Lukys.96 Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 jestli to nahazuje střelou zápěstí, tak si klekni do střely, lehni si na zem nebo mu odstav hráče před brankou a nestěžuj si, že dostáváš góly... po několika desítkách zápasech si na to zvykneš a budeš vědět jak hrát, odkaď střílet atd. Citovat
nejvetsiborec Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2011 Mě to normální nebaví. Tedy mě ta hra nebaví skoro vůbec. Ale ten HUT je dost vyrovnaný. Navíc chci získat ten achievement za Play Off, ale posr*** EA vám nepoví, co máte udělat. Celkem mám odehráno přes 150 zápasů, ale stejně si prostě nevím rady. Navíc já soupeři třeba 5x zvednu hokejku a on jede v klidu s pukem dál. Asi tu hru neumím. A ty góly po buly uprostřed, kdy jsou hráči totálně zmrzlý, to je prostě EA. Citovat
neis Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Takové problémy máš asi jen ty :D Citovat
gunzie Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Si to nastav,mas tam rychlost hry a podobne v options.vis Citovat
nejvetsiborec Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 12, 2011 Takové problémy máš asi jen ty :D Asi ano. :D Citovat
neis Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Pojd si raději zahrát online =) Citovat
eRUTeHa Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 Kdyz uz sme u toho online, nevite jak nastavit hru aby se chovala jako online? Kdyz hraju online prijde mi to takovy jiny, o hodne tezky.Hraci tezko spracovaji puk atď. Nevite jak to presne nastavit aby se to chovalo jako online? (samozrejme v offline rezimu) Citovat
Pigwick Odesláno Květen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 13, 2011 tak soupisky už jsem tam nějak dostal, ale ještě bych se chtěl zeptat, nevíte jestli jde do PC dostat replaye co jsem si uložil ve hře a jak? :D Citovat
kozel97 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 9, 2011 Když hraju NHL ukazuje mi to v kalendáři zápasy AHL. Můžu je hrát? Furt to otravuje, že budou nasimulovány. :-D Citovat
Lukys.96 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Dával jste si někdo do NHLka svoje songy? Našel jsem velkej pack všech možnejch znělek z velkejch lig (http://www.thebreakaway.net/forums/showthread.php/54690-NHL-11-Music-Pack-Thread?p=1271179#post1271179) a zajmalo by mě, jestli se to musí streamovat nebo se to dá nějak nakopírovat na disk... Citovat
Jiří Pásek Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 Jak jsem si dával písnicky do fify, tak jsem si nahral pinicky na cd-rw a nahral na hdd a potom vytvoril seznam skladeb a ve fife sem si vybral jaky seznam skladeb to bude prahravat a bylo ;) Citovat
rad0ja Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 zdravim. mam takovy menis problem. chtel sem si zahrat online, ale kdyz to po mne chtelo zadat kod z krabice, tak sem ho zadal ale ve hre mne to hlasilo ze je spatny. nevite co s tim? Citovat
nejvetsiborec Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 zdravim. mam takovy menis problem. chtel sem si zahrat online, ale kdyz to po mne chtelo zadat kod z krabice, tak sem ho zadal ale ve hre mne to hlasilo ze je spatny. nevite co s tim? To je trochu vetsi problem. Ach jo, EA a jejich Shit Pass. Kod je pouze na jedno pouziti, mas tu hru novou nebo od nekoho? Citovat
rad0ja Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 ta hra je originalka, nova. kupoval sem to pred 2 tydnama Citovat
nejvetsiborec Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 12, 2011 ta hra je originalka, nova. kupoval sem to pred 2 tydnama V tom pripade pokud si opravdu dobre prepsal kod, budes muset kontaktovat podporu EA. Protože je buď kod nefunkcni nebo ho nekdo pouzil nahodne driv. Citovat
Ahi Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 mel bych dotaz, jak se spravne brani? podle manualu je intercept pass LB ale bud to delam spatne nebo to ma jeste nejakou podminku...kdyz hraju proti CPU tak i na obtiznost pro kazdou moji prihravku co jde pred jejich branku zachyti, pritom tohle se mi nikdy nepodarilo jeste kdyztak mi dejte nejake tipy plx :) Citovat
Shaman Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 No LB je zakleknutí nebo položení hokejky na zem. Mě se nejvíce osvědčilo, nepřepínat zběsile mezi hráči (úplně si rozhodíte obranu) a radši dobruslit s útočníkem hráče s pukem). Jinak opravdu bruslit s volným hráčem a nesnažit se, sejmout toho s pukem. Jinak k těm přihrávkám před branku, zase takovej rozsah hokejkou nemají, prostě nepřihrávat na obsazený hráče, počkat si až si nějakej najede do palebný pozice. A ještě RB je vypíchnutí puku, když k tomu přidáš pravou páčku do směru puku, máš větší šanci sebrat puk. Ale opravdu nemačkat RT, protože vám to nezvolí hned chtěného hráče, a stačí malej pohyb a jste o pár metrů dál. Obrana si více méně poradí sama.. Citovat
rad0ja Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2011 V tom pripade pokud si opravdu dobre prepsal kod, budes muset kontaktovat podporu EA. Protože je buď kod nefunkcni nebo ho nekdo pouzil nahodne driv. tak nevim jak je mozne, ale dnes sem to zadaval znovu a vsecko v pohode:D...zajimave Citovat
nejvetsiborec Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2011 Ty vole, tohle je fakt strasna hra. Chtel jsem si jen tak zahrat, hned v prvnim zapase mel souper 2 brankare celou druhou tretinu. Druhy zapas v pohode, a ve tretim jsem mel sveho golmana jako hrace, ktery byl zalezly v souperove hraci na buly a v brane jsem nemel nikoho. Nakonec zapas skoncil tak, ze se zaseklo buly a bulovalo se asi 5 minut (pokazde se to buly resetovalo), než jsem svihnul s gamepadem a hru vypnul. Fakt paradni hra ty vole, bych blil. Citovat
Dunky Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2011 Ty vole, tohle je fakt strasna hra. Chtel jsem si jen tak zahrat, hned v prvnim zapase mel souper 2 brankare celou druhou tretinu. Druhy zapas v pohode, a ve tretim jsem mel sveho golmana jako hrace, ktery byl zalezly v souperove hraci na buly a v brane jsem nemel nikoho. Nakonec zapas skoncil tak, ze se zaseklo buly a bulovalo se asi 5 minut (pokazde se to buly resetovalo), než jsem svihnul s gamepadem a hru vypnul. Fakt paradni hra ty vole, bych blil. Hmm s takovouhle situací jsem se nikdy nesetkal, nejspíš máš něco špatně z DVD a nebo zkus hru přeinstalovat Citovat
Ahi Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2011 jak je videt stat se to muze ale ja mam odehratou uz jednu sezonu a zadneho bugu jsem si nevsiml takze se to asi stane maximalne jednou za deset let :D Citovat
nejvetsiborec Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 1, 2011 jak je videt stat se to muze ale ja mam odehratou uz jednu sezonu a zadneho bugu jsem si nevsiml takze se to asi stane maximalne jednou za deset let :D Presne tak, jednou za dlouhou dobu se to stane. A zrovna dneska ve 2 ze 3 zapasu. Samozrejme to budu hrat dal. Ale dnes me to teda nasr***. :D btw. Tohle bylo na onlinu. Co mi prijde taky vtipny je vyhozeni gomana z lapacky, kdy puk vyleti nadzvukovou rychlosti a skoro objede cely hriste dokola. :D Citovat
Typen Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Cau chci se zeptat jaké soupisky jsou nejnovější a kde bych je mohl stáhnout a dát do xboxu přes USB....? Citovat
Lukys.96 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2011 Jo to s tim vyhozenim z lapačky se mi také stává vždycky, když gólman leží na zemi a vyhazuje puk, taky by to mohli opravit, stává se mi to tak jednou za 5 zápasů... Presne tak, jednou za dlouhou dobu se to stane. A zrovna dneska ve 2 ze 3 zapasu. Samozrejme to budu hrat dal. Ale dnes me to teda nasr***. :D btw. Tohle bylo na onlinu. Co mi prijde taky vtipny je vyhozeni gomana z lapacky, kdy puk vyleti nadzvukovou rychlosti a skoro objede cely hriste dokola. :D Citovat
Typen Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Nevíte teda někdo kde bych našel ty soupisky ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.