Lazyt Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 Neleze mě spustit tato hjra, zobrazí se mi EROR a že má restrtovat a susit znova verzi karty mám Acekard 2i CR2 myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samik Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2010 sklamem ta treba cakat zrejme na nove akaio uz len z toho dovodu ze to obsahuje celkom obstojnu ap ochranu edit: uz by mala byt hra funkcna na akaio 1.7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak se rozehrávám a nejednou narazím na jednu píseň s názvem Vltava - Má Vlast. Takže že by se přeci kosek česka objevilo i v nintendo hrách. Tohle se mi nestalo poprvé npř. ve Scribblenauts jsem našel předmět nazvaný "Vánocka" - jde opravdu o naši českou Vánočku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sweetik1468623848 Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Stáhnul jsem si Jam with the band a když to spustím dsko mi zamrzne.Nevíte co s tím?Mám NDS lite a DSTT s YSMenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 hra ma ochrany. mrkni se sem. Jsou to update soubory pro tvou kartu. Pokud hra nepujde ani pak, tak budes muset pockat na dalsi update, popr fix hry, ktery neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fricky Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 o čom to je, má to zmysel sťahovať..? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2010 Hra je na zpusob Band Hero, akorat je to jinak zpracovane a postupem casu a pronikanim obtiznostmi hrajes skladby i vice tlacitky nez 4 (mam pocit, ze to jde vsemi sipkami a abxy) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.