onefootman Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 MOH i COD BO nepoužívaj skripty,jako jiné hry,ale open world system,grafika vypada jinak,než jak jsme zvyklí ze skriptů,ale působí v mnoha ohledech reálněji,ale je to nezvyk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 No ja jsem na Medal celkem nadával, ale asi se budu muset omluvit, protože zatím teda mě hra nijak neuchvátila. A grafika snad byla lepší na Medalu a to jsem nadával .-) Ale hrál jsem jen chvíli tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Black ops se docela rozvine v dalsich misich ,je to pak slusny peklo . O kvalite nebudete pochybovat .Jeste se mi velmi libi zombie mod(zatim jen nemecko,jsem zvedavej na castra s kennedym) a specialni vecicka s nazvem dead ops skoro tri hry v jedne plus multak .To za to stoji . Tip na Dead Ops !!!!!!!!!!!!V hlavnim menu se podivejte dolu na ruce ,zmacknete parkrat Lt plus Rt .Pote bezte k pocitaci za vami kde jste byli pripoutani.U pocitace podrzte X a napiste DOA ,odenterovat a mame tu prekvapeni :) stoji za to!!!.Treba tam bude jeste vic takovych specialit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 tak teď jsem to zkusil a je to paráda ta arkádovka , snad tam takových věcí bude opravdu víc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Lidi a parite na starem nebo novem dashi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Jde i na starém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 co to má společnýho s cod? nechápu o co ti jde?:DDD jediná hra která nejde na novém dash. je fable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 No tak jako mam nezabanovanou konzoli s flashem chodim na live s novym dashem jen jsem se chtel zeptat jestli to nema to ochranu este Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 no tak to dostaneš ban když chodíš s tím novým dashem a flashem na live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Skoda toho omezeni,chybi mi tam krev u brutalnich zaberu.To je skoda . V medal of honor si lebku mohl rozstrelit jak po masle .Dead ops rules!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 jenomže MoH byla průměrná střílečka, která nezabavila víc jak na 5hodin, ale za to sem se u žádné jiné střílečky tolik nezasmál. Můj názor na MoH je, že měli ještě tak rok počkat a dělat na tom a pak až to vydat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Tak teď jsem CoDa jel tak tři hoďky a můžu říct, že pecka... Teda nehrál jsem MoH tak nemám možnost srovnání, ale tohle je fajn. Zatim teda nedokážu říct jestli je lepší MW 2 nebo tohle, ale rozhodně je to dobrá hra. Jen tedy harcore jako prase... Dal jsem si obtížnost normal jako vždycky, a měli jste vidět jak často jsem chcípal (a to nejsem žádná lama)... Proto jsem byl nucen hru přepnout na easy. Ano stydím se, ale chci hru hlavně dohrát a jít na další pecky a ne opakovat každej kus třikrát... No posuďte sami. Taky abych nemluvil jenom v kladech mi docela vadí občas až moc chaotický prostředí a někdy až moc akce... Ale fakt říkám byla by chyba tuhle hru si nezahrát! Enjoy! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Jen takovej dotaz k multiplayeru.. jde vám při Split screen nastavit omezení času,bodů atd? Já to tam nikde nemám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Já zase hrál hru na veterána a kousek po zničení rakety RPGčkem jsem to v těch tunelech nedával, tak to hraji na normal, fakticky to projedou jenom borci s pevnýma nervama ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 No tka podle me Black Ops je o hodne lepsi nez MW2 me se libi o hodne vice....davam 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV65 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 S MoH bych to ani moc nesrovnával.Hra od EA se totiž odehrává úplně v jiném prostředí a má k realističnosti blíže.Zatímco Cod je o fiktivní válce a odehrává se na více místech. Obě hry jsou ovšem skvělé a za sebe doporučuji vyzkoušet obě :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Taky je fakt že s brutalitou tady vývojáři vůbec nešetřili... Když do nepřítele střílíte z blízka, stříká na vás směs krve a masíčka. :D Nebo ustřelení ruky či nohy je taky fajn... :wohow::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 V první misi jsem málem brečel, protože ta grafika mě zklamala a hodně. Když srovnám s dřívějšími díly tak spíš úpadek coda po grafické strance. Příběh se mi hodně líbí a jak tu někdo píše že to musí hrát až ne easy protože to nemůže projít tak nad tím kroutím hlavou. Hraju na střední obtížnost a snad jednou mě zabily a to protože muj styl zabíjení je rambo. Inteligence nepřátel jak v MOH. MOH a COD:BO zatím pro mě stejné hodnocení, ještě se uvidí jak dlouhá je kampaň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Taky jsem cumel na grafiku zezacatku ze nic moc,ale pockej na dalsi mise .To uz jsem zustal cumet,na tu krasu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 hej lidi prý tam není splitcreen mod jako ve 2-4 lidech na jedný obrazovce :( je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Split screen tam je, ale není tam nastavení času,počet bodů(zkrátka nastavení daného kola..) nebo teda aspoň já to tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HoUsE1468624125 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 V první misi jsem málem brečel, protože ta grafika mě zklamala a hodně. Když srovnám s dřívějšími díly tak spíš úpadek coda po grafické strance. Příběh se mi hodně líbí a jak tu někdo píše že to musí hrát až ne easy protože to nemůže projít tak nad tím kroutím hlavou. Hraju na střední obtížnost a snad jednou mě zabily a to protože muj styl zabíjení je rambo. Inteligence nepřátel jak v MOH. MOH a COD:BO zatím pro mě stejné hodnocení, ještě se uvidí jak dlouhá je kampaň. A v jaký misi seš prosim tě? V druhý? :D Nevim proč všichni soudíte hru podle prvních pěti minut... Taky by mě zajímalo co máte proti grafice... Vim, že mě v první misi taky nenadchla, ale celkově je velice pěkná. Taky kdo by co čekal po MW2 na týhle generaci konzolí že? Prostě hru nejdříve dohrajte a pak tady šiřte dál svůj celkovej dojem. A né taky hned peskovat jak je všechno špatný a hnusný... Tak tu hru nehrajte, když se vám nelíbí :D Jinak hru jsem dohrál. Sice jsem čekal trochu víc od poslední mise (alá MW2). Ale celkově mám na co vzpomínat a můžu s klidem říct, že to bylo 6 hodin čistý akce a vzrušení. Jednoduše, Black Ops je plnohodnotným dílem této famózní serie. A patří mezi to nejlepší, co mám může svět akčních her nabídnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 A v jaký misi seš prosim tě? V druhý? :D Nevim proč všichni soudíte hru podle prvních pěti minut... Taky by mě zajímalo co máte proti grafice... Vim, že mě v první misi taky nenadchla, ale celkově je velice pěkná. Taky kdo by co čekal po MW2 na týhle generaci konzolí že?Prostě hru nejdříve dohrajte a pak tady šiřte dál svůj celkovej dojem. A né taky hned peskovat jak je všechno špatný a hnusný... Tak tu hru nehrajte, když se vám nelíbí :D Jinak hru jsem dohrál. Sice jsem čekal trochu víc od poslední mise (alá MW2). Ale celkově mám na co vzpomínat a můžu s klidem říct, že to bylo 6 hodin čistý akce a vzrušení. Jednoduše, Black Ops je plnohodnotným dílem této famózní serie. A patří mezi to nejlepší, co mám může svět akčních her nabídnout... Jsem ve čtvrté misi, a soudít grafiku můžu hned z prvních 5 minut a pokud bude grafika lepší třeba v 6 misi - tak co to sakra znamená:roll:!!!Příběhově jak jsem psal je hra dobrá, pouze ta grafika - třeba jak jedeš v autě - hnus humus!:blejt: A to že grafika by nemohla být lepší tak to si nemyslím, je hodně her kde grafika je excelentní. a proč to hrají? Protože je to akra COD a já jsem fanda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Slysel jsem že se de hrá multak proti umely inteligenci je to pravda ?? ( MYSLIM JAKO V CS ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Opravdu je lepsi,jine tema,jine prostredi,vic objektu-vic detailu atd.Nektera mista odflakla,nektera detailna(vetsina pripadu) .Nejde o celkovou grafiku ,jako stinovani apod.Ale ze grafika da o sobe vedet az v pozdejsich castech hry,nejspis diky neustale zmene prostedi.Me to tak prislo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.