radeonx800 Odesláno Červenec 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2010 no hoši co si budem povidat spis bych bral aby na to vychazela kupa kvalitnich titulu ne nejaka super hyper grafika ale hratelnost a nepotrebuju ani milion cudliku a ani tricet analogu s kazdy strany a je jasny ze jestli nepude cracknou tak ho ani nechci nejsem milionar abych platil za Software sem rad ze mam na Hardware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Upřímně doufám, že další PSP bude mít nějakou výbornou protipirátskou ochranu! Taky doufám, že nebude mít dotykový displej, protože se na tom opravdu blbě hraje... A s UMD nevím, osobně by mi tam ta mechanika nevadila, ale ani by mi nějak nevadila absence. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raiton09 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 jestli bude mět výbornou pirátskou ochranu tak to sony asi dojede vidíe prodeje go sžádné ale kdy by šlo flešnout to by byly čísla koupil bych si ho i já takto mě nic nepřinutí abych opustil svoji 2004ku s genem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 asi tak jak pise raiton :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Doufam ze bude mit mechaniku, nejlepsi by bylo aby podporoval i umd abych mohl psp prodat nepotrebuju doma tuny konzoli.Protipiratska ochrana by mohla byt slusna klidne i nezlomitelna to bych se vubec nezlobil hlavne aby byli good hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Vy byste chteli hry se super grafikou, super hratelnosti,super pribehem a nevim co jeste, ale nechcete podporit vyvojare? To si myslite ze to budou delat zadarmo? To je jako kdyby jste neco vyrabeli treba pul roku a potom Vam to nekdo rozkradl (jen priklad). Vim ze by vsichni nestahovali, ale stejne by ty hry nebyly nic moc :( Doufam ze bude mit 2 joysticky a nejakej vyssi vykon, ale ne zas takovej aby vydrzelo 30 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Hlavně aby mělo UMD ... a mohly by tam bejt 2 joysticky .... jinak jak psal stefi : Protipiratska ochrana by mohla byt slusna klidne i nezlomitelna .... s tim naprosto souhlasim .... když ty hry budou dobre tak neni problem semtam nějakou koupit _ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 Myslím že UMD tam fakt nebude.Budou se držet digitálních her.Dva analogy,dvě kamery,dotykový display a hlavně to bude mýt vlastní hry a ne že se tam budou hrát hry na klasické psp.......to jste neslyšeli že se budou v Listopadu vyrábět hry na psp2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Červenec 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2010 NewX4: Úplně souhlasim ssaaww: K čemu 2 kamery? Dotykovej displej ještě pochopim, má ho dneska snad všechno (i když tam bude na nic - možná na strategie). Ale kamery? Možná 1 někde v zadu třeba na eyepet (ale je to taky zbytečnost) A doufám že zpětná kompatibilita s hrama z PSP (1) tam bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Červenec 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2010 byla by dobra zabudovana kamera, ale vubec nesouhlasim z dotykacem to ztrati to kouzlo psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWIGGY RAMIREZ Odesláno Červenec 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2010 mě je jedno jestli tam bude UMD hlavně kdyš to pude flashnout :D to ale nejspíš nepude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ssaaww Odesláno Červenec 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2010 NewX4: Úplně souhlasimssaaww: K čemu 2 kamery? Dotykovej displej ještě pochopim, má ho dneska snad všechno (i když tam bude na nic - možná na strategie). Ale kamery? Možná 1 někde v zadu třeba na eyepet (ale je to taky zbytečnost) A doufám že zpětná kompatibilita s hrama z PSP (1) tam bude :) Hele todle já tam nechci ,ale slyšel jsem ,že tohle všechno tam bude.:D Myslím že už je to potvrzeno..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červenec 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2010 Bez UMD, výkoné, asi jako PS2, myslím, že dnes je to už možné. 2 joye. nHD display OLED. Vysouvací konstrukce, BT, USB 3.0 miniB, flash pamět + MicroSD, Výdrž cca 5 hod hraní.... moje vize:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 http://www.pspgen.com/info-intox-psp-2-video-actualite-194819.html Takže z videa jsme se dozvěděli - displej má mít velikost 9 palců = 22,86 cm, 2 joystiky a přeci jen dotykáč. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Vypadá to strašně .... bože hnus xD .... to je fake vyď ?... pomalu jak iPad ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 no, tak jestli je todle pravda tak to posrali uplně nehorázně.... to je jak malej notebook, na to aby sis nosil tašku, to rovnou mohli udělat PS3 ExtraMini... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Ty wole je to hnusny a bude to pekelne drahy diky dotykovce a velikosti. No hruza, doufejme ze je to fake ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 No mě co tak vzhledově vyhovuje je tloušťka a displej, jinak ten vzhled fakt nic moc a ty tlačítka mi příjdou hrozně mrňavý. Jelikož to je na PSPGenu tak bych to na fake moc neviděl, i když nvm no... a vypadá to na absenci UMD mechaniky, myslím že se tam UMDčka nevejdou. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak to je 100% fake takovej hnus by Sony nevydala navic ta reklama je hrozna jak kdyby ji nekdo delal doma na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 asi pred 3 rokama v abc byla spekulace o psp2 a mnelo to byt spojeni s sony ericsson neco jako ngage od nokie byl tam i obrazek tak nevim,asi fejk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Tak informace z ABC sou asi tak duveryhodne jako zpravy v Blesku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 ...Ale pspgen je celkem důvěryhodná stránka, tak snad se alespoň nyní nechali nachytat fakem... doufejme. Protože tohle je hnus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Svatá Marie Podprsenská! Tohle největší hnus co sem kdy viděl! a to sem viděl i svoje blitky! Vypadá to jako nějakej mega dotykáč s minitlačítkama! pevně se modlim aby to byl FAKE jinak to SONY vážně posrala! Tablet :D he. Jako kdybych držel v ruce sešit trochu menší než A4! No prostě hrůza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Moje představa o PSP 2 2x Analog,2x L+R Bluetooth,WiFi MS Duo slot Pohybovej senzor minimálně 2 Megapixels foťák Konstrukce jaká je,přpadně vysouvací ale jenom QWERTY klávesnice Větší výdrž baterie UMD nebo jiný médium Dotykovej display vůbec! kritická možnost jedině stylusem Lepší kvalitnější a hlasitější REPRÁKY Výkon jako PS2 A možná ta 3D technologie jako má 3DS xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe_1 Odesláno Srpen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2010 Moje predstava o PSP2 (nebo spis jak bych ho chtel) vypada takto: - dual analog - minimalne 4.3" amoled displej 16:9 - vyssi vykon - klasicka konstrukce bez otvirani/vysouvani - slot na pametove karty - bluetooth, wifi 802.11 b/g - emulace PS2 - light sensor - UMD - TV-Out - Podpora her ze soucasnych PSP - pokud by to slo, s ohledem na soucasne PSP hry, vyssi rozliseni - velikost asi tak jako FAT - miniUSB nebo microUSB - L1, R1, L2, R2 tlacitka Hlavne nechci dotykovy displej, vysuvnou konstrukci, fotak - je to prece herni konzole :D A podle toho jak vypada PSP Go, ocekavam ze to Sony zkazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.