Luk3z^ Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 přednostně je to herní handheld, tak přece nazáleží na rozměrech ne... spíš budu radši když bude větší display s větším rozlišením a dobrym podsvícením, aby se na tom dalo hrát ... takže menší rozměry NE, ANI NÁHODOU ... ale jen můj názor ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 jj menší ne, ale když by tam "náhodou" byl ps2 emulátor tak by bylo fajn kdyby tam přidali DVD mechaniku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 DVD mechanika :D to by bylo věští než FATko Jestli tam ten emulátor bude tak se hry budou kupovat přes PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2010 myslel jsem stejně velké jak třeba GO protože FATKO je moc dlouhý stejně jako jeho další nástupci, doufám že z toho neudělaj jen další PSP které vypadá jinak ale bude to pořád ten samý stroj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 To by pak nemělo smysl vůbec dělat, ne? Vždyť od slimka vejš maj vsechny stejnej výkon a ani u FATka tu nižší ramku při hrách nepoznás. Navíc by si tim děsně nadělali do bot. By je konkurence uplne rozmetala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 no jen tak mezi náma, konkurence podle mě taky dělá hovno :D jinak na E3 to podle mě na 99% nebude tak se ani moc netěšte. Věřím že to bude na Tokyo game show, pro Sony je to skoro bych řekl hlavní herní událost roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 tak na E3 asi nebude představeno PSP2 ale nový konzole PS3 250GB a 500GB asi podle sixasix ( webová stránka ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2010 To je nejvetsi pruser SONY na letosni E3. Jalova a naivni snaha rozjet PSP jakousi marketingovou kampani. Proti 3DS bez sance a vypada to, ze ztratej trh s handheldy uplne. No snad jeste neco narychlo splacaj do konce roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2010 takze PSP 2 na E3 nebylo...jen nějaký hry, ale jinak proti microsoftu a 3DS dost slabota.......doufám, že nsetraťej svý místo v trhu mezi ostatními firmami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pixtekk23 Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 tak se proste budeme tesit na Tokio Games a doufat ze sony fakt prijde z necim revolucnim, jelikoz se mi fakt nelibi soucasna situace trhu z handheldama tak bych uvital kdyby sony dokazalo nejakym zpusobem vyradit z herni sceny 3DS i Iphone protoze tyhle stroje mi moc nesedi... nintendo sice zvedlo vykon ale na to ze to ma bejt nova generace ktera bude na trhu nekolik let to prej taky za moc nestoji a s "interaktivnim" ovladanim u iphone se muzou jit taky vycpat - prostě podle mýho názoru dotykovej display nemůže u pořádných her nahradit klasický tlačítka i kdyz by to byl samozrejme s pohybovym senzorem fajnovej dolnek do nekterych her... co bych uvital za novinky tak hlavne jak uz sem psal vyse podstatne vysi vykon kterej by stacil po tu dou co ho chtej udrzet na trhu, neylo by spatny mit v PSP multimedialni zarizeni, a pak bych v PSstore uvital moznost publikovat vlastni aplikace jelikoz se to u applu celkem osvedcilo (tohle by bylo i me soukrome prani protoze programovat aplikace jenom na PSP ktery ma CFW mi pride trochu jako ochuzovani majitelu s originalnim FW) navic by vznikla spousta dobrych her ktery by byli treba ke stazeni zdarma nebo za minimalni cenu, je mi jasny ze vlastni aplikace by nejdriv muselo schvalit sony, ale to az tak nevadi v pripade her. To je asi tak vse co od nastupce PSP ocekavam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 pochybuju, ze to predstavej tak brzo.. na E3 se snazili rozjet jakoze novou reklamni kampan na PSP. Ale mozna pochopi, ze jim tece do bot a budou muset rychle s necim prijit, kdo vi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g0n3l Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Já bych do nového psp narval kompletně novej HW když mužeou mít telefony od HTC 1ghz procesor tak proč ho nenarvat do psp 2 že , dalé bych viměmil grafiku ty 4mb jsou zatracebě malo na to že se píše rok 2010 alespon 64mb do přenosného zařízení a v neposlední řadě ramky ... když mohly mít psp 64 tak do psp 2 by mohly narvat 128 idealně 256 takhle si představuju psp 2 a doufám že se na E3 objeví Asi takhle bych to videl i ja...:)) presne tuhle vetu sem si rikal kdyz sem to u tech telefonu videl :když mužeou mít telefony od HTC 1ghz procesor tak proč ho nenarvat do psp..... sony uz asi nevi co ma delat... GO byl propadak...... nechapu jak nekdo muze rict ze chce do PSP aby se stim dalo telefonovat... dit je to KONZOLE!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 tak ono když oznámili plno titulů do konce roku, to ještě neznamená že PSP2 nemůže bejt na Tokyo game show, snad všichni počítáme s tím, že PSP2 bude mít zpětnou kompatibilitu s PSP1 hrama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 doufám že psp2 nebude mít takové kraviny jako foťák,dotykovej displey atd. je to zbytečné a cena by byla jen zbytečně vyšší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bulby7026 Odesláno Červenec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2010 toto je asi PSP 2 na koniec roku 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D http://www.nextgenupdate.com/forums/psp-general/66800-sony-psp2-2010-a.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 mohlo by to byt fajn jestli to neni fake .. koukam dva analogy (ale jsou nad tlacitkama :S) vykon jak koukam asi taky nebude nejhorsi .. jestli to neni fake teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Tak mě by stačil druhý analog a lepší grafika(aspon' jak ps2):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Já bych Sony povolil bych flash. :D Měli by víc peněz než z her. :D (JOKE) Určitě do novýho PSP bych uplácal HDD, Dotykáč, druhý analag, lépe zpravit prohlížeč (spíš takový funkce netu jako u Iphonu.) Je toho hodně. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ihaveyou Odesláno Červenec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2010 Dotykový displej u PSP blbost, s HDD souhlasim a flash aby povolili SONy :D haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
linuxed Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 tuhle sem někde čet, že psp2 by nemělo mít 3D display jako nintendo 3DS - takže velká škoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 lidi nebojte znam sony :) konkurenty odstrany hladce chce to čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 Mam iPad a dotykáč je luxusní na všechno, od stříleček typu NOVA až třeba po strategie, určitě bych po koupi iPadu nedeleveloval na nejaké ubohé PSP 2, kterým si sony chce jen spravit EGO.. mají se věnovat svému PS3, aby se jim tak nesralo a bylo by to vse ok :) Abych se držel tématu, podle mě SONY představí PSP 2 až další rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 dotykáč bych nechtel ani na mobilech se mi to nepáčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 docetl jsem se ze od pspgo uz zadne pspcko nebude mit umd myslil ze je to velka skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 docetl jsem se ze od pspgo uz zadne pspcko nebude mit umd myslil ze je to velka skoda. To já jsem opačného názoru, podle mně už umd potřeba není, je hlučné a dal bych přednost prodeji her přes internet, nebo pomocí kodu apod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.