Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Lidi poraďte, chci udělat třetí outfit, hned první je scrap 1 - Search Thieves Landing, dám aby se mi to ukázalo na mapě, takovej ten fialovej kruh, tak do něj jdu, ale tam nevím co dělat (Jinak je to vesnice)..Dík za radu. A ještě něco pro ty, co to hrajou z DVD, taky tam máte to, že se vám později zaostří krajina a jiné věci?? Předpokládám, že instalace na HDD by vše vyřešila...

mam to na hdd a dělá mi to to samé...

• Odpovědi 301
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Už je někdo z vás v zimní části hry, se těším na medvědy jako prase:-), jsem zatím v Mexicu a jsem někde na 45% hry, je to paráda. A už někdo z vás vyhrál tu minihru s nožem, mě se pořád nedaří to poslední kolo, kdy se musí střídat B a Y:-) jsem na tom prosázel majlant,jinak pokladů už jsem našel 7, fakt betelná hra, doporučuji všem.

Poslední věc na co se chci zeptat, mám origoš limitku a nevíte jsetli musím být připojený k xboxlive abych stáhl ty packy nebo stačí zadat jen ty kódy?

pařbě zdar

Odesláno

Proč skoro pokaždé, když zapískám, mi přiběhne jiný kůň? Hraju třeba 3 hodiny, normálně mám svýho koně a pak najednou přiběhne jinej a tam ten zmzí :)

A ještě mám problém u Bandito Outfit Scrap 4: Claim a Bandito bounty alive....Normálně vezmu ten plakát, chytnu ho živýho a odnesu ho na stanici, ale úkol se nespní, tak co mám udělat?? Dík moc

Odesláno

ne tenhle byl černej s bilou hlavou a celej zjizvenej a nevipadal vychrtle :)

Edit: tak už sem to zjistil toho koně získaš když seš hajzl ( vtej chvíli sem si jen tak hral a střilel sem lidi a dal honor max dolu ) tet sem to zjistil v googlu na nějakym foru

škoda byl to nej kun ve hře co sem vyděl asi udělam druhej save s hajzlem

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu