west-- Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 takhle dopadl muj pokus o vytvoreni vlastniho theme :) ... vlastne se neda rict, ze by bylo cele ode mne, protoze treba ikonky menu nejsou moje prace... kazdopadne jsem tohle neco seskladal dohromady :) ... tak piste jak se libi, nebo nelibi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 pěkný téma.....už aby bylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 zaujimave je ako to pozadie "obopina" tie bublinky a aj ta wavekaco vyzera ako vodna hladina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ja osobne bych volil jinej font, ale jinak vypada dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 ta wave vypada ve skutecnosti jeste lip, kdyz se hejbe :) jinak mi uz akorat zbyva vymyslet loading icon a usb bar a asi jeste presunout hdiny a datum na citelnejsi misto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Jej fakt pekny...nemohl bysi sem dat jen samotny wallpaper ,abych si ho mohl stahnout ?plss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 Ten odlesk hladiny je dokonalej:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2007 pekny!! taky bych ocenil wallpaper teda jestli by to slo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 jo to pekny, ale ta voda na ty fotce asi nebyl upe cista, tak se mi ten walpaper zda trochu "spinavej", ale jink dobra prace ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 Hooodne povedene, uz aby byl download. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 hybe se jenom ta hladina ze ? byl bych moc naivni kdyby se podle hladiny hybaly i ty stiny dole ... :D nebo pripadne bublinky :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2007 úžasný, seš fakt machr ;) Těšim se až bude odkaz na dl, hehe :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 ty ikonky bych chtěl:D hod tu down jenom na ikonky pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 je to hafo, pak to hod na qj.forum ;) at zase trochu proslavime cechy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Zdar Draku :) pěkný téma mi pak osobně vysvětlíš jak si to dal dohromady mám svoje téma rozdělaný na 50% :) a číst tutorialy je na dlouho :) dík Tohle je Wallpapper :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Kdy bude down? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Antabelus napsal: Kdy bude down? :( no mohl by být dneska ale jelikož je west líný člověk tak klidně i za týden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 Na tohle tema si pockam rad, ale cim driv tim lip :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 jj mohu potvrdit že je naprosto perfektní .... moc se mi líbý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Wolf.cz napsal: no mohl by být dneska ale jelikož je west líný člověk tak klidně i za týden :D praskac jeden :lol: ...ale ma celkem pravdu... takze jsem se dneska prekonal, zapnul PC a pridal downland doufam, ze se bude libit *jeste mi ale porad schazi dodelat loading icon a USBbar, takze se behem letniho relaxu pokusim jeste parkrat premoct a dodelat je ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Červenec 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2007 Uz to mam v psp a muzu jen potvrdit ze ta wave je proste bozi :D .Ja ti asi poslu points . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netino Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 Krasne to je klobuk dole este keby si dodal neaky coll gameboot tak by si odrovnal vetkych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 tenhle ted pouzivam ja :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 to téma je na 3.4 oe-a?:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Červenec 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2007 jasne ze jo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.