mina Odesláno Únor 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2008 zatim mam obycejnou kravu Panasonic:D ale doufam ze brzy bude SONY Full HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoswho Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Only Plazma , minimalno 42'' a 1080p , LCD pro PS3 no good Televize jaka nema 1080p (FullHD) nejde PS3 a HD-Ready neznamena ze FullHD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Únor 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2008 Only Plazma , minimalno 42'' a 1080p , LCD pro PS3 no goodTelevize jaka nema 1080p (FullHD) nejde PS3 a HD-Ready neznamena ze FullHD proč soudíš že lcd je pro PS3 sux ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whoswho Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 to je fakt "Technologie plazmy nabízí mnohem rychlejší reakční čas při změnách barvy, tj. bez ohledu na rychlost změny obrazu je teoreticky obraz stále ostrý. LCD technologie byla původně určená pro monitory k počítači, tj. pro zobrazení dat, nikoliv videa. Novější generace LCD uvádějí čas změny jasu často kratší než 8 ms (už i 3 ms). Bohužel jde většinou o hodnotu změny z bílé na černou. Reálná hodnota, kdy změna není úplná, bývá horší. Chyba se potom projevuje rozmazáním a zpožděním obrazu viditelným především v akčních scénách, u sportovních přenosů nebo u vodorovně běžících titulků. Velmi zde záleží nejen na kvalitě displeje, ale především na elektronice zpracovávající obraz. Kvalitní LCD televizory vyšších modelových řad si s daným problémem dokáží poradit již na výbornou." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 whoswho má sice pravdu, ale zase u plazmy se nesmí moc stopovat obraz, takže když ty hry budeš často pauzovt na víc jak minutu tak ti tam ten obraz pak může zůstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petkofutko Odesláno Duben 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2008 hraji na platnu uhlopricka 3metry 60 lepsi nez babi:D:d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micke121993 Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 ja hraju na tv hd redy samsung Le 32 r72bx nebo na monitoru samsung sync master 931bf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konsty Odesláno Duben 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2008 Ja mam sirokouhlou tv s velice kvalitni obrazovkou obraz je good, jenze ted mam moznost hrat tyden na LCD a rozdil je opravdu ohromny. Coz znamena ze az se vratim za tyden z dovolene jdu pro novou tv. :lol: A ohledne plazma nebo lcd tak jsem se bavil s odbornikem ktery pise recenze do casopisu o monitorech a tv, jelikoz do tv chci zainvestovat vetsi penize tak nechci nechat nic nahode a co mi bylo receno. Rozdil mezi plazmou a lcd jiz nejsou tak velike ba dokonce je to srovnatelne samozrejme pokud nekdo nekoupi lcd za 15 tisic a nebude to srovnavat s plazmou za 50tis. Ohledne full HD a nebo HD ready tady 1080 versus 768 tak mi rekl tohle pokud ma tv pod 42" je full hd neboli 1080 zcel zbytecne a lidskym okem nepostrehnutelne smysl to ma pokud je to nad 42" pokud ma clovek mensi obrazovku treba 32" tak je plne dostacujici rozliseni 1366x768 a zduraznil ze pixely jsou dobry ale u tv aby byl kvalitni a ostry obraz je spousta dalsich faktoru ktere by mela tv mit aby byl clovek spokojeny :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konsty Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 tak jsem to rozsekl zitra mi prijde Samsung 32" full HD, a pro ty co rikaji ze jim staci obyc.tv tak si to jen namlouvaji ja si to namlouval 4 mesice :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 Ja se uz konecne rozhoupal a jak k PC tak na PS3 koupil Samsung 2232BW a chrochtam si, fakt nadhera. Televizi (sic obycejnych) mame doma tri prdele, tak na velkou LCD televizy prdim. Nemame zas tak velke mistnosti a na 81cm+ nebudu koukat ze 2 metru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KeenX Odesláno Duben 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2008 No tak ja parim na Sony 101 cm full HD a nemuzu si stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sumo Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Panasonic Viera - připojeno přes HDMI ne přes SCART Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman Šťastný Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Já mám Samsung LE32M71 HD Ready a jsem s ním moc spokojen. Mám ji rok a šlape denně a bez problémů. PS3 mám propojenou přes HDMI kabel. Hry a filmy vypadají nádherně. Monitory jsou ze stejné fabriky jako u Sony, ale Samsung je levnější. Nedovedu si představit ten obraz na CRT televizi s 520 p. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Já šel taky do Samsungu. Konkrétně do LE46M86BD. Běží ve FULL-HD 1080P. PS3 to doní tlačí přes HDMI , ale za chvilku do okruhu zapojim AV reciever a sestavu 5.1....aby ten MetalGear a GranTurismo taky byli pořádně slyšet :bash:...ale to už je jiná story:cheesygrin: s televizí plná spokojenost.Full-hd hry a Blu-ray filmy vypadají úchvatně. ..vysílání tv díky signálu už o poznání hůř :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zhivi Odesláno Červen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2008 Pokud by nekdo hledal dobrou LCD TV 32" za slusnou cenu tak mohu doporucit Sharp LC-32D44E-BK, dnesni cena je okolem 16.000 korun a obraz ma opravdu pekny. Vyhoda je na hry 6 ms odezva a jde to znat. TV je vyrabena v Japonsku, takze doufam, ze japonske vyrobky jsou dnes porad kvalitni. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 Zdar chci se zeptat chci si koupit ps3 slim ale nevim jak hry budou vypadat na tv, mám starej Samsung s placatou obrazovkou a ps2 natom hraju už dlouho ale přes ty kulatý barevný kulatý kabely tak se chci zeptat až si koupim ps3 jak ty hry natom budou vypadat, já bych řekl že to nebude nicmoc ale mohlo byto stačit, díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Zdar chci se zeptat chci si koupit ps3 slim ale nevim jak hry budou vypadat na tv, mám starej Samsung s placatou obrazovkou a ps2 natom hraju už dlouho ale přes ty kulatý barevný kulatý kabely tak se chci zeptat až si koupim ps3 jak ty hry natom budou vypadat, já bych řekl že to nebude nicmoc ale mohlo byto stačit, díky za rady Pokud hraješ přez ty 3 banánky tak zdaleka nevyužiješ rozlišení televize,.. Kup si HDMI kabel. a Pojede ti to v HD, popřípadě v FullHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Pokud hraješ přez ty 3 banánky tak zdaleka nevyužiješ rozlišení televize,.. Kup si HDMI kabel. a Pojede ti to v HD, popřípadě v FullHD. On ale nemá ani hd ready takže nemá HDMI ty hry budou vypadat jako na ps2, kup si aspoň televizy s HD ready a HDMI kabel pak to bude vypadat dobře, já mám LCD televizy gogen 37 palců(94cm) Full HD ready přišla na 16000 na splátky:) sice dvakrát tolik co ps3 60gb s příslušenctvím, ale obraz se nedá srovnat s televizí sony 72cm ta nejela ani v 60hz a byl to hnus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Některé CRT TV měli i 720p, ale už se nedělaj,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grissom17 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 On ale nemá ani hd ready takže nemá HDMI ty hry budou vypadat jako na ps2, kup si aspoň televizy s HD ready a HDMI kabel pak to bude vypadat dobře, já mám LCD televizy gogen 37 palců(94cm) Full HD ready přišla na 16000 na splátky:) sice dvakrát tolik co ps3 60gb s příslušenctvím, ale obraz se nedá srovnat s televizí sony 72cm ta nejela ani v 60hz a byl to hnus... Jo to bych asi měl ale docela mě vyvádí z míry že ta televize tolik ovlivňuje grafiku ps3, vim že na tý starý to nebude vypadat úchvatně jako na Hd tv ale pořád byto ušlo ale jak tu píšete žeto vypadá na starejch tv jak ps2 tak se bojim si koupit ps3 páč bych hrál skoro zas ps2 tak nevim mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokiuh Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 No jestli je teda veškerý rozdíl mezi ps2 a ps3 rozlišení grafiky, tak je asi něco špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Jo to bych asi měl ale docela mě vyvádí z míry že ta televize tolik ovlivňuje grafiku ps3, vim že na tý starý to nebude vypadat úchvatně jako na Hd tv ale pořád byto ušloale jak tu píšete žeto vypadá na starejch tv jak ps2 tak se bojim si koupit ps3 páč bych hrál skoro zas ps2 tak nevim mno Blbost,PS3 hry vypadaj celkem slušně i na CRT! Ještě před rokem a půl jsem hrál uncharted na crt thomson 72cm a byl jsem z toho na větvi,takže jak tady někdo říkal že ps3 hry na crt vypadaj jak ps2 hry tak tomu nevěř. Samozřejmě že nevypadaj jak na hd tv protože jedou v menšim rozlišení ale jsou pořád pěkný..teda jak který :) nějaký vypadaj hnusně i na hd tv. Já jsem si Teď pořídil už druhou lcd tv sony-40W5500 a jsem maximálně spokojen,dokonce má i připojení na net..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITH65 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 zdar ja hraju na lcd samsung le40a656 a nemuzu si stezovat pred tim sem hral na crt od jvc 72 cm a i kdyz byla rok stara byla to hruza kdyz sem poprve hral na new televizi asi pred peti mesici fifu 09 prvni vec co me napadla byla hele konecne se daj ty hraci v obliceji poznat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 http://www.extrastore.cz/index.php?cat=0&idx=127536 Spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 je tu někdo kdo má ps3 (xbox360) fullhd TV a není 100hz slyšel jsem že to pak má duchy.Přemejšlim o koupi FullHD LCD. A nevim jestli koupit 100hz tv nebo stačí mín. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.