ssaaww Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Tak psp2 měli v rukou dokonce i lidi z EA,ale nechtějí nic povědět...... http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/handheldy/ea-psp2-jsme-meli-v-rukou-0wq-/clanek.A101102_190542_bw-zurnal-handheldy_osk.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 ten obrázek co tam je davali i u spekulace psp GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Stejně si představte ty možnosti pokud by byla pravda o tom, co se teď drbe: 2 kamerky - focení + využití u her jako ovládání např. nějakej miniher) zadní dotykovej display - u současných psp při hraní stejne tak 4 prsty máte na zadní straně nevyužité, takže by se s nima dalo třeba mířit nebo tak něco HD rozlišení displaye - samozřejmě "hezčí" grafika a hlavně při připojení konzole k televizi by neměl být takový rozdíl od současných konzolý (ps3 - xbox360) údajný výkon na úrovni xboxu 360 - souvisí s předchozím bodem tj. možnost hrát hry o kvalitě nepřenosných konzolí doma na tv, možná i porty her z těchto konzolí 2x větší RAMka než současný xbox 360 - tj. pokud se nemýlím, tak by to měl být 1GB RAM, což je paráda pro všechny běžné hry a tím pádem možná i multitasking 3G - jedna z nejlepších věcí by mohla být podpora 3G = konečně pořádný multiplayer v psp Takže pokud alespoň polovina z toho bude pravda (osobně bych kvůli ceně klidně oželej kamerky), tak do psp2 rozhodně půjdu. Mínus bude určitě cena, kterou bych odhadoval na minimálně 12 000, klidně i víc. Taky doufám že baterka aspoň 5-6 hodin hraní vydrží a pak je to opravdu konzole, která má budoucnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 takže co si napsal,PSP2 by mělo mejt výkon nejmíň jako PS2,ale teda nevim jak by mohlo mit vykon jak Xko,to zadni ovladani je pro mědost haluzny,já mám zadní stranu ohromě poškrábanou,takže by to pak u PSP2 mohlo nějak to narušit,ale mohl by ten dotykovej zadni display jako tlačítka L2 a R2,kdyby tam bylo 3G tak tam musí bejt i simka ne?+3G je jenom ve větších městech (ostrava,brno,jihlava,Prague) Kamera by podle mě taky nemusela být,já do psp2 nejdu ani za nic,mám nový PSP a nemám jen tak 12 táců na rozhazování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Sony na tomhle kousku pracuje už dlouho a kdyby teď přišla s něčím na úrovni PS2, byl by to propadák a to si Sony podle mě nedovolí. Jako chápu že sis pořídil nový psp ale já už to svoje mám dost dlouho a ruku na srdce už z něj opravdu moc vymáčknout nejde. Změnu to chce a pokud to má bejt změna k lepšímu, tak je jasný že to bude drahý a v případě sony spíš předražený ale jinak to nejde no. Podpora 3G už je ve více městech a pořád se hodně rozšiřuje (navíc sem z Prahy takže neřešim) a multiplayer prodlužuje životnost her i několikanásobně. A u ovládání sem zapomněl na hodně důležitou věc a to 2 analogy, takže už pudou hrát dobře i střílečky. Navíc se podívej na funkčnost dotykovýho displaye u Ninteda DS, kde je dotykáč snad jediným lákadlem. Cena bude vysoká ale je to pouze můj odhad vzhledem k předpokládanýmu hardwaru. Ale nižší než 10 000 to určitě nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 ale pokud to bude jako u PSP,že pro multiplayer musíš updatovat na nejnovější OFW tak to asi bude i s 3G,ale je fakt že 3G je skvělí,když jedu do Brna vždycky s edívám na mobilu na TV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 Taky bude problém cena her, resp. vůbec to že potrvá hodně dlouho, než to někdo prolomí (pokud vůbec) a k multiplayeru bude určitě potřeba aktuální OFW. Ale pokud tak pude dát bez problémů hry např. z PS2, tak by o hry na nějakou "chvíli" neměla bejt nouze, to je ale dost předčasný uvažování vzhledem k tomu, že ani nevíme co v něm opravdu bude za HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryel Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Zkepšit grafiku, zodolnit (nevím jak to říct :D) displej a zlepši výkon baterky. Dotykový displej je na hovno, si radši pořiďte Iphona nebo Ipoda. A možná bych ještě přidal místo pro další kartu, ale to už by bylo celkem jedno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 To by se toho ale moc nezměnilo :-). Zrovna to, co si popsal z většiny klidně oželim. Stačila by mi současná velikost karet a odolnost displaye je věc toho, jak se k psp chováš xD. Jako pokud by pouze přidaly dostatek výkonu, aby konzole měla budoucnost a hodily tam HD display tak budiž. Ovšem zlepšila by se pouze grafická stránka to je škoda, 3G a zadní dotykáč by hodně usnadnily ovládání a zase by vznikaly jiný hry s nějakym nápadem (třeba Guitar Hero by se na tom slušně hrál). Jak sem psal kamery je podle mě přežitek a zbytečně by to vyhodilo cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Dnes se na net dostaly první obrázky PSP2 :) http://konzolista.cz/databaze-her/hra/?link=psp-2-3026 PSP2 dev kit obrázky, novinky Sony je v poslední době ve velké noční můře, ze které by chtěl utéci i Freddy Krueger. Úniku Gran Turisma 5 se možná ještě někdo v Sony zasmál, ale nyní asi už začne teprve pravé peklo. Na internet se totiž dostaly obrázky PSP 2. Sice v hodně špatné kvalitě, ale dostaly, což je to nejdůležitější. Můžeme si hlavně všimnout displeje, který podporuje vysoké rozlišení, kamery a nechybí ani dva analogy! PSP2 poté má mít výkon, blížící se současné generaci konzolí a dokonce bude mít 2x větší paměť, jak PS3 a Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 JJ tady přikládám zprávu v podstatě o tom samém z ign. http://psp.ign.com/articles/113/1135225p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 co to je za hnus fuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 me to spis pripomina upraveny go,trochu zaobleny s 2 joystickama xD, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 me to spis pripomina upraveny go,trochu zaobleny s 2 joystickama xD, asi tak ... je to strašné .... teda aspoň pro mě .... to už to GO se mi libi vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deamon125 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Prostě klasický PSP se mi zdá nejlepší...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 POZOR!! Toto je prý poize pracovní verze, plná má být jako ty první PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 a to vys s kama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Playstation telefon se objevil na dalším videu. Telefon je v něm označen jako Sony Ericsson ZEUS - Z1 - PlayStation Phone. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CocacolaCompany Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2010 Sice to není psp2 ale diskuzi o psphone sem tu neviděl tak co. Celkově se mi ten telefon (jeho HW a vlastně i SW) dost líbí, akorát mě dost sere to, že to nebude přehrávat přímo hry ze současnýho psp. Takže buď bude emulátor (což pochybuju) nebo budou muset vycházet konverze/nový hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Další spekuace:http://www.zing.cz/novinky/2263/psp2-pry-nabidne-grafiku-jako-ps3-hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peeeca Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 No jaky bylo by to super :-):-D chtelo by to take aby na to vychazely mrte dobry hry:-) a take by mohli konecno udelat i nejaky dalsi hokej na PSP:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 k psp phone se sony vyadrila jako k faku,pisou to na bonuxwebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2010 http://www.phonearena.com/news/Sony-Ericsson-PlayStation-Phone-to-come-in-March-2011_id15197 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jestli je tohle pravda tak to bude best handeld.....http://www.hrej.cz/novinky/2010/12/08/psp2-zvladne-stejnou-grafiku-jako-ps3-23567/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Prosinec 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2010 Tak jestli je tohle pravda tak to bude best handeld.....http://www.hrej.cz/novinky/2010/12/08/psp2-zvladne-stejnou-grafiku-jako-ps3-23567/ jestli to bude mít výkon jak PS3 tak to abych nosil k tomu v batohu autobaterii to bude žrát jako svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.