Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty: Modern Warfare 3


tekken90

Recommended Posts

Datum vydání: 2011

Do konce příštího roku se dočkáme tří nových Call of Duty her

Pro Activision je značka Call of Duty životně důležitá, takže není divu, že ji hodlá ždímat, jak jen to jde. Nyní dokonce přiznal, že do dvou let se dočkáme hned tří her s logem Call of Duty. Tím prvním dílem z této trojky má být nový díl od studia Treyarch, který vyjde letos na podzim. Dalším dílem má být jakási akční adventura od Sledgehammer Games, která vyjde během příštího roku. No a na konci příštího roku by nás poté mělo posadit do kolen Call of Duty: Modern Warfare 3 od Infinity Ward. K této trojce poté můžeme s velkou pravděpodobností ještě přičíst port Call of Duty: Modern Warfare 2 pro Nintendo Wii, který by měl být oznámen v následujících týdnech. Jak je vidět, když značka přináší miliony, tak je nejlepší ji dojit nejvíce, jak to jen jde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

  • 8 months later...

L.A. Times: Tři studia pracují na Call of Duty: Modern Warfare 3, novinky

Že se dočkáme hry Call of Duty: Modern Warfare 3, o tom asi nikdo nepochybuje. Pracovat by na ní měli vývojáři ze studia Infinity Ward, ale jak nyní prozradil zdroj L.A. Times, neobejdou se bez pomoci. Podle něj vývojáři z Infinity Ward připravují za pomoci studia Sledgehammer jen singleplayerovou část, přičemž tu multiplayerovou mají pak na starost vývojáři z Raven Software. Zdroj pak ještě dodává, že díky tomu, že vývojáři ze Sledgehammer Games pracují na Modern Warfare 3, musela být odložena jejich vlastní Call of Duty hra. Uvidíme, jestli se tato informace ukáže jako pravdivá. Najednou ale všechny ty nabídky práce do celého toho kolotoče zapadají. Nemyslíte?

Hra Call of Duty: Modern Warfare 3 by měla vyjít v listopadu tohoto roku pro Playstation 3, Xbox 360 a PC.

----------

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Spekulace: Call of Duty: Modern Warfare 3 vezme hráče po celém světě

Od oznámení hry Call of Duty: Modern Warfare 3 nás dělí jen několik dnů. Už nyní se ale server kotaku vytasil s dalšími informacemi, které pocházejí z několika jeho zdrojů. Vzhledem k tomu, že tento herní blog už v minulosti odhalil spoustu her, můžeme všechny informace brát jako hodně důvěryhodné. Asi nejdůležitější informací je, že hra nabídne hned 15 misí, které hráče vezmou skoro po celém světě. Jednu misi budete hrát jako příslušník ruské agentury, další za SAS, chybět nebude ani tankový střelec. Celá hra má začít invazí ruských vojáků na Manhattan a celou šarvátku má ukončit střet v Dubaji. Prozrazeno bylo i několik misí. Třeba ta první, kdy jako ruský agent doprovázíte letadlem ruského prezidenta do USA, aby podepsal mírovou smlouvu. Tomu chce ale zabránit Vladimir Makarov, který na letadlo zaútočí s cílem unést ruského prezidenta a jeho dceru. Nakonec se zmocní jen prezidenta, protože mírová smlouva je podle něj zkažená. Následuje mise, která sleduje kapitána Johna Price, Soapa a Yuriho v Africe, kteří sledují obchodníky se zbraněmi. Poté se rozhodně docela divoký kolotoč, který bude obsahovat následující mise:

Dharmasala – Indie, New York – USA, Město v Sierra Leone, Londýn – Anglie, Mogadišo – Somálsko, Hamburg – Německo, Paříž – Francie, Praha - Česká republika, Hrad na českých horách, Berlín – Německo, Kreml v Moskvě – Rusko, Dubaj - Spojené arabské emiráty, Washington

Na hru pro jednoho hráče navážeme multiplayerem. Ten bude obsahovat hned 20 map - Alpha, Alps, Bootleg, Bravo, Brooklyn, Carbon, Coast, Dome, Exchange, Hardhat, Interchange, Lambeth, Meteora, Mogadishu, Paris, Plaza 2, Radar, Seatown, Underground a Village. Chybět nebude ani populární kooperativní režim Spec Ops, který bude mít dva herní módy. Prvním je Survival, kde budou mise Carbon, Dome, Radar, Seatown a Village. Druhým módem je Mission, ve kterém jsou levely Civilian Rescue, Flood the Market, Invisible Threat, Little Bro's, Out of Africa, No Fly Zone a Wing Man.

Už podle předchozích odstavců jde usoudit, že jde o jeden z největších úniků před oznámením hry, navíc tak velké. Activision celou záležitost zatím nechce komentovat. Podle informací Kotaku vyjde Call of Duty: Modern Warfare 3 8. listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360.

UPDATE: K celému úniku se nyní vyjádřil i Robert Bowling z Infinity Ward. Podle něj nejsou všechny informace přesné, takže doporučuje počkat na oficiální oznámení, které tu bude už brzy. Ale nepopírá, že většina informací opravdu pochází z Call of Duty: Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 má první teasery

Včerejší den si Activision za rámeček jen tak nedá. Unikly totiž informace o připravovaném hitu Call of Duty: Modern Warfare 3, které ho kompletně odhalily. Už tak nebylo na co čekat, takže vývojáři z Infinity Ward nyní vypustili první čtyři teasery. Ty vás vezmou do čtyř hlavních lokací, kde se bude hra odehrávat - New Yorku, Londýna, Berlína a Paříže. Všechny čtyři města jsou napadena nepřátelskými silami, přičemž do všeho mluví Vladmir Makarov. Jeho proslov na konci by se dal přeložit jako – „Jeden… zničí nepříteli naději na vítězství.“ Všechny čtyři teaser najdete v novince. Call of Duty: Modern Warfare 3 vyjde 9. listopadu pro Playstation 3 a Xbox 360.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co ten padající barák ?? že by snaha napodobit BF3 ?? :D

Už je to celkem trapné, jak všichni píšou, že to se snaží napodobit ono atd. atd. tak tam padá barák no a co ? :blink: To samé můžu říct, že BF3 napodobuje Crysis2 a že Crysis2 napodobuje jinou hru a takhle bych pokračoval až někdy do roku 2002 xDDDD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clovek uz ani nemuze nechat spadnout barak, aniz by mu nebylo vycitano ze se inspirujue BF3 :) Myslim, ze IW se nemaj za co stydet, protoze porad kopiruji min, nez DICE od nich....jinak teasery klasicke a ne mec prozrazujici, ale tesim se, mozna jeste vic nez nez na BF3... jen me stve to logo....kdyz se nedavno s coverem objevilo na netu, doufal jsem ze to je fake...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu