tekken90 Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 v tom archivu co je v prvním příspěvku tyhle soubory jsou ;) :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martil Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 Dik za Info, ale CZShare nefunguje (chybne radi pole) a na ostatní nemam přístup :-((... Nevíš kde jinde ještě to můžu stáhnout? Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kramla Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 je to v pohode ale mam nejake male rezliseni te hry ....:cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 cus pise me to SOME ERROR HAPPENED newite co stim???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2007 Ne na ofiku fw ti to nepujde...ale kdyz si ho preinstalujes tak pak jo...:-) jestli chces nejak vice pomoct tak mi napis na icq... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Říjen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 Mam originalku hru ,,Kurushi" a chci si to dat do PSP .. Musim vytvorit ISO nebo staci to CD ? Pise se, ze je potreba ISO nebo staci CD ktere je prekonvertovane,ale jak ? Diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Killer44 Odesláno Říjen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2007 Mě to nejde :( sem to normal skonvertoval, pak hodil do PSP a když to spustim tak se mi ukáže ty kecy tam, pak se mo objeví zvolení toho popsu, to dám origo a pak už jen černá obrazovka.Nevíte co stim? (FW mám 3.52M33-4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Me se stava neco podobneho.. jen to zapnu.. obei se ty kecy.. a blik .. cerna obrazovka.. kdyz cokoliv zmacknu.. zacne blikat ,,power" . .tak musim PSP restartovat.. jinak to jsou vsechny hry z PSP v tak malem rozliseni? stahoval jsem Gran Turismo 2 a mam to malinke.. orameckovany cernou obrazovkou.. mam PSP Slim 3.60 M33 .. diky za rady.. ale asi nikdo stejne nenapise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Mě to nejde :( sem to normal skonvertoval, pak hodil do PSP a když to spustim tak se mi ukáže ty kecy tam, pak se mo objeví zvolení toho popsu, to dám origo a pak už jen černá obrazovka.Nevíte co stim? (FW mám 3.52M33-4) všechny hry nemusej fungovat Me se stava neco podobneho.. jen to zapnu.. obei se ty kecy.. a blik .. cerna obrazovka.. kdyz cokoliv zmacknu.. zacne blikat ,,power" . .tak musim PSP restartovat.. jinak to jsou vsechny hry z PSP v tak malem rozliseni? stahoval jsem Gran Turismo 2 a mam to malinke.. orameckovany cernou obrazovkou.. mam PSP Slim 3.60 M33 .. diky za rady.. ale asi nikdo stejne nenapise během hry dej home a nastav si screen mode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Říjen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2007 Tekken90: diky moc;) .. a skoda,ze nefunguje :( chtel jsem si po petiletech zahrat Kurushi..vazne super hra namahajci mozek.. myslim si,ze na PSX nema konkurenci. .v Jap. maji orig hru na PSP ale nikde sem ji nemohl sehnat ke stazeni :( Ach jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Stahl jsem si hru a jsou v raru dve slozky .. 1) %__SCE__PSXP kde je jen EBOOT cca nejakych 758 kb a 2) __SCE__PSXP (bez procenta) a slozka ma nejakych 28 mb a je v ni asi osm podslozek.. kam to nakopirovat?:( ///mam slim.. dal jsem do slozky games, ale nepustim.. The game could not be started.(8002014C) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mardy Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Mohli byste to nekdo reupnout? Uz to tam neni a chci si nahodit Crashe. Pokud ho nekdo uz mate tak dejte jenom konvertovanou slozku. Diki moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klexor Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 chtel jsem se jen zeptat, mam hru ktera je bohuzel v PALu, a pise se v navodu ze mam nastavit PATCHe. Jak a kde pls diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 když dám convert taky mi to hodí po chvíli error něco jako SOME ERROR HEPPENED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crash5936 Odesláno Prosinec 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2007 když dám convert taky mi to hodí po chvíli error něco jako SOME ERROR HEPPENED Zkusil jsi program vyp/zapnout? A zmenit nazev (te hry, ne aplikace)? Mne to po techle zmenach nikdy nehodilo chybu podruhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark=King Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Co mám dělat,když mi to vždy v PSP napíše Corrupent Data nebo tak nak ??? Mám PSP Slim s FW 3.80 M33-5,minulá hra kterou jsem zkonvertoval v tom programku jela super,ale tahle proste píše cždy to corrupent data..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochlas Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Pls poraď te mi někdo. Všechno překonvertuju dam to do PSP spustím to, vše se mi nabootuje a pak mi naskočí černá odrazovka pak to skočí na pozadí a napíše mi to : The game could not be started (80010002). Zkoušel jsem už 3 hry ale všechny dělaly to samé. Dík za odpověď:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nadrom Odesláno Březen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Me se stava neco podobneho.. jen to zapnu.. obei se ty kecy.. a blik .. cerna obrazovka.. kdyz cokoliv zmacknu.. zacne blikat ,,power" . .tak musim PSP restartovat.. jinak to jsou vsechny hry z PSP v tak malem rozliseni? stahoval jsem Gran Turismo 2 a mam to malinke.. orameckovany cernou obrazovkou.. mam PSP Slim 3.60 M33 .. diky za rady.. ale asi nikdo stejne nenapise Stava se mi uplne to sami, zkousel sem uz asi 10 her, jak v PAL tak v NTSC, a nejenom v tomhle programku, ale i v dalsich na ruzejch forech a skonci to po spusteni u cerny obrazovky - Mam Custom Firmware 3.90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2008 Pls poraď te mi někdo. Všechno překonvertuju dam to do PSP spustím to, vše se mi nabootuje a pak mi naskočí černá odrazovka pak to skočí na pozadí a napíše mi to : The game could not be started (80010002). Zkoušel jsem už 3 hry ale všechny dělaly to samé. Dík za odpověď:psp: máš vůbec CFW ? ... Stava se mi uplne to sami, zkousel sem uz asi 10 her, jak v PAL tak v NTSC, a nejenom v tomhle programku, ale i v dalsich na ruzejch forech a skonci to po spusteni u cerny obrazovky - Mam Custom Firmware 3.90. zkus POPSloader a ověř si kompatibilitu her http://www.gamerspress.com/index.php?title=PSX_on_PSP_Compatibility_List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stochlas Odesláno Březen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2008 Mám Custom Firmware 3.90 m33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lomykar Odesláno Březen 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2008 Tekku a tobě šla převést FF VII na PsP? protože sem ho převáděl , dal jsem game ID i save ID stejny jako na http://www.gamerspress.com/index.php...atibility_List a stejně obrazovka černá se objevila, ještě bych se chtěl zeptat, co nebo jak mám zkusit ten popsloader , dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bourec Odesláno Duben 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2008 smazat tenhle post. uz sem to rozchodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woytach Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Chtěl jsem se zeptat jak je to s ovládáním PSX her, spousta těch her používá tlačítka L1 L2 R1 R2 a na PSP jsou jen L a R:bash:. U pár her se i používá L3 a R3 (zmáčknutím analogových páček)... Docela by mě to zajímalo, spousta her pak bude nehratelná :ziped: dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 zdur chlopy a bude to fungovat i na firmware 3.93 M33?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 prooosiiim odpovezte nekdo prosiim :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.