<^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Počítám, že teď na podzim, možná na konci roku bude vlna, kdy LT už nebude bezpečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Nataly_ Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Myslite že LT už prolomili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2010 Jak to máme vědět? :-) LT ještě nezažilo banovací vlnu a MS na tom pracuje, takže určitě je to jen otázka času. Já bych řekl, že příští vlnu na podzim / konci tohohle roku už LT v týhle podobě nebude bezpečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos28 Odesláno Srpen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2010 flash 360 slim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2010 Fake. ;) Koukni se jak vkládá DVD, tak nemá v dashu danou ikonku z dvd. Tudíž nejde vidět jestli do slimu něco vkladá. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Srpen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2010 Otázka pro ty co vlastní xbox 360 slim cau taky mate ve predu na spinači konzole v pozadí takové bublinku jde to vydet z blízka ze předu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisminka Odesláno Září 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2010 NERO ak koukam jak koukam zadnou bublinku jsem nenasel ze predu na Power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Jestli to spíš není špína ,protože lesklý povrch je na tochle hodně náchylný a ty ,,bublinky" se tam dělaj :) mám to tak třeba u notesu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 bubliny se dělaj většinou pod slídou, ochrané slídy se většinou dávaj na lesklé povrchy slouží k tomu aby se to nepoškrábalo než se vám to dostane do ruky ... ty slídy většinou přihoršují na vzhledu takže nechápu lidi kteří si to tam nechávaj a nekoupí si pořádnou ochranou slídu která je k tomu přímo určena takže ... stačí ji sundat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Otázka pro ty co vlastní xbox 360 slim cau taky mate ve predu na spinači konzole v pozadí takové bublinku jde to vydet z blízka ze předu :lol: :lol: :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Září 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2010 Zdravím 4gb edice slima má ovladač černo šedý (starý) ? nebo celý černý nový ? http://jrc.cz/index.php?a=2&id=43660 tato edice bude mít jaký ? kdo ví řekněte... děkuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero23 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Jak tak prohlížím youtube a jié stránky tak se dozvídám že nekteří lidé si stěžují na hluk nebo že jim to ničí CDčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rejpal1 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Někdy se mě zdá konzole hlučnější mám ji na výšku, ale je to nevyváženým dvd. dělaj to jenom některý. Jinak na co roztáčet dvd..je tam 250gb disk stačí hru nainstalovat. Potom si dvd jenom hrábne na zašátku spuštění a je klid. Ostatně k čemu by pak tak velkej disk byl..že..!!!! když stejně na něj nenahrajete filmy ani hudbu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janek1468624245 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Mě se zdá,že nejhlučnější je ten větráček na zdroji.. Zdroj sice zmenšili,ale vrazili tam hlučnej větrák :-( to raděj měli nechat původní cihlu :-) Máte někdo podobnou zkušenost jako já ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Někdy se mě zdá konzole hlučnější mám ji na výšku, ale je to nevyváženým dvd. dělaj to jenom některý. Jinak na co roztáčet dvd..je tam 250gb disk stačí hru nainstalovat. Potom si dvd jenom hrábne na zašátku spuštění a je klid. Ostatně k čemu by pak tak velkej disk byl..že..!!!! když stejně na něj nenahrajete filmy ani hudbu.. filmy i hudbu nahraješ ... filmy jedině z xlive a hudbu jedině ripovat audio cdčka ;) Jak tak prohlížím youtube a jié stránky tak se dozvídám že nekteří lidé si stěžují na hluk nebo že jim to ničí CDčka co se týče ničení disků hold xko nemá antishock systém ... ale koho by napadlo dávat do zařízení které má stát na jednom místě! ... a hejbat s konzolí když načítá může fakt jen ocas Mě se zdá,že nejhlučnější je ten větráček na zdroji.. Zdroj sice zmenšili,ale vrazili tam hlučnej větrák :-( to raděj měli nechat původní cihlu :-)Máte někdo podobnou zkušenost jako já ?? menší zdroj = menší větrák tudíž větší hluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Xbox S CDčka ničí ale pouze když změníš jeho polohu je tam i nalepeno varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Xbox S CDčka ničí ale pouze když změníš jeho polohu je tam i nalepeno varování Nielen "S", ale aj pri vsetkych starsich reviziach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CyberLOL Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Nielen "S", ale aj pri vsetkych starsich reviziach. Pravda pravda :cowboy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Cau lidi nevite jestli je lepsi stary nebo novy Xko? Mel sem jeste 1 z prvnich 36O bez HDMI a pak 3RROD. Ted se rozhoduji jestli Sko nebo starou 360. Nekdo ho chvali a jinej zase zatracuje.Taky by me zajimalo,je mozne ho flashnout. Dekuju vsem za odpoved. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Lepší? Poskládej si priority podle toho se rozhodni. Jediný důvody proč kupovat Jaspera je cena a možnost flashe, který u Valhally neni. http://console-forum.net/showthread.php?t=99784 http://console-forum.net/showthread.php?t=91959 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 Kup slim (RROD UZ NĚNÍ) ,flashnout nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2010 No bohuzel se vubec nemuzu rozhodnout :( mam doma 30 flash her a nerad bych si koupil S a to neslo flashnout a nebo naopak Jasper a na Sko falsh pujde.Nerad bych,aby mi doma lezely 2 nefunkcni Xka Kup slim (RROD UZ NĚNÍ) ,flashnout nejde... :D ja bych si toho vubec nevsiml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Já to nechápu ... proř pořád všichni koukáte na YT? Dyt je to plný faků! Každej den se tady někdo dohaduje o nějakym videu jestli to je nebo neni fake. Viz. poruchovost http://console-forum.net/tema/99784-x360-quot-s-quot-valhalla-vs-x360-quot-original-quot-jasper-ktery-vybrat. Na flashování nový liteonky z Valhally se pracuje, už se ví jak na to, ale nikdo neví kdy to dokážou umožnit normálním flasherům ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HABAN Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Ja sem prave nevedel,jestli je to doopravdy fake,proto me to prekvapilo,kdyz se vsude pise ze ma S jen zeleny diody a tam sviti cervena :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Říjen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2010 Taky je zakazany mit ruzna elektronicka zarizeni polozena na sobe, kvuli prehrivani. Ale chlapik na videu na to ocividne kasle. Kdyby clovek obcas dodrzoval nejaka pravidla, tak se to nemusi stat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.