WItekS Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 :dots:...nás nezajímá co jíš...........radši se věnuj E3ce :ok: zrovna běží trailer na killzone.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playstationportable Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ty voe to GT to vypadalo jako normalní reálný film mazaná grafika nooooooooo jooooooooo nadherna grafika!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 nooooooooo jooooooooo nadherna grafika!!sry, ale nesleduju to, protoze zrovna mi bezi pomalu net a tak se ptam jestli to GT 4 jak rikate, ze je s nadhernou grafikou je na PSP nebo PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 PS3 a fakt jako ve skutecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 GT5 na PS3...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 sry, ale nesleduju to, protoze zrovna mi bezi pomalu net a tak se ptam jestli to GT 4 jak rikate, ze je s nadhernou grafikou je na PSP nebo PS3? na PS3 a grafika jako reál mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 PS3 a fakt jako ve skutecnostisry, ale jeste dotaz Kdybych si poridil PS3, tak skvely grafiky ale docilim jen na HD televizi zejo? Ne na klasicky co nema HD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Tak, mame po konfereci a ja jsem na rozpacich s GT4 mobile.......:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 sry, ale jeste dotaz Kdybych si poridil PS3, tak skvely grafiky ale docilim jen na HD televizi zejo? Ne na klasicky co nema HD? pořádná TV pro PS3 + - 40.000 kč Tak, mame po konfereci a ja jsem na rozpacich s GT4 mobile.......:( asi spíš dělaj na GT5 Mobile než na Gt4 mobile...joke......spíš už nebude :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ehm myslite ze je nejaka sance ze bude GT5 pro Xbox? :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ehm myslite ze je nejaka sance ze bude GT5 pro Xbox? :)))Tak s tim bych se asi rozloucil.......:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ehm myslite ze je nejaka sance ze bude GT5 pro Xbox? :))) 0,00000000000000001 % :D Xbox by to podle mě už nezvládal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 black eyed pies (nebo jak se to pise) + STAR WARS hruby mix :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 pořádná TV pro PS3 + - 40.000 kč Njn, to mi nejvic brani v koupi PS3- Narvat nejakou good TV do bytu 2+1. a jeste finance... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brake Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 0,00000000000000001 % :DXbox by to podle mě už nezvládal :D opravdu velka sance :D no co se da delat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 black eyed pies (nebo jak se to pise) + STAR WARS hruby mix :D to nebyly Black Eyed ppies (taky nevim jak se to píše) :D byly to Chemical Brothers ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 Hlavne, ze uz konecne muzeme uzavrit debaty o "new psp".......:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 si pockam az ps3 slevní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 to nebyly Black Eyed ppies (taky nevim jak se to píše) :Dbyly to Chemical Brothers ;) kua sory uz si vzpomínám mě se to plete :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 nove PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 to nebyly Black Eyed ppies (taky nevim jak se to píše) :D Black Eyed Peas se to pise :idea: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 mychoo http://www.g4tv.com/e32007/blog/post/677259/New_PSP_Coming_In_September.html#comments celkem dobrý komentáře :D u toho PSP se mi nelíběj ty 2 díry vepředu :blink:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 nove PSP ano vime, novinku vidím že sou repráky nahoře jinak nic víc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 ano vime, novinku vidím že sou repráky nahoře jinak nic víc:)jj, libi se vam takhle nahore? ja si myslim, ze tak pekny nejsou aby byly takhle na ocich a dobre ze jsou u "staryho PSP" tam, kde jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2007 jj, libi se vam takhle nahore? ja si myslim, ze tak pekny nejsou aby byly takhle na ocich a dobre ze jsou u "staryho PSP" tam, kde jsou. no sou tam asi jen proto aby si to víc slyšel když hraješ :cheesygrin: :cheesygrin: teda mě se to nelíbí moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.