Pennywise Odesláno Listopad 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Mě se nic takového nestalo, hraju ultimate team, kariéru, be a pro a v pohodě hraju každý den :) Mimochodem nový ultimate team je super :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Stáhni si znova soupisky, pravděpodobně si nějakým způsobem poškodil uloženej file.. Mimochodem chlapci, tady je jasný důkaz toho, že je fifa nejlepší sportovní hrou historie: http://doupe.zive.cz/FIFA-pokorila-hranici-100-milionu/sr-1-a-139733/default.aspx Prosím, vím že to pravděpodobně některé lidi naštve, ale nechte si svoje výlevy a vyjadřujte je tam kam patří. Děkuji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 zdravím, nevíte jak se dělá/naučí virtuálního profesionála kličky? všiml jsem si že žádný neumí a nemůžu přijít jak na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Musíš je trénovat v aréně.. Musíš začít od těch lehčích až po ty nejtěžší.. Je to rozděleno do pěti hvězd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Jo, dík už to zas šlape jak má.(btw.Kaká jako Kamil v aréně už mě začínal štvát :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordanky Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Jo, dík už to zas šlape jak má.(btw.Kaká jako Kamil v aréně už mě začínal štvát :D ) Čau, taky sem měl ten problém, jen sem stahnul nové soupisky a resnul hru a jelo to v poho btw. já měl v aréně Messiho a jmenoval se Michna:cheesygrin: nebo David Villa byl Davis atp. XD opravdu sem se pobavil..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Zde jsem našel fifu 11 nejlevněji http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3FI10-FIFA%2011%202011.html chtěl bych se, ale zeptat zda jdou z PSN stahovat další jazyky do hry. Tato bohužel neobsahuje češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaulyjunior Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Jazyky stáhnout nejdou...Ale je to zase FIFA takze s anglictinou neni zas takovej problem ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Lazyman: Cestinu obsahuje.Vcera me totiz od nich dosla FIFA 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Listopad 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2010 Dík moc mají ji tam asi nejlevněji co jsem našel tak ji jdu hned objednat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Je ve Fifa 11 Cz dabing a titulky jako v Fifa 10? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirinak Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Je ve Fifa 11 Cz dabing a titulky jako v Fifa 10? jasný že je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rone Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Jak se vydělávají peníze v ultimáte team zápasama nebo si musím kupovat hráče z psn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koly_cz Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Když si chci zahrát rychlej online match, tak se mi při výběru týmu často stává, že napravo si soupeř vybírá tým a nalevo (tam kde bych měl vybírat tým já), je stále napsáno "čekání na soupeře" a já se nemám do hry jak dostat. Díky za jakoukoliv radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vylizany.Postevak Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Já nevím děcka ale stáhnul sem demo a grafika mi připadá horší než u FIFY 10, hlavně si toho všímám na divácích při pokutových kopech, kde už to není takové hezky rozmáznuté, je to tak ošklivé jen v demu nebo i v plné verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Je ve FIFĚ NASTAVITELNÁ RYCHLOST HRY? Vím že jsou 3 možnosti, ale tam nevidím rozdíl chtělo by to mnohem více spomalit. Ve FIFA 10 ve to tak přehnaně rychlé že absolutně nemám možnost si připravit a promyslet taktiku ve hře, hlavně ON.LINE: To je katastrofa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 Je ve FIFĚ NASTAVITELNÁ RYCHLOST HRY? Vím že jsou 3 možnosti, ale tam nevidím rozdíl chtělo by to mnohem více spomalit. Ve FIFA 10 ve to tak přehnaně rychlé že absolutně nemám možnost si připravit a promyslet taktiku ve hře, hlavně ON.LINE: To je katastrofa. už ses na toto ptala ve vedlejším topicu na fifu a dostala jsi odpověď !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dana.317 Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Hrála jsem pouze Demo a po tak krátkém čase je zápas téměř vždy 0:0 takže jsem šla na pokutové kopy a věřte mi, že těch penalt bylo několik desítek a ani jednou se mi nepodařilo trefit bránu a to i bez míření, vždy hráč kopl nad. Vysvětlí mi někdo jak moc mám pohnout anal. páčkou, jak dlouho mám držet střelu, kdy jej mám zmáčknout a jestli se má držet i jiné tlačítko? Protože aby hráč se kterým střílím nedal 80 penalt z 80ti, to je fakt síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 Hrála jsem pouze Demo a po tak krátkém čase je zápas téměř vždy 0:0 takže jsem šla na pokutové kopy a věřte mi, že těch penalt bylo několik desítek a ani jednou se mi nepodařilo trefit bránu a to i bez míření, vždy hráč kopl nad. Vysvětlí mi někdo jak moc mám pohnout anal. páčkou, jak dlouho mám držet střelu, kdy jej mám zmáčknout a jestli se má držet i jiné tlačítko? Protože aby hráč se kterým střílím nedal 80 penalt z 80ti, to je fakt síla. Dole máš ukazatel přesnosti, tlačítko pro střelu drž jak uznáš za vhodné a analogem pohybuj až po zmáčknutí střely, když s ní pohneš před střelou tak musíš hodně citlivě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 Zdar,mam dotaz včera jsem zapl fifu a chtělo to pomě kod co je v manuálu ale já ho asi před měsícem už zadával bych mohl hrát on-line proto když ho tam ted napíšu tak nejde.co mam dělat?si země dělaj srandu?kupuj origoš a nezahraju si online? Pro zatim sem si dal to freeeečko na 7 dní ... chci to ale vyřešit ... Něco podobnýho se mi stalo u jiný hry od EA minulí uživatle trvdil že kod nebyl použitej tak sem ho tma dal a nešel ... jestly sen estalo to stejný nebo podobný .. Děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba7 Odesláno Březen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2011 taky mi to včera dělalo to samé.dneska už je ale všechno OK :) ...asi jenom nějaká chybka ve spojení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Březen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2011 Lze nějak získat aktualizace soupisek když nemám na PS3 připojení k internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheLegendLH Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Hrajete někdo nejakou ligu po netu.?.. chtěl byhc se přidat, ale všechny jsou zaheslovany :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T3NK Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Taky bych se kopnul soutěžně. Co si vytvořit vlastní? Založím topic v PS3 PSN a uvidíme kolik se najde lidí. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheLegendLH Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak mi pak dej vědět.. já se přihlásim..;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.