mata Odesláno Srpen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2007 ses cip ale soucitim s tebou urazka jineho clena fora - ban.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Říjen 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 ted uz ¨jo,koukni na pandorras battery Tak jsem to zkousel, ale nejde me to a ja nevim proc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 musis mit PSP s podporou homebrew teda abych byl presnej cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Tak jsem to zkousel, ale nejde me to a ja nevim proc kde bydlis ? Ja delam downgrade v Praze a v Brandyse, takze ti to mohu udelat.. Jinak tu aplikaci samozrejme nespustis, protoze jak jiste dobre vis, homebrew aplikace na offiku nebezi.. takze to proste musis spustit na CFW, ale pokud chces ozvi se mi, domluvime se na srazu a ja ti to provedu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2007 Tak koukám že se smířil s originalama :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delwin Odesláno Říjen 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2007 kde bydlis ? Ja delam downgrade v Praze a v Brandyse, takze ti to mohu udelat.. Jinak tu aplikaci samozrejme nespustis, protoze jak jiste dobre vis, homebrew aplikace na offiku nebezi.. takze to proste musis spustit na CFW, ale pokud chces ozvi se mi, domluvime se na srazu a ja ti to provedu ;) Nazdarek to by bylo bezva jenze ja bydlim v Nemecku a do chech se dostanu asi az tak nekdy k novimu roku a nebo po novym roce. Prosim te jak to dlouho trva a kolik to stoji a co k tomu potrebuji jinak bych do toho sel hned tak mi dej vedet dik Delwin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.