kosmiklove Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 kubago tu to mas pekne vysvetlene >>> http://www.serebii.net/blackwhite/cgear.shtml ale potrebujes vediet po anglicky ;) a k tomu infracervenemu portu...ziadne ds ako take IRDA nema...pokial mas kupenu jednu z hier HGSS s pokewalkerom tak ta napadne o co ide ;) ono totizto IRDA ma ta karta s hrou...pokial hras stiahnutu hru cez flash kartu tak si o tuto zrejme zbytocnu moznost ukrateny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 Zdar. Jsem teď v lize. Potřeboval bych půjčit jakého koliv pokémona na vysokém levelu. Abych mohl hladce projít ligou... Hned ho vrátím. Kdo pomůže? Dík.... Batista123654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Už jsem dokončil základní příběh... Je to dobrá hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Zdravim, nemáte někdo odzkoušenou romku Pokemon Black na DSTT? mám poslední verzi a když to chci spustit, tak to naběhne, ale ještě něž se cokoli zobrazí, tak je jenom bílá obrazovka a je to zamrzlý. Už sem zkoušel několik romek, ale všechny zatím dopadly stejně. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 Jojo, sám mám DSTT na verzi http://filetrip.net/file.php?id=24211 a Pokémon Black jede nádherně :) zkus najít verzi z nasrom.com, ta by měla fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrga Odesláno Březen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2011 Zformátoval sem kartu, stáhnou novou čistou ROMku a už mi to jede :-). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 tu je moja zbierka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trany Odesláno Březen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2011 Ta R4 tam trošku kazí partu, jinak máš můj respekt :) jednou za tuhle sérii taky vyhodím peníze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2011 Trany hej je to tam len ako doplnok aby tam nebolo prazdne miesto :D bolo by este viac hier ktore by som si rad kupil do zbierky ale to uz by boli asi zbytocne vyhodene prachy..ako napr obidvoch zeldov...tak isto obidve kingdom hearts a este vsetky 3 pokemon mystery dungeony...a to nehovorim o tom ze si este brusim zuby na 3DS s tym ze DSi si asi necham :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Březen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2011 Tak spusteni Pokemon Global Link nam kvuli zemetreseni posunuli na neurcito. Jsem zvedav kdy to konecne spusti. Myslim si stejne, ze to meli uz mit funkcni pri launchi black/white. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Březen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2011 da niekto zapas v pkmn black/white? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Tak nam dneska spustili Pokemon Global Link http://en.pokemon-gl.com/ Hodil jsem pokemona do dream world a cekam co bude :) Komplexnejsi informace: http://www.serebii.net/blackwhite/dreamworld.shtml Rychly HOW-TO jak to zprovoznit: 1) je potreba se registrovat na pokemon.com (na strankach global linku ti to umozni 2) pomoci nove vytvoreneho uctu vam to umozni prihlasit se, je potreba zvolit si GL prezdivku a take registrovat svoje Game sync ID (je mozne vyplnit pozdeji). Dokud ID nevyplnite, budete vyuzivat pokemon GL v demo verzi a nebudete moci synchronizovat svoji hru s vasim uctem na GL) 3) Game sync ID zjistite v hlavnim menu -> je tam polozka Game Sync settings, ktera vam po pripojeni k Nintendo Wi-Fi network vyplivne vase ID, ktere vyplnite v sekci profile - game registration Pozn: na vygenerovani Game sync ID muzete cekat dost dlouho 4)Ve hre v C-gear zvolite Online - game sync a vyberete pokemona, ktereho chcete poslat do dream world spinkat. Pozdeji hodim detaily. Zatim to jeste pise ze se pozadavek zpracovava. Celkove je to dneska celkem pretizene. AD: pridal jsem do podpisu svuj friend code, bude se to hodit v GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 som zvedavy...uz na to cakam dlho...tak to pojdem testnut..diky za navod :) EDIT: tak poslal som jedneho spinkat a cakam :D moj friend code je tiez dole...ak by chcel aj niekto dat zapas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Zdar. Už jsem taky na global linku. Jaký máte friendcody? Můj friend code (Black version): 1592 3880 0601 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 páni sice nemám pokémony jako hru ale ten global link mě nadchl způsobem kdy dokážou spojit DS hru s ještě internetovým prohlížečem že bych si kopil Pokemony pro ds?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulo Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 hoj... ked budete mat zajem dat nejaky zapas alebo nieco povymienat tak dole su potrebne veci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Zdar borci. Dohodl jsem, že kosmiklove a mikulo by hráli ve dvojici. A já s někým v té druhé. Dali bychom bitvu 2v2. Kdo se hlásí? Ať jsme čtveřice... Díky za reakci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Jak mám aktivovat ve hře game promotions? (pozadí C-Gearu apod.)? viz http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/List_of_Pokémon_Global_Link_promotions http://www.serebii.net/blackwhite/globallinkdownloads.shtml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zdar. Máš tam na pokemon-gl.com Rovnou odkaz promotions. Zatím tam žádné nevisí... Na to první pozadí, co se píše v novinkách potřebuješ kód z příručky black/white. Jinak ještě další bonus o kterym vím je ten, že když si zahraješ takovou hru na pokemon.com (trampolínu, s míčkem rozbíjíš kostičky, tak můžeš narazit v dream world na několik druhů EEvee. PS: Dáš ty zápasy? Zatím čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Zdar. Máš tam na pokemon-gl.com Rovnou odkaz promotions. Zatím tam žádné nevisí... Na to první pozadí, co se píše v novinkách potřebuješ kód z příručky black/white. Jinak ještě další bonus o kterym vím je ten, že když si zahraješ takovou hru na pokemon.com (trampolínu, s míčkem rozbíjíš kostičky, tak můžeš narazit v dream world na několik druhů EEvee. PS: Dáš ty zápasy? Zatím čau Kam kód zadat? Což o to, rád bych zahrál, bohužel se mi prozatím nedaří připojení tam, kde se během týdne pohybuji nejčastějí. (rád bych z notrebooku připojeného přez kabel udělal 802.11b ad-hoc) Takže můžu hrát akorát o výkendu. (prozatím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 plazmas bohuzial DS nepodporuje ad-hoc...iba infrastrukturu...keby to slo tak si mozem spravit z telefonu router (tiez ad-hoc) a hrat prakticky vsade kde mam signal na telefone...ale bohuzial... aspon myslim..mozno je chyba niekde inde...ak sa mylim tak ma opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazmas Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 plazmas bohuzial DS nepodporuje ad-hoc...iba infrastrukturu...keby to slo tak si mozem spravit z telefonu router (tiez ad-hoc) a hrat prakticky vsade kde mam signal na telefone...ale bohuzial...aspon myslim..mozno je chyba niekde inde...ak sa mylim tak ma opravte Dokuď jsem měl ještě XP, tak jsem se mohl připojit přes ASUS WL-167g (USB Wifi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batista123654 Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Kam kód zadat?Což o to, rád bych zahrál, bohužel se mi prozatím nedaří připojení tam, kde se během týdne pohybuji nejčastějí. (rád bych z notrebooku připojeného přez kabel udělal 802.11b ad-hoc) Takže můžu hrát akorát o výkendu. (prozatím) Tady to psal. Ten kód pro promotion se zadá na internetu v prohlížeči. pokemon-gl.com Tak nam dneska spustili Pokemon Global Link http://en.pokemon-gl.com/Hodil jsem pokemona do dream world a cekam co bude :) Komplexnejsi informace: http://www.serebii.net/blackwhite/dreamworld.shtml Rychly HOW-TO jak to zprovoznit: 1) je potreba se registrovat na pokemon.com (na strankach global linku ti to umozni 2) pomoci nove vytvoreneho uctu vam to umozni prihlasit se, je potreba zvolit si GL prezdivku a take registrovat svoje Game sync ID (je mozne vyplnit pozdeji). Dokud ID nevyplnite, budete vyuzivat pokemon GL v demo verzi a nebudete moci synchronizovat svoji hru s vasim uctem na GL) 3) Game sync ID zjistite v hlavnim menu -> je tam polozka Game Sync settings, ktera vam po pripojeni k Nintendo Wi-Fi network vyplivne vase ID, ktere vyplnite v sekci profile - game registration Pozn: na vygenerovani Game sync ID muzete cekat dost dlouho 4)Ve hre v C-gear zvolite Online - game sync a vyberete pokemona, ktereho chcete poslat do dream world spinkat. Pozdeji hodim detaily. Zatim to jeste pise ze se pozadavek zpracovava. Celkove je to dneska celkem pretizene. AD: pridal jsem do podpisu svuj friend code, bude se to hodit v GL :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Chci ze zeptat jak zjistím svůj friend code? A když mám Pokemony na flashkartě a budu je hrát online, půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 Musíš zajít dolů do centra. Tam ti ho přidělí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.