masi113 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 čus. Pls poraďte, já nevim jak mam začít hledat ty poklady. Kde mam vzít tu mapu? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Jednu mapu dostaneš hnedka na začátku když jednoho týpka zachráníš před kojoty :D a mě by zas zajímalo kde naleznu wanted listiny ... chci taky lovit zločince :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Věděl jsem, že to bude pecka, ale takhle dobrý jsem to nečekal. Ze začátku jsem měl výhrady k malému a chudému světu a k "pomalému rozjezdu", ale pomalý začátek jsem překonal a zjistil jsem, že mi svět dostatečně stačí. Parádní je grafika, atmosféra, příběh, dabing postav, ale i hratelnost. Herní náplně je tolik, že jsem hrál hodiny a hodiny aniž bych udělal příběhovou misi. Lze pomáhat cizincům, lovit bandity stejně tak živou zvěř, hrát poker i black jack, házet koňské podkovy či trochu procvičit dovednosti s nožem u "bodací" minihry. Nejvíc se mi ale líbí takovéty lidské události, o které se podle mě pokouší i "naši" při vývoje Mafie 2, kdy se dostanete k drobným úkolům, které lze jednoduše přejít, protože se vyřeší i bez vás. Ať už potkáte povoz, z kterého utekli vězňové a vy je můžete pochitat či jste bandity nalákáni nasličnou děvu. Takovýchle "příběhů" je tu nespočet a hře dávají život, který se v poměrně "pustém" světě ocení. Pro mˇzatím velký adept na hru roku, ale to zhodnotím plně až po dohrání, každopádně za čtvrt roku je tu Mafie 2, takže šanci asi mít nebude, ať je sebelepší. Jedinou výtku mám snad k směrovému kříži, který vlastně není kříž ale tečka, což mi dost znesdnaňuje střelbu, obvzláště pak při rychlích nájezdech banditů, kdy je jediným řešením Dead Eye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 wanted listiny nalezneš na mapce pod ikonou lebky, když se dostaneš na místo tak někde na stěně na baráku je plagát , kterej si můžeš prohlídnou(zazoomovat) a jestli chceš tak můžeš přájmnout tuto vízvu a hledání se ti aktivuje a potom ti ikonka lebky sčervená a ukáže se ti někde na mapě kam musíš dojet a dotyčného ulovit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 jak mám teda začít heldat ty poklady? uz sem 2 nasel ale kdyz knim pridu tak nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Tak jaká je zimní lokace? :) A jak se jezdí s auty? Offtopic: Houba139: Nezdá se ti že sis s tím sigem dovolil až moc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 S auty se nejezdí nebo je aspoň ty neřídíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Aha :D Tak když jsem slyšel že jsou tam auta, tak jsem čekal, že se dají řídit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 chtel jsem se zeptat na "lehka devcata" ktera se v tehle hre vyskytuji...da se s nimi nejak uzivat nebo jsou tam jen pro oko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2010 někdo se tady ptal na bobry...našel sem je v 3. části (Balckwater). Nevíte kde rostou Red Sage? už mě zbýva jenom jedna, ale nemužu je vůbec najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Red SAGE rostou v okoli RIO BRAVO, a je to napsaný i v journalu že je tam najdeš, jen se to chce pořádně dívat a všechno číst:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lonewolf_x Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 za bobry dík, taky mi chybí do jednoho Questu, právě jsem otevřel 3 část tak jdu po nich :cheesygrin: někdo se tady ptal na bobry...našel sem je v 3. části (Balckwater). Nevíte kde rostou Red Sage? už mě zbýva jenom jedna, ale nemužu je vůbec najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 Jednu mapu dostaneš hnedka na začátku když jednoho týpka zachráníš před kojoty :D a mě by zas zajímalo kde naleznu wanted listiny ... chci taky lovit zločince :D Ty " wanted " listy najdš ve městech , na mapě je to taková lebka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 chtel jsem se zeptat na "lehka devcata" ktera se v tehle hre vyskytuji...da se s nimi nejak uzivat nebo jsou tam jen pro oko. Jen pro oko , hlavní hrdina jim vždy odpoví že je zadaný a štastný a nebo něco podobného v tom smyslu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Květen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2010 hele už jste někdo splnil Sharp shooter - Rank 8 mám odstřelit nebo prostě oddělit dvou lidem ruku od těla, ale něják mi to nejde??? díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 zdar, už sem byl v zimní krajině, je vždicky na Severu, jak jsou Tall Trees. Taky už sem u rodiny, ted dělám nějaky domácí práce:-D třeba sem musel zabít nějaky ptáky nad silem:D A příjde mě že ta manželka neni nějak šťastná že tam jsem... - - - Tak už jsem to dohrál:( Výborná hra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 No já mám v týhle hře problém ze zvěří jedu na úkol a pak vidím nejakýho jelena a už skinuju celou prérii. Ne že bych měl peněz málo ale je to tak zábavný. Jo hrajete nekdo multipalyer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubas86 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 tak už mam taky dohrano :) až mi toho konce bylo líto :) ale zasekl sem se na tom trasure hunter....mam teprv rank 2 a mam najít poklad v lokacy new austin nebo tak nějak ale nemužu tu lokaci nikde najít :) a pak teda v ty lokaci musim najit misto ktery vypada jako na tom obrazku ? dikes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 tak už mam taky dohrano :) až mi toho konce bylo líto :) jn... skoda že už sem to dohrál:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 az dohraju, muzu se toulat po celym svete? abych mohl dodelat postrani questy co jsem nesplnil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 To je snad jasný ne xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 az tak jasny mi to neprijde podle toho konce :) Kdyz nebudes hrat za Johna ale za toho prcka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 prosim vas nejaka rada jak urchyli cas ve hre? Dost me stve ze mi to vzdycky napise ze mam prijit od 2 do 5 a podobne strasne to zdrzuje.-( A je to dost casto to mi prijde trosku nedoresene...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 A taky jsem si nevsiml kde v menu zjistim jaky je soucasny cas abych vedel jak dlouho jeste budu cekat diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Současný čas máš v menu (tedy při pauznuti hry) v pravém horním rohu, jsou tam hodiny a čas lze urychlit snad jen tak, že hru uložíš, tedy se posuneš o 6 hodin v čase... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.