Kubek23 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 poradte zda li se da sehnat na psp gran turismo 4...na ps2 je to pecka a chtel bych si to zamackat i na pspcku...dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ne jen jednicka a dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a.t.b Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 No to je zajimavý že už se prodava???...To nema nikdo tourent??Taky bych prosil, je to pecka hra diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 ne neprodávaá ani to envyšlo ani to nevidim s vydáním moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Budulman Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 http://psp-sony.surtep.cz/hry/gran-turismo-4-mobile/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Hodne se na GT4 mobile tesim, ale zaroven o ni hodne pochybuju..... Neni zadnej poradnej screen, proste nic.........:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h0mer Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 co jsem během par minut kouknul e tu asi 5 temat se stejnou věcí proč nejdřív nehledáte jestli už to tu neni ? Akorát je tu BORDEL ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cejdap Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 jeste se neprodava a dlouho nebude :( zatim muzes hrat pouze 1 a 2 pres emulator ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Je to zvlastni. Kdyz jsem pred dvouma rokama PSP dostal, tak tam na obrazku GT4 bylo :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Ano, měl to být launch titul, ale.... Asi všichni, tedy zřejmě kromě nováčků (nic ve zlém, prostě je to tak), víme, jak to je. GT4 Mobile bylo nejdřív "údajně" odložený kvůli GT HD, potom přišli jiný výmluvy....a zase jiný.....a tak to může jít do nekonečna. Původně jsem uvažoval, jestli třeba Polyphony nečekají na oficiální odemknutí max. výkonu PSP.....možná jo, možná ne. Jestli jo, teoreticky se na něj můžeme snad už pomalu těšit, ale už toho bylo tolik, že snad ani samotný Polyphony tomu nevěří. Ale nebudu prorokovat, nechám se překvapit (ikdyž v případě, že nevyjde, tak ani moc překvapenej asi nebudu). Budulman: ta předobjednávka s odpočítáváním času je hezká, ale popravdě...věříš tomu? GT4 Mobile už mělo vyjít tuším třikrát (když počítám i ten slavnej launch s PSP). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Jajar: to máš sice pravdu....ale nevím jestli jsi sledoval vydání RE4 na PC....vyšlo a´ž ve čtvrtém termínu...po více jak roce od Prvního termínu a vyšlo nakonec...necháme se překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Dante ale GT4 vychází už 2 roky možná díl :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Já neříkám, že nevyjde :) . Jinak tohle srovnání je trochu jiný. RE byla vždycky primárně konzolová hra a vyšla v pohodě. Na PC to byl jen port, kterej nehrál prim. Ale GT4 (Mobile) je exclusive PS hra, a pokud vývojáři nejsou schopný vydat hru na jednu jedinou platformu ani po téměř dvou letech slibů...... Já to nemyslím špatně, ale prostě mi to poslední dobou přijde jako utopie :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 asi máš pravdu:) kdo ví... já mám psp asi tři týdny takže o tom že gt4 mobile slibují už tak dlouho nevím:) no já si jdu stáhnout tocu hned jak ju najdu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2007 Třeba chtěj překonat S.T.A.L.K.E.R.A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saddako Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 No jen aby nechteli trumfnout Duke Nukem: Forever :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstationportable Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2007 http://psp-sony.surtep.cz/hry/gran-turismo-4-mobile/ a vsiml sis ze tam je dodaci lhuta 160 dnu!!!to jeste nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 kedy vlastne dpc aspon priblizne ma vyjst GT4 mobile ??? hm ??? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 naposled sem viděl že někdy 2008 ...rozloučil bych se s ním :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmatura Odesláno Červenec 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2007 na kdy je vůbec naplánovaný vydání gt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocurstvo Odesláno Srpen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2007 Jsou to kreténi, ti Sony. Pochybuju, že to vydají, aby se chytli, museli by tam dát hooooodně nového... Fakt děs. Ale pokud na úkor GT4 Mobile, bude GT5 aspoň do jara 2008, tak mi to zas tak vadit nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 http://konzole.hrej.cz/novinky/2007/08/13/gran-turismo-mobile-vyjde-pred-gt5--ale-kdy/ aspoň něco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 http://konzole.hrej.cz/novinky/2007/08/13/gran-turismo-mobile-vyjde-pred-gt5--ale-kdy/aspoň něco :D Moje nadeje se nepatrne zvysila....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Moje nadeje se nepatrne zvysila....:D Asi tak :) Az to vyjde, urcite se zvysi zajem o PSP, nechapu, proc SONY jeste nechava tuhle skvelou znacku ladem :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2007 Mno oskusam iso a mozno kupim original :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.