bezejmena Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 jasně, že pochopili kdyby to byla li-polka, tak by mohla mít stejnou kapacitu jako li-ionka v současnym PSP co sem četl, tak byla snížena spotřeba UMD mechaniky, takže by to pro světlou stranu neznamenalo snížení výdrže ale pro temnou ano :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Tak a je to tu :D SONY je trapna (asi)... ta nova funkcia ku ktorej bude treba dokupit kabel k TV aby ste mohli pozerat filmy na TV je od FW 3.60 pre vsetky PSP (asi)... http://www.pspfanboy.com/2007/07/13/psp-firmware-3-60-reveals-hidden-usb-charge-feature/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 tak jestli pro všechny PSP asu i pro naše Fat PSP :D:D...tak to SONY nový PSP nemusela dělat :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 tak to by byl mazec :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 počkat ale já na tý fotce vidím 3.50 stejně jako na videu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 podle men to skutecne je, protoze ten vstup na novem PSP je stejny jako na starem :D ale kdo udela CF :?: :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 bulk ten výstup je jinej stačí si pořádně prohlídnout fotky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 kde je tam napsaný, že něco z toho bude fungovat i na původních PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ffiilliipp Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 Na obrázcích můžete vidět design inovovaného Sony PSP, které se začne prodávat po prázdninách. Tak jak jsem předpokládal jednou z jeho novinek je integrovaný video výstup, takže jej bude možno připojit k TV.Nevim jestli to uz tu je jetli jo, tak se omlouvam http://prodejher.cz/exe/show_image.php?image=../upload/news/pspnew2.jpg http://prodejher.cz/exe/show_image.php?image=../upload/news/pspnew1.jpg na prodejce her je i video LOL to hcu vidět na invexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 nevim co vsichni resite UMD dvirka ... dyt ste vsichni stejne pirati a umdcka nepouzivate(me) takze to muze byt jedno ... ta dira na MS je skoro to stejny .. mam snad jednu velkou kartu a staci ne? proc to porad vyndavat ? jinak zbytecnost na kupovani to new psp ... ale urcite to bude mit novou zakl. desku s nejakym zabezpecenim - to je podle me hlavni duvod proc to vubec delali :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 no, já nejsem jenom pirát, mam 7 UMDček a docela je hraju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červenec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2007 moc se mi nelíbí - ta mechanika je divná a je moc tenký :cheesygrin: brzy se to bude jmenovat alwaysPSP, je tak tenká že nění ani vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kron89 Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Zakímá mě jedna věc když novy PSP bude vylepšeny a bude dá se říct lepší než to stary a ještě mnohem levnější než to stary za kolik pak asi budou to stary prodávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaliG Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 dobry by bylo kdyby to stary vymenovali za to novy + malej priplatek napr: 500-1000 Kč :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harry88 Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 nepaci sa mi ze odstranili irda bolo to celkom uzitocne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Co si přát víc? Již jen příznivou cenu! Základní černá verze se začne prodávat v září za 169 dolarů, výhodnější ale bude stříbrné PSP s bundlovanou hrou Daxter na 1 GB paměťovou kartou za 199 dolarů. 9. října má navíc vyjít stylová bílá edice připomínající Nintendo DS Lite, ovšem s motivem Darth Vadera vyleptaným na zadní straně přístroje a přiloženým titulem Star Wars Battlefront. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 a nevedi tady tohle vsichni uz aspon tisickrat? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 :lol: ty ses vul ... no commnetjenom se uz prober jo ? ehm nepodelej se demente, po tech vsech FAKE vsude kolem nas, se taky nekdo muze splest OMFG.. ty ses asi bezchybny jouda ze? Jinak mohl by jsi mi vesvetlit ctj "no commnet"? Kdyz uz machrujes, tak si to po sobe precti.. :roll: Takovehle "super borce" miluju, kazdyho uzemnej, smai nic nezvladnou ... ///a ja milujem, ked sa tu namiesto debaty ludia prekaraju a nadavaju si... ale sak ak mate zaujem o trestne body... ;) Tak s tym radim prestat, jasne? 8) - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 ...... mohl by jsi mi vesvetlit ctj "no commnet"?...... Vtip Roku!! :D :D :D PS: U toho noveho PSP nebude Battlefront, ale novej SW, co vyjde na podzim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Brento: A neni to Batllefront II :?: Já myslel že jo °_° 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 WItekS tohle SW http://psp.ign.com/objects/905/905515.html ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 Tak a je to tu :D SONY je trapna (asi)... ta nova funkcia ku ktorej bude treba dokupit kabel k TV aby ste mohli pozerat filmy na TV je od FW 3.60 pre vsetky PSP (asi)...http://www.pspfanboy.com/2007/07/13/psp-firmware-3-60-reveals-hidden-usb-charge-feature/ já tam našel jen All of the features that are available in 3.60 will not work on the old PSP system, and it's unclear whether or not an older PSP system will even display the features found in this update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
caesar Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 já tam našel jen našel kašel kanec pošel tys to obešel :D:D /// ???!? - THeBaNDiT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 no doufám že aspon to nový psp bude levnější nebo že spadne cena toho současnýho :) to je jediná věc kterou si přeju a koupě novýho psp?proč proboha?pro mě nic novýho nepřináší, proto je to pro mě uzavřená kapitola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červenec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2007 našel kašel kanec pošel tys to obešel :D:D/// ???!? - THeBaNDiT tos vymyslel sám? /sorry za offtopic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.