tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 no já mám xbox krátce...asi tak měsíc...a nikdy sem ten update soupisek nedělal =) a navíc nemám připojený k netu ještě =) ae muuž to tam kopnout z pc to neni problem takže až to bude ten update soupisek tak kdyžtak to sem napiš pls xD abych to tam nedával zbytečně ten net =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jj dám vědět každý den koukám na ofiko fóra až bude napíšu :) BTW na update soupisek neni potreba gold ucet :) takze staci picjhnout kabel od pc udelat live ucet a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 oki...ani nvm že je nákej gold učet xD hele jak je to s placením livka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 to tě odkážu na topic pro začátečníky :) http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jo a ještě jak nastavim aby více hráči ( PC ) stříleli ? prtže hraju na 6 minut třetinu a na střeli je to třeba 20 / 20 ... divné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 normálně v nastavení mezi posuvníkama sniž si blokování střel a zvyš přesnost střel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jasný ae aby střílel počítač víš více ... ok zkusim to =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 tak blokování střel sem nenašel tak sem o jedno zvýšil přčesnost střel jak u pc tak u mě =) celkově když hraju proti pc padá mi míň golů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jo a když mám silver livko tak mužu aktualizovat soupisky ae nemužu stahovat dema a nemužu hrát multi ? =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 přesně tak dema můžeš ale až po týdnu od vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 oukej...hele a tobě to NHL dávaj protihráči dost golu,dost střel atd ? já jsem dcla dost náročnej právě na realističnost =) jak to máš ty nastavený ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 ted jelikoz moc nehraju tak jen na profesionála a verzi nastave 1.02 ale až budou soupisky a rozehraju se tak all star :) já hraju na 3x5 (zatím jen turnaje třeba ta CZE) a streli jak kdy nekdy 18-20 nekdy 14-25 nekdy 24-27 atd...nekdy ma vic ai nekdy ja goly vetsinou to mam tesny ale treba ted jsem se ve 1/4finale utrhl a porazil svedsko 6-2 a golu dostanu jak kdy nekdy 1 nekdy 5 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Nu ja hraji na supestar 3x7 minut zvysil jsem akorat vylucovani PC a dal jsem vylouceno autenticke. Mam za zapas od 15 az 30 strel a pc ma take nejak tak. Jen dostavam obcas takovy narez :) Mno abych pravdu rekl na tohleto nastaveni jsem dal max 5 golu za zapas a jeste ani jeden nevyhral asi tak z 20 zapasu. Nekdy dostanu i 6:2 ale vetsinou to projedu o gol ci o dva no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jeste si nevyhral z 20?(neber ve zlym taky si pamatuju kdyz jsem prohral 14zapasu za sebou byl jsem nasranej ale pokracoval jsem nakonec jsem teda vypad v playoff ale co :d) jinak taky mám vyšší vylučování pc a autenticke a autenticky puk :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 haha xD to jde teda no =) já hraju na superstar teda zkoušim to ted...jinak sem hrál na all star...autentické vylučování je naprd podle mě...to furt někdo sedí =) to neni moc real...taky mám ae zvýšené vylučování...a hraju to 3x5 a někdy 3x6 nvm co je lepší xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 právě že autenticky je dost realny nesmis faulovat a sedet nebudes :) já se musím rozehrát asi 6mesicu jsem nhl nehral D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 hele a u nastavení obtížnosti u pc máš kolik ?? to: VIKTOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Mno jestli mam 4 vylouceni na me strane a pc nekdy 2 az5 vic jsem snad nemel a to je podle me tak akorat tim ze hraju 3x7 minut je to v klidu. Mno jinak Jakube ja se na tu sezonu vyprdnul a hraju jen obyc zapasy. Z 20 zapasu nevyhrat ani jeden v sezone to bych taky nervove nezvladnul , ale tak ucim se to teprve no takze to neresim a kupodivu se mi hraje nejlepe se slabym Torontem nez se silnym tymem. Mam nutkani lognout na xlive a stahnout ten update , protoze mam jeste mesic gold , ale bojim bojim banu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 jo autentický je dobrý ted to zkoušim xD máš pravdu =) a na kolik čárek máš rychlost a vyloučení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 myslíte že ten update zlepší hratelnost jo?? hele a na superstar nemáš problem dát gol?? =) já dcla jo zatim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 To: Tomati jak to myslis nejak to upresni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 no jestli má cenu stahovat ten update ? a s těma golama už dobrý xD už to tam padá =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor1468625269 Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 Rychlost jsem nechal jak je, jsem rad , ze stiham vymyslet ruzne nahravky atd. Vylouceni mam zvedle na 3. Goly samozrejme mam velky problem davat, strely se skoro nechytaj vetsinou nejaka akce ,ale obcas se povede nejaka krasna strela a to pak srdce zaplesa. Tece, obcas dorazka, golfak ze vzduchu , kde rozhodci ukaze na video a pak ho uzna no parada. Golu na supestar na tech 3x7 minut dam vetsinou tak 2 sem tam 3 , ale spatne branim tak vetsinou to projedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 no tak je to realistický...hodně padá golu když cloníš před golmanem a vystřelíš od modrý...ptm tahákem z kruhů nbo one timer...když se doladí nastavení tak je to pecka =) jj mě taky příde v pohodě ta rychlost co tam je...když to máš na superstar je to akorát =) a to vyloučení mám taky jako ty myslim =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2010 nahrávání posrali protože se nedá nahrát rychle a zároveň silně asi nikdy nehráli hokej/florbal a jak obránci chytaj moje přihrávky?''realistický'' _DDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.