StefiCZ Odesláno Květen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2010 Cau poradite mi nejlepsi tennis na wiicku?Hral sem ten z wii sports a je to sranda ale nedotazena a jen na chvili, poto Sega Superstars Tennis a po jedne hre sem to zahodil do kouta.Po shlidnuti videa u Grand Slam Tennis s wiimotion+ sem z toho byl celej podelanej jak to skvele vypada ale ohlasy na internetu rikaji neco jinyho tak ja nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 osobne si myslim,ze sranda je ping pong na sport resortu,pokud mas WII motion..ale me se docela dost libil tenis ze Sport island 2..jiny jsem sice zatim ani nehral (krom toho ve sportu..)..a je to na podobny zpusob prave jako sport..akorat jdou hrat singly..a myslim si, ze i samotne je to trosku vic dotazene..ale ovsem neni tam podpora wii motionu+..coz je myslim si dost velke minus,ale je to taky starsi hra..snad casem vydaji neco,co bude mit podporu..a bude to takovahle blbina..ale ten pingpong je podobny a sranda to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 No pingpong ve sprot resortme zaujal podle videi dost takze ho urcite vyzkousim ale zato table tennis od Rockstaru me hodne zklamal :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 jj, ten pinec ve sports resortu je docela dost solidni - rotace, smece, atd., je to docela realny (samozrejme v ramci moznosti). musis samozrejme mit motion+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 No prave motion+nemam misto toho sem ted koupil nejaky hry a balnace board doufam ze shaun white na tym bude prdel.Jinak co ten Grand Slam tennis?Lisi se tu forhend a bekhend?(nevim jak se to pise :D) Nebo staci jak u starsich tennisu jen mavat jak se vam zlibi?A je tam videt posun od wii sports?A co virtua tennis 2009? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdasx Odesláno Červen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Podle mě je nejlepší Grand Slam Tennis. Vypadá to dobře , hraje se to výborně ale doporučuji než začneš hrát po netu , pořádně natrénuj, jinak dostaneš klepec. :-) Upozorňuji, že je potřeba Wii Motion Plus. Zkoušel jsem i Virtual Tennis a nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Grand Slam Tennis je 100% jednička jelikož jsem si všiml že EA sports dělá skvělé hry na wii jako např (odběhnu od tématu) tiger woods pga tour 10 podporuje motion+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Jednoznačně nejlepší je Grand Slam Tennis a ty reakce na internetu - to je jednoduché - velmi mnoho hráčů nepochopilo, jak funguje kalibrace motion plus. Že po každé výměně musí dát ovladač před sebe jako kdyby přijímali podání, protože probíhá rekalibrace. Když to nedělali a ovladač nechali svisle dolů, nebo rovnou už čekali na forehand a podobně, tak potom to blbnulo, protože tu jejich polohu vykalibrovala hra jako pozici 0 a celé to bylo rozhozené. Proto bylo tolik lidí dost naštvaných. Na druhou stranu, každý, komu bylo vysvětleno, jak na to, si najednou Grand Slam Tennis velmi pochvaloval. EDIT: ale fakt je pro pořádný tenis nutné mít ten motion plus. Bez něj sice mácháš trošku pokročileji než u Wii sports, ale ono to více méně míří samo a není to prostě ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyC Odesláno Srpen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2010 já motion+ nemám, ale sem tam si zapařim mario tenis když mám chuť na sporty a to je taky dobrá pařba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.