v rukou první vydání PS3 Revue, ale my jsme opět tu, spíše redakce PS3 Revue si pro vás přichystala nové vydání. Jak již bylo řečeno celý proces výroby magazínu se neobešel bez potíží. I nadále se hledá slušný grafik, který by dokázal vtělit článkům výslednou vizuální podobu. Za toto druhé číslo můžete poděkovat především Lahvemu, který se rozhodl, že nám vypomůže a časopis ztvární. PS3 Revue po grafické stránce se ještě neblíží našim finálním představám, ale myslím, že s tímto výtvorem budete spokojeni. PS3 Revue vol.2 http://www.edisk.cz/stahni/79390/PS3Revue2.zip_10.47MB.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahve Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Časem zjistíte, že časopis má mít jednoduchou grafiku, aby to šlo číst a aby se člověk neztrácel. Ale na to přijdete... :) Reakce na přeplácanou obálku, kterou dělal někdo jiný, je toho důkazem :). Těšilo mě. Láhve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Ahoj, jsem zde novej a jsem mile potěšen, že něco takového tu máte!!!! To, že u nás PS3 MAG nevychází je pěkně na prd!!! Takže díky moc a těším se na další číslo, mnoho zdaru a pevnejch nervů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 asi tě zklamu, ale další čísla se již nechystají. naší prioritou je PSP Revue díky za pochopení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunk Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Úžasný tvl... A fakt mně to bavilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.