Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 360
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Odesláno

Mě to normální nebaví. Tedy mě ta hra nebaví skoro vůbec. Ale ten HUT je dost vyrovnaný. Navíc chci získat ten achievement za Play Off, ale posr*** EA vám nepoví, co máte udělat.

Celkem mám odehráno přes 150 zápasů, ale stejně si prostě nevím rady. Navíc já soupeři třeba 5x zvednu hokejku a on jede v klidu s pukem dál. Asi tu hru neumím. A ty góly po buly uprostřed, kdy jsou hráči totálně zmrzlý, to je prostě EA.

• 4 weeks later...
Odesláno

No LB je zakleknutí nebo položení hokejky na zem. Mě se nejvíce osvědčilo, nepřepínat zběsile mezi hráči (úplně si rozhodíte obranu) a radši dobruslit s útočníkem hráče s pukem). Jinak opravdu bruslit s volným hráčem a nesnažit se, sejmout toho s pukem. Jinak k těm přihrávkám před branku, zase takovej rozsah hokejkou nemají, prostě nepřihrávat na obsazený hráče, počkat si až si nějakej najede do palebný pozice. A ještě RB je vypíchnutí puku, když k tomu přidáš pravou páčku do směru puku, máš větší šanci sebrat puk. Ale opravdu nemačkat RT, protože vám to nezvolí hned chtěného hráče, a stačí malej pohyb a jste o pár metrů dál. Obrana si více méně poradí sama..

• 3 weeks later...
Odesláno

Ty vole, tohle je fakt strasna hra. Chtel jsem si jen tak zahrat, hned v prvnim zapase mel souper 2 brankare celou druhou tretinu. Druhy zapas v pohode, a ve tretim jsem mel sveho golmana jako hrace, ktery byl zalezly v souperove hraci na buly a v brane jsem nemel nikoho. Nakonec zapas skoncil tak, ze se zaseklo buly a bulovalo se asi 5 minut (pokazde se to buly resetovalo), než jsem svihnul s gamepadem a hru vypnul. Fakt paradni hra ty vole, bych blil.

Odesláno
Ty vole, tohle je fakt strasna hra. Chtel jsem si jen tak zahrat, hned v prvnim zapase mel souper 2 brankare celou druhou tretinu. Druhy zapas v pohode, a ve tretim jsem mel sveho golmana jako hrace, ktery byl zalezly v souperove hraci na buly a v brane jsem nemel nikoho. Nakonec zapas skoncil tak, ze se zaseklo buly a bulovalo se asi 5 minut (pokazde se to buly resetovalo), než jsem svihnul s gamepadem a hru vypnul. Fakt paradni hra ty vole, bych blil.

Hmm s takovouhle situací jsem se nikdy nesetkal, nejspíš máš něco špatně z DVD a nebo zkus hru přeinstalovat

Odesláno

jak je videt stat se to muze ale ja mam odehratou uz jednu sezonu a zadneho bugu jsem si nevsiml takze se to asi stane maximalne jednou za deset let :D

Presne tak, jednou za dlouhou dobu se to stane. A zrovna dneska ve 2 ze 3 zapasu. Samozrejme to budu hrat dal. Ale dnes me to teda nasr***. :D btw. Tohle bylo na onlinu.

Co mi prijde taky vtipny je vyhozeni gomana z lapacky, kdy puk vyleti nadzvukovou rychlosti a skoro objede cely hriste dokola. :D

Odesláno

Jo to s tim vyhozenim z lapačky se mi také stává vždycky, když gólman leží na zemi a vyhazuje puk, taky by to mohli opravit, stává se mi to tak jednou za 5 zápasů...

Presne tak, jednou za dlouhou dobu se to stane. A zrovna dneska ve 2 ze 3 zapasu. Samozrejme to budu hrat dal. Ale dnes me to teda nasr***. :D btw. Tohle bylo na onlinu.

Co mi prijde taky vtipny je vyhozeni gomana z lapacky, kdy puk vyleti nadzvukovou rychlosti a skoro objede cely hriste dokola. :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu