sisaCZE Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 nejlepší je nás mít ve friend listu není nás tolik tak to tolik místa nezabere. Tím pádem jse domlouváme pře message :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Muj nick messi0100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Kluci jak se přidávají další hráči do seznamu přátel? Při každém pokusu mi vyhledat někoho ze seznamu na community mi to píše NO DATA... nemůžu na to přijít...:cheesygrin: Dík..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Funguje Vam dnes ONLINE hra..? Cely den mi nejde pripojit PES11 na ONLINE hrani po Internetu. Vzdy mi to napise, zkontrolujte ROUTER, FIREWALL. Vcera slo vse bez problemu. Ze by dnes meli KONAMI nejaky problem se servry..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 jo tak před dvěma hodinama sem hrál a jelo to v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 kdo by chtel vyrachnout ve fotbale) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 ^ cože ? :D já chcu vyrachnout ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 Tak uz mi to jede... ;) Kdo by chtel dat zapas ONLINE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauryCZ Odesláno Leden 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2011 tak si mne pridej do pratel maurycz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Pojďme si vzájemně pomoct s trofejí Mr. Consistency ! http://console-forum.net/tema/112711-pes-2011-mr-consistency-trophy-hledam-nekoho-na-vzajemnou-pomoc-s-touto-trofeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Tak co kluci, jak s odstupem času a po stovkách odehraných Online zápasů hodnotíte PES 2011? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 No online neodehráno nic :-D ale hrajem často u jednoho stroje a je to pecka pořád dobrý..., pořád baví.. jen někdy ty přihravky... to bych vraždil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 já mám něco kolem 500 zápasů na onlinu a přihrávky mi nevadí. Spíš chování AI hráčů. To bych vraždil, jak můj obránce běží kolem balonu a dělá, jako by ho neviděl...:) A pak ještě přepínání hráčů- někdy mačkám, mačkám a ne a ne se mi to přepnout na toho hráče, kterého bych chtěl...:) Ale jinak souhlasím, že je to pecka. Teď hraju asi měsíc jen s Čechama a konečně se mi daří...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atarikk Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 no máš pravdu to přepínaní hráču je taky katastrofa a fakt mě baví jak dáš přihrávku a borec kolem toho projde a sere na to a nechá to tipkovi na kterého jsi to ani nechtěl a je plně obsazenej protihráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 jj, přesně, snad na tom zamakají a 2012 už bude super pecka...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Ještě napadlo, že je škoda, že Japoncům nikdo neřekl, že při přihrávce dozadu nejde o ofsajd...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 kucí co si v nedeli vecer nebo v sobotu nebo v pondelí .. dát nejakej turnaj na 2-3 hodinky ? vytvorila by se v comunity liga a hralo by se ... pokud by nás bylo 8 udelaly by se 2 skupyny a pak play off. nebo jak by ste chteli. můj PSN nick sisaCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 pondeli vecer bych asi mohl, staci napsat, doufam ze nevadi ze bych si vzal real, hrozne dlouho sem to nehral, tak nechcu hned vse prohrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak napsal sem asi 18 lidem tak snad se sejdeme psal sem vsem nedeli. Ale tak v pondeli muzeme dát taky že :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2011 tak udelal jsem zde info o tom turnaji budu casto aktualizovat tak sledujete http://proevofans.webnode.cz/news/pes-11-night-cup-7-8-2011/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 tak 7 lidí potvreno, mozná este 3 se pridají http://proevofans.webnode.cz/news/pes-11-night-cup-7-8-2011/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 pocitejte i se mnou, jen nevim co si vybrat za tym, chtel sem real, ale nebudu ♥♥♥♥♥ kdyz mas sisa spartu...napisu ti sem co sem si vybral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 pokud ucastnici nebudou hrat s ufonama z realu a barcy atd, tak bych vzal tottenham (nechcu delat sparinga, dlouho sem to nehral, tak si nevemu treba slavku), v pripade ucasti ufo bych si dovolil vzit man u. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janky1468626025 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 no uvidime skusíme to nejak domluvit bez tech top týmů :) jinak nedele teda jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2011 Tak se taky zucastnim, jeste nevim na 100% zda budu doma. Proto me prosim pridej do MOZNA UCAST. Diky... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.