Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nej tennis na wii?


StefiCZ

Recommended Posts

Cau poradite mi nejlepsi tennis na wiicku?Hral sem ten z wii sports a je to sranda ale nedotazena a jen na chvili, poto Sega Superstars Tennis a po jedne hre sem to zahodil do kouta.Po shlidnuti videa u Grand Slam Tennis s wiimotion+ sem z toho byl celej podelanej jak to skvele vypada ale ohlasy na internetu rikaji neco jinyho tak ja nevim :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

osobne si myslim,ze sranda je ping pong na sport resortu,pokud mas WII motion..ale me se docela dost libil tenis ze Sport island 2..jiny jsem sice zatim ani nehral (krom toho ve sportu..)..a je to na podobny zpusob prave jako sport..akorat jdou hrat singly..a myslim si, ze i samotne je to trosku vic dotazene..ale ovsem neni tam podpora wii motionu+..coz je myslim si dost velke minus,ale je to taky starsi hra..snad casem vydaji neco,co bude mit podporu..a bude to takovahle blbina..ale ten pingpong je podobny a sranda to je..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prave motion+nemam misto toho sem ted koupil nejaky hry a balnace board doufam ze shaun white na tym bude prdel.Jinak co ten Grand Slam tennis?Lisi se tu forhend a bekhend?(nevim jak se to pise :D) Nebo staci jak u starsich tennisu jen mavat jak se vam zlibi?A je tam videt posun od wii sports?A co virtua tennis 2009?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jednoznačně nejlepší je Grand Slam Tennis a ty reakce na internetu - to je jednoduché - velmi mnoho hráčů nepochopilo, jak funguje kalibrace motion plus. Že po každé výměně musí dát ovladač před sebe jako kdyby přijímali podání, protože probíhá rekalibrace. Když to nedělali a ovladač nechali svisle dolů, nebo rovnou už čekali na forehand a podobně, tak potom to blbnulo, protože tu jejich polohu vykalibrovala hra jako pozici 0 a celé to bylo rozhozené. Proto bylo tolik lidí dost naštvaných. Na druhou stranu, každý, komu bylo vysvětleno, jak na to, si najednou Grand Slam Tennis velmi pochvaloval.

EDIT: ale fakt je pro pořádný tenis nutné mít ten motion plus. Bez něj sice mácháš trošku pokročileji než u Wii sports, ale ono to více méně míří samo a není to prostě ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu