tekken90 Odesláno Červen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 samozřejmě....ale budeš muset používat pro některý hry POPSloader plugin (umožňuje hrát hry pod starčí verzí FW) - kvůli kompatibilitě viz. http://www.gamerspress.com/index.php?title=PSX_on_PSP_Compatibility_List Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Červen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2008 ok ok diki ale ten upsloader musi byt na muj fw ne? ja mam 3.93 M33 a nikde sem ho nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 super uz mi to frci jen sem musel predelat fw na 95.5 gen :)M33 a potom ten popsloader :cheesygrin:a uz jenom nastrkalhry :wohow:a uz mi to valii :psp:yes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2008 updatoval jsem návod ..přidal jsem verzi 1.4.2 s podporou multidisc her...verzi s EBOOT.PBP a KEYS.BIN dneska uploadnu.....ještě jsem reuploadnul obrázky, který byly na ukazto.com (:dozey:) .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markzbr Odesláno Srpen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2008 Fajn zkusím. Mám ale další dotaz, ví někdo jak spáchat z avi formát pmf. Chtěl bych si udělat animovanou ikonu, ale za boha jsem na internetu nenašel žádnej návod. jo jo ja bych si taky chtel udelat vlastni animaci ke hre ale nevim jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesi007 Odesláno Srpen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2008 prosim vás tutim mužu převéts i hru s playstation 1 do psx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thao Odesláno Srpen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2008 čau lidi...potřeboval bych poradit s tim konvertorem....mam rozehraný FF IX a jsem na konci 3.CD ale zjistil sem ze 4.CD ma jinou games ID...tak sem tohle chtel pouzit na změnu z SLUS01297 na SLUS01251 kdyz sem do ikonky ISO/PBP File1: dal EBOOT.PBP té hry tak mi to hodilu chybu "Invalid filename.". tak jsem to přepnul na ISO/PBP File2 a tam to šlo...akorat se mi do Icon image hodil nejakej soubor obrazku z instalovaneho programu psx2psp...tak jsem to skusil tam vse nastavit jak je podle navodu i v options...ale kdyz jsem klikl na "convert" jenom to probliklo a dole se napsalo "Done.Final compression:0%" a na ploše( což sem zvolil jako Output pbp folder) se mi vytvorila slozka se souborem EBOOT.PBP o velikosti 80kb... jeste pro presnou predstau jsem udelal screen...verim ze mi nekdo poradi i kdybych udelal nejakou zbytecnou chybu dekuju moc...:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 caw lidi mozna uz na to nekoukate ale porteboval bych poradit kdyz dam convert pise mi to FILE ACCESS DENIED a kdyz dam extract ISO tak mi to pise NO PBP FILE SELECTED co s tim :'( :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack123 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 paradni navod, facha ! ted du zkusit previst Mortal Kombat 4...tak snad se to povede :) edit: komprese 44% supr..z nejakejch 685MB na 380MB :) ted to jeste spustit =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymmer Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Mě to z 2gB douboru udělalo na největší kompresi 6gB. (a mám 4gB kartu :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetinko Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Poradte mi prosim vytvoril som z cd ISO subor dam konvertovat a hodi mi to chybu FLOATING POINT DIVISION BY ZERO.V com robim chybu prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maikskiller Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Mám takový malý dotaz, proč se mi neukazuje Background....??? ktery v programu správně vyberu, v preview modu je vidět, v PSP vyběru hry nee:? asi někde dělám chybu ale nevim kde:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryo2 Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 zdravím. přečetl jsem si kompletně návod i všechny odpovědi,udělal jsem vše PŘESNĚ dle návodu, po neúspěchu jsem přidal do psp plugin pro lepší kompabilitu,ale stejně mám po spuštění v psp jen černou obrazovku,ze které vyjedu pouze po zmačknutí home. nevíte co s tím ? docela mě to štve :cry: zkoušel jsem silent hill,gt a tomb raider 1 - hry které by měly jet..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 Zkus přepnout POPS? Stáhnout jiný isa/ebooty? Možností je víc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Únor 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2009 Stáhl sem to z toho rapida, ale když dám convert, tak mě to hodí, že nemůže otevřít BASE.PBP A to ho tam mám. Mám to znova stáhnůt, ale z toho mega uploadu? EDIT: Vyřešeno. Měl sem verzy bez BASE a tu sem pustil prva, ale pak stahl s BASE a bralo si to cestu z toho prvního :) Mazec mám biohazard 2 - beta 2 na psp :D sakra já sem rád :D Mám dotaz. Nelíbí se mě, že vtomto programu je ta ikonka hry, kterou tám dám ve výsledku v ikonce toho programu s tým logem ps a nápisem playstation. De to v tom programu udělat bez toho rámu, nebo musím použít jiný program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L1ST3r Odesláno Březen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2009 může to pls dát někdo na czshare aji z těma ebootama a tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falcon Odesláno Březen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 co mam udělat když je formát .RAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2009 použít WinRAR a rozbalit to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gurus Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 ahoj mam uz udelanou verzi metal gear solid disk 1 i disk 2 ale pusti se mi jen disk 2 a kdyz si zapnu disk 1 ukaze se mi jen logo ps jednicky a dal se to nezapne jen cerna obrazovka nevite cim by to mohlo byt ?:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Duben 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 stahl jsem si crashe, sou tam 2 soubory, mdf, mds previst nejdou bud mui je program nenajde nebo vyhodi hlasku o nekompalibite... co mam delat abych si zahral? do psp uz tky zkousel dat, hra se nezobrazi, vse v psp mam nastavene EDIT: stahl jsem si jiny crash, soubory sou v poradku dam do ms0 game150 v recorvery kernel na 1.5 pops loader v recorvery na enabled a pri supsteni hry to po chvilce vrati do menu a zahlasi : the game could not be started(80010002) co mam delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2009 problém bude v tom, že PSX hry se dávají do složky PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 pujde to na desce TA-088 v3 s CFW enebler -> 5.03 M33 ? nebo bude potřeba ten plugin a jestli ano tak zasahuje do flash0 nebo ne ? (nerad bych bricknul psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 Neni nakej navod jak z obrazu disku , sub a ccd udelat eboot nebo iso ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 JJ jdou musís si ten obraz ale převést v nějakém programu na typ obrazu, který program pro převod na eboot podporuje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evilive04 Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 potřebuju poradit udělal jsem si multidisk z metal gear solid normálně všechno fachá akorát když je nejaká ingame ukázka nebo když jsem ve vysílačce tak se to začně zasekávat na konvert jsem použil psx2psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.