Fryta Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Lidi poraďte, chci udělat třetí outfit, hned první je scrap 1 - Search Thieves Landing, dám aby se mi to ukázalo na mapě, takovej ten fialovej kruh, tak do něj jdu, ale tam nevím co dělat (Jinak je to vesnice)..Dík za radu. A ještě něco pro ty, co to hrajou z DVD, taky tam máte to, že se vám později zaostří krajina a jiné věci?? Předpokládám, že instalace na HDD by vše vyřešila... mam to na hdd a dělá mi to to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Utratit 750 dollaru za koně je ještě dobry ja prohral 4600 v pokru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 cau hele chci získat oblek tresure hunter a chybý mi "claim a tresure hunter bouty alive". nevite jak nato? dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2010 Už se vám někomu podařilo vykrást vlak? (Mimo misi) Já vždycky nastoupím, zabiji řidiče, ale žádný trezor nebo nic tam není. Jaký je vlastně rozdíl mezi červenou a modrou ikonkou vlaku na mapě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Jo krajina se mi taky takhle jakoby dokresluje hraju z DVD nemam hardisk tak nemohu slouzit... tak problém bude asi ve hře vše by mnělo být opraveno patchem,viz článek na bonuswebu http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/Section.idn#A100520_210127_bw-zurnal-multi_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 podle mě ta rozmazaná krajina je naschvál...když vy rychle zahýbáte hlavou, vidíte snad všechno ostře? Ne, ale když zastavíte tak se vše zaostří, myslím že je to naschvál:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Ty asi nevíš co myslím :) Pozdě doskakují textury, třeba je tam sekera zaseklá v pařezu, ale pařez tam není a doskočí až později, chápeš? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 tak to me tak moc nedela hraju z dvd (vypalene) a max jednou az cas cesta musi doskocit detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Mě to taky nijak extra pořád nedělá, prostě občas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 aha sory:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2010 Už je někdo z vás v zimní části hry, se těším na medvědy jako prase:-), jsem zatím v Mexicu a jsem někde na 45% hry, je to paráda. A už někdo z vás vyhrál tu minihru s nožem, mě se pořád nedaří to poslední kolo, kdy se musí střídat B a Y:-) jsem na tom prosázel majlant,jinak pokladů už jsem našel 7, fakt betelná hra, doporučuji všem. Poslední věc na co se chci zeptat, mám origoš limitku a nevíte jsetli musím být připojený k xboxlive abych stáhl ty packy nebo stačí zadat jen ty kódy? pařbě zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 cau hele chci získat oblek tresure hunter a chybý mi "claim a tresure hunter bouty alive". nevite jak nato? dik za radu. Nejspíše musíš chytit lovce odměn z wanted papíru a donést ho naživu. A mám stejný problém s tím úkolem na outfit "search thieves landing" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Nejspíše musíš chytit lovce odměn z wanted papíru a donést ho naživu.A mám stejný problém s tím úkolem na outfit "search thieves landing" tady je jak to mas splnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Je to jen taková blbost,ale neviděli jste v té hře černého koně,furt nějakého hledám a nemůžu najít,to není možné aby tam nebyl ani jeden černý kůň.Zatím jsem našesl jen tmavě hnědé,ale čistě černého fakt ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 cerneho kone jsem dostal jako ingame bonus, war horse a je nadhernej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Tak to tam asi teda žádný nebude co:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Proč skoro pokaždé, když zapískám, mi přiběhne jiný kůň? Hraju třeba 3 hodiny, normálně mám svýho koně a pak najednou přiběhne jinej a tam ten zmzí :) A ještě mám problém u Bandito Outfit Scrap 4: Claim a Bandito bounty alive....Normálně vezmu ten plakát, chytnu ho živýho a odnesu ho na stanici, ale úkol se nespní, tak co mám udělat?? Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 černej kun se ti odemkne v obchodě (ještě ale nevim jak ale je tam ) mně spíš zajmá jednou mně kun umřel a za 5 min mně šel zavolat černej celej zjizvenej ale zapomněl sem si to uložit nevit jak se da sehnat jinak než takovou nahodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 myslis war horse? jeslti jo tak dej tlacitko back a tam si ho najdi a dej jen use nebo tak nejak to tam je, pak mi sel vzdy privolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 no pravě ten to bejt nemuže nemam limitovku ani origo a war hors není zjizvenej (podle videa co sem viděl) a mam dotaz in game bonusi se stahujou z xbox live pritože mam možnost koupit zabalenou limitku ale live nemam(ta hra stojí za koupí origo :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Já jsem možná takového koně vyděl v Mexiku,byl celí vychrtlý až mu žebra lezly ven a byl takový načernalý,ale vypadal jinak hrozně,tak jsem ho ani nekrotil,takového chcípáka:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 ne tenhle byl černej s bilou hlavou a celej zjizvenej a nevipadal vychrtle :) Edit: tak už sem to zjistil toho koně získaš když seš hajzl ( vtej chvíli sem si jen tak hral a střilel sem lidi a dal honor max dolu ) tet sem to zjistil v googlu na nějakym foru škoda byl to nej kun ve hře co sem vyděl asi udělam druhej save s hajzlem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Květen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Jak je to s tím multiplayerem? Když se připojím, tak se objevím ve freeroom, kde nůžu normálně pobíhat po světě. Ale mám třeba někoho v přátelých a když se připojí tak je úplně v jiné freeroom. Takže se s ním nemůžu potkat... hrajete někdo po livku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 já hraju očividně za zlýho :D a našel jsem koně černej a bíla hlava ale jizvy nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Černyho koně dostanete až po poslední misi když začnete hrat za jeho syna. Tak nezapomeňte si ho "Hitchnout" :) Našel jste někdo bobry? Potřebuju Beavers furs na vedlejší quest a nikde je nemužu najít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.