Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

WWDC 10 Apple Keynote


narliza

Recommended Posts

dnes probíhá dlouho očekáváný apple keynote v Californii, kde se především očekává představení nového iPhonu...

http://live.superapple.cz/

zde naleznete live stream

ten topic slouží k diskuzi, ohledně toho co se na konferenci odehraje ;)

co si myslíte, že ještě nového apple představí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musim říct že je to nádhera, novej design, nezaoblenej a komplet bílá barva. Do toho ten hi-res display, no prostě užasný, nicméně zatim nevyužitelný pro čechy jelikžo u nás se nedělá micro SIM :) určitě se o tom dá uvažovat, ale až někdy dýl. Krom toho displaye mě na něm nic jinak extra nezaujalo. HD videa jsou pěkný, ale kazí to to že se nesmí s phonem hejbat :D Jinak fakt paráda :) ten design je prostě paráda. Do toho navíc pokrytí 3G sítě je tu minimální takže ani videohovory

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sledoval sem to cele a celkem humus sice multitasking kamera ale zase nesmi se s nim hybat...no to je fakt k necemu... ale jinak super ale vytocilo mne ze je to na micro sim!!! stejne ta cena u nas bude vyssi nez vysoka jak je u nasich operatoru zvykem :)

chlapče ty mě bavíš, najdřív napíšeš "celkem humus" .... "ale jinak super" ? Tak co vlastne?

Jinak za mě typickej příklad toho jak nás apple vyownil, všichni čekali to co uniklo, bylo to ono, ale nic jsme o tom nevěděli a to je to čeho apple využil a totálně nás dostal :).

A za mě? Černý chlapče :) budeš můj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvic me bavi ty nazory. :-) V minulem topicu, kde jeste nebylo jiste, jestli to je fake nebo neni, vsichni psali, jakej je to hnus, maketa.. Ted, kdyz je to oficialni, se to hned vsem zacalo libit. :-)

Me se tenhle iP libi (hlavne bilej :D), chtel jsem si ho koupit odnekud z ciziny, ale ta micro SIM to znemoznuje.. No nic, nezbyva nez cekat. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naostřete si nůžky, budou se stříhat simky :D Až bude nějaký how to video na youtube a půjde to tak bych to určitě taky udělal. Ale iP 4 neplánuju. Jako docela se mi líbí ale myslim si že to ještě nění ono. Možná se budete smát ale chybí mi tam třeba televize na signál DVB-T. V japonsku je toto běžná věc. Ještě k těm simkám myslim, že operátoři je zavedou. A cenu iP 4 si tipuju tak na 22K :( boužel u nás je to zvláštní. Očekávám, že 3GS půjde dolu. Já zůstávám na 3G a takticky vyčkávám na další gen ať už to bude iP 4S a nebo iP 5. Těšim se na nový iOS 4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledově mi to příjde takové zvláštní, ale až ho uvidím na živo tak ještě asi změním názor... Co se týče nových věcí tak to je na výbornou, ale u nás zas bude cena jak litrů vodky na Ruské svadbě... Jelikož sem si nedávno koupil 3GS tak si jej pochopitelně nechám, počkám na další generaci a potom se uvidí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mircosim je úplně stejná, jako klasická sim. Ten chip je tam vážně naprosto stejný, akorát má jiný tvar. Šikovný člověk to podle nějaké šablonky 100% ořízne :-). Ale po tom, co zas koukám na cenu, do iP vůbec nepůjdu, i když se mi ten iP 4 líbí a ani iP 3GS by nebyl k zahození. Za tu cenu si ale koupím HTC a budu happy :-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Worda, 22k? To mi prijde docela dost, ale v Cesku je mozny vsechno. :-D Jak jsem koukal, tak nedotovanej iP 16 GB ma stat 600 (nebo 699, ted nevim) dolaru, 32 GB o 100 vic.. Do toho bych mozna sel.

Endhalf, taky premyslim, jestli nejit radsi do nejakeho androida, ale na iP jsem si uz zvykl, na iTunes jsem si zvykl a AppStore (ani jinej store objemem jemu podobny) jinde neni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, vim, ze na iP jde rozjet android - sam jsem ho zkousel. Pokud jsi ho zkousel take, tak vis, ze je to dost nedoladene. Napr. nejde vypnout displej, nesla mi ani WiFi, atd. Tohle jsou podle me dost zavazne "mouchy". Samozrejme se na projektu iDroid (nebo jak se to jmenuje, z pameti nevim) porad pracuje, ale nikdy to nebude jak oficialni podpora, jako ma treba HTC.

A o tomhle mluvim. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu