Trany Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Ještě bych si tím nelámal hlavu, přecejen je release ohlášený na březen, takže jestli vyjde funkční romka (ten freeze mi až tak nevadí, já ukládám často, snad nebude problém s expama), tak origo kupovat nebudu, i když mě celkem lákal Soulsilver s tím pokéwalkerem :) každopádně se těším, ač bych místo stovky nových zrůdiček přivítal spíše remake mých oblíbených Ruby/Saphire/Emerald. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 na umolátore nikdy nehrajo to je potmo zbytečné si ty kapesní koznole kupovat a navíc pro mě jsou od toho abych pořád neseděl u pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 Trany predpokladam ze sa tak stane uz v dohladnej dobe...mala by prist nejaka vylepsena verzia black/white a potom remake ruby/sapphire...aspon vzdy to tak bolo tak snad to aj tak ostane :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2011 Zdravím. Tak už mám doma originálku eu verzi pokemon black na dsi. Hrál jsem to zatím asi hoďku a čtvrt. Mám jeden odznak. Je to dobrá hra... Jsem velký fanoušek... Ale myslím, že se to může bez problému líbit i nováčkům. S pozdravem. Batista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 To uz sa predava aj EU ja ze sa ma predavat az toho 6. :D Ale dobre vediet :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Nasli uz jste nekdo Romku ? (ja hledam a nenachazim) :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Na romku si podla mna este pockas :/ Tipujem najmenej tyzden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blooman Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 www.pikachu.cz ;) V sekci forum najdete všechno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Mno ma to vyjit az v patek, ale nektere obchody uz to nabizeji uz ted (proste porusili datum vydani aby meli vetsi ksefty). Nicmene romka jeste neni, neni jeste ani dump (jenom spanelsky dump, ktery obsahuje AP -> nenabihaji po souboji EXP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Zde je má sbírka. Rád si s Vámi zahraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jakto ze uz ms black, to asi v nějakým obchodě prodávali dřív co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Jakto ze uz ms black, to asi v nějakým obchodě prodávali dřív co ? Ano... Ale pro jistotu půjdu do online až v pátek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Batista123654: Velmi pekna zbierka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiwaf Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Na ROM-FREAKs.net uz jsou ke stazeni: Pokemon: Black Version (E) Pokemon: White Version (E) Na http://www.dicastia.com/ také (Mediafire, Megaupload, Freakshare) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Tak to som necakal ze to vyjde tak skoro.Skoda ze si to nemam na com zahrat :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 nápodobně... Jaký si mám vybrat Black nebo White ? jaký je v tom rozdíl nebo co je lepší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Uz po pul hodine hrani mam z te hry fakt super dojem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 Lazyt: Já osobně jdu do white, ale to kvůli blbostem, jakože u white se mi víc líbí hlavní legenda atd. :D Moc velkej rozdíl tam nebude, takže bych se být tebou rozhodla taky podle toho. Jinak vám to funguje? Podle všeho tahle verze ještě nemá patch a kvůli AP by vám neměli nabíhat EXPy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2011 jj je to sux expeni nejde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak ja ked som mal NDS tak som hral white a tiez som si ju vybral len podla toho ze vo white verzii sa mi viac pacila legenda(Zekrom) to je ta cierna.A uz som ju aj mal a aj par zapasov som zanho hral.Hral som najprv so zekrom proti Reshiram(neviem ako sa to sklonuje :D ) a aj utojy Zekrom vyzeraju krajsie :D Takze ja keby ti mam poradit Lazyt tak by som si vybral White :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Tak mě už to jde! Je patch. Mám M3i Zero, ale snad to bude fungovat i na jinejch flash kartách. Přeji taky úspěch: http://filetrip.net/f24193-Pokemon-Black-and-White-EFs-1-0.html Snad se tady smí postovat linky :P Jinak hrála jsem většinu Poké her, dokonce všechny, co vyšly na DS a z týhle mám překvapivě skvělej pocit (překvapivě proto, že je to pátá generace a člověk už si říká, že další dobrý Pokémony prostě NEMŮŽOU vymyslet). Začínám se Snivym :3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Hmm nejak neumim prijit na to jak to opatchovat dam Pokemon.nds do stejne slozky s tim programem Ale ten nejde samostatne spustit a kdyz do nej pretahnu ty pokemony tak mi vyskoci okno a v nem jsou ctverecky :/ jak si to udelala ty ? :) Btw: je tam na foru napsano ze s tim patchem funguje jen White verze a u Black pry nepribyvaji exp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 No tak to nevím. Možná máš špatnou romku? Obě věci co najdeš v tom rozrarovaným dáš do jedný složky s Pokémonama, přetáhneš Pokémony do toho programu a měli by ti zůstat Pokémoni s koncovkou NDS (ty dáš do DS a hraješ) a ještě jedni s koncovkou BAK. Žádný okno s čtverečkama mi to nehodilo, normálně se to vytvořilo. Zkus to znovu a dej si pozor, ať uděláš všechno podle návodu nebo si stáhni jinou romku. Jinak nevím. Aha, no já si vybrala White, takže hraju to a normálně to funguje. Už jsem v prvním městě. Ale kamarád má Black a žádnej problém, normálně mu EXPy přibívají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Jj uz stahuju jinou ROMku (patchlou) ono to asi bude tak ze ta verze musi byt pure bez nejakeho dalsiho patche.. vyzkousim to a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lithia Odesláno Březen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2011 Ah, nenapadlo mě, že bys ji měl už patchnutou :D Ok, dej tam clear a kdyžtak napiš, jestli funguje. (a jakýho sis vybral startera! :3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.