kokos28 Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Mohu se zeptat neznáte způsob jak zjistit tip mechaniky .Než aby jsem xbox slim rozebíral . Předem děkuji.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Únor 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2011 Mohu se zeptat neznáte způsob jak zjistit tip mechaniky .Než aby jsem xbox slim rozebíral . Předem děkuji.:wohow: koukni semhttp://console-forum.net/tema/26637-flashnuti-xbox-360-mechaniky-vcetne-liteon-74-83-93-ixtreme-lt-v1-1-hdd-unban/page10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2011 No ještě jsem do tohoto tématu ani nepřispěl tak bych jen dodal z timhle novym xboxem jsem mnohem spokojenější než z normální verzí, velikost se moc neliší, asi tak o 5cm myslim ale zbožnuju ten design a udělali skvělé dotykové zapínání (pfff... to si takhle dělám mapu v halo:reach už asi 2 hodiny, jde okolo otec a protože jsem měl slimko jako nový tak se na něj chtěl podívat, a zmáčkl tlačitko "power" tedy na vypnutí či zapnutí no a bylo po mapě :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el muerto Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 No ještě jsem do tohoto tématu ani nepřispěl tak bych jen dodal z timhle novym xboxem jsem mnohem spokojenější než z normální verzí, velikost se moc neliší, asi tak o 5cm myslim ale zbožnuju ten design a udělali skvělé dotykové zapínání (pfff... to si takhle dělám mapu v halo:reach už asi 2 hodiny, jde okolo otec a protože jsem měl slimko jako nový tak se na něj chtěl podívat, a zmáčkl tlačitko "power" tedy na vypnutí či zapnutí no a bylo po mapě :D) Tak to potěší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2011 To ani nevíš jak, nakonec jsem jí udělal celou úplně od znova ale už nebyla tak dobrá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Březen 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2011 Plnohodnotný flash pre 360 S (aka Slim) prichádza! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 tak jestli jsem to pochopil dobre uz je na vsechna slimka uz je flash?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Duben 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2011 Zatim neni na zadne S plnohodnotny flash je ve fazi testu (u testeru) na mechniku LiteOn 9504. Na zpasani je potreba specialni HW tedy X360USB nebo Lizard360. Takze asi tak ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 zdravim chtěl bych si pořídit xbox S ale všechny moje konzole jsem kupoval v kameném obchode až ted bych chtěl xbox vzít přes internet tak se ptám jestli ho mám vzít přes playcentrum nebo hrejte? v heurece jsem o těchto shopech hodnocení nenašel tak se chci zeptat vás děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Radím xzone ale spíše bych vzal z www.alza.cz nebo zkus ještě nějak zařídit a vzít ho v kamenném obchodě .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 Radím xzone ale spíše bych vzal z www.alza.cz nebo zkus ještě nějak zařídit a vzít ho v kamenném obchodě .-) já jsem ho chtěl vzít tady puvodně tak v obchodě (v Třebíči) ale mají tam jen bundle s kinectem za 8k a to já nechci já chci jen holou 250ku a v alze a v xzone se mi zdá docela drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 David32 : Pokud oželíš lesklej povrch 250ky tak já bych to řešil asi takhle, pak tě "250ka" vyjde lehce přes 4,5k http://aukro.cz/xbox-360-4gb-slim-konzole-za-3777-kc-i1541518032.html + http://www.dealextreme.com/p/designer-s-250gb-hard-disk-drive-module-for-xbox-360-black-53889 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 z aukra určitě ne a 250ku bych ctěl právě kuvli lesklýmu povrchu na ps3(mám fat) je taky a je to parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 no, aspoň sem to zkusil... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daleo18931893 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 prosím klikněte mi na tento odkaz je to hra a třeba Vás začne bavit a zároven mi tím pomůžete Všem díky moc. http://apps.facebook.com/herolegend/?ftype=flyfish&uid=100001846892713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Ahoj všichni. Hodně uvažuji o koupi xboxu 360 S, ale chtěl jsem se vás zeptat, jestli si myslíte, že se to teď vyplatí a jestli náhodou brzo nevyjde konzole nová. Lákají mě nejvíc hry jako je FIFA, NHL, forza, skate a přeci jenom bych si tu konzoli rád koupil na delší dobu (alespoň 3 roky) a abych si tam zahrál ještě takovou fifu 13 :D. Chystá se microsoft v dohledné době představit novou konzoli nebo se zatím udrží 360? Díky předem za odpověď, budu vám vděčnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Podle informaci jenda pani povidala se nova konzole od MS chysta na prelom 2014 / 15 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Tak pokud to tak bude, tak to bych neváhal a koupil. ;) Už se totiž nemůžu dočkat toho, že se rozvalím na gauči s bezdrátovým ovladačem a budu hrát fifku :D . Takže myslíte, že je to zatím v pohodě a měl bych si ho koupit? :) Dík za tak rychlou odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 linuxik no já bych tomu moc nevěřil Sony ted určitě usilovně pracuje na PS4 a Microsoft samozřejmě nechce bejt pozadu..... a podlě nějakejch informací "jedna paní povídala" má představit novej xbox na E3 což je ted v červnu.... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Já jsem se právě taky koukal na net a někde psali, že zatím o tom neuvažují, ale před chvilkou jsem narazil na to, že na e3 ho představí. A za jak dlouho po představení ho tak mohou začít prodávat? Tak na konci roku 2012? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 Zdravim, mam tri dotazy: 1) uvazuju o koupi 360 250gb ale prakticky ve vsech obchodech ho maji v soucasnosti bud s bundle 2 her nebo kinectem a oboje stoji mezi 7-8k, pritom ja ani jedno z toho nechci, stacil by mi jen holy jako tady: http://www.mall.cz/herni-konzole-xbox-360/microsoft-xbox-360-250gb-kinect-ready-black?v=453522 , nejlepe za podobne sympatickou cenu, ale at hledam jak hledam tak vubec nikde ho nemaji - nejaky tip kde ho najit? 2) jestli tomu dobre rozumim tak v krabici neni HDMI kabel cili se musi dokoupit zvlast? je jedno jake znacky a delky (potrebuju aspon trimetrovy) ? 3) obraz bude skrz HDMI ale zvuk bych rad zapojil do postarsiho domaciho kina ktery ma jen stereo RCA vstupy (cinche). je ta redukce z AV portu na cinche prilozena? a kdyz pripojim teve krz HDMI, pujde mi ten AV konektor zapojit? tady u vas na foru i jinde jsem videl ze je nutny ten plast kolem nej odstranit atd. coz neni problem ale urcite to tak funguje (ze muze byt zapojeny HDMI na obraz a zvuk presto pujde i skrz AV) ? diky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-d203057.htm http://www.heureka.cz/?h[fraze]=Microsoft+Xbox+360+250GB ne neni tam HDMI, délka zaleží na tobě. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Květen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2011 jestli mas kreditku tak si to kup z amazonu za 170liber vč. poštovnýho což je tak kolem 4800kč a je to samotný slimko s 250GB HDD. akorát si budeš muset koupit redukci na zásuvku... a k tomu 3. dotazu na to existuje taky kabel ofic. od MS http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-propojovaci-d95061.htm mas tam i HDMI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Květen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2011 http://www.alza.cz/microsoft-xbox-360-250gb-d203057.htm no to prave neni ani trochu sympaticka cena :D ale za ten odkaz na heureku dik, to me nenapadlo :) a k tomu 3. dotazu na to existuje taky kabel ofic. od MS http://www.alza.cz/microsoft-xbox-36...aci-d95061.htm mas tam i HDMI a tenhle kabel je teda jedina moznost jak napojit zvuk z xboxu na zarizeni ktery nema opticky vstup/hdmi, chapu to dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 mel by nekdo primo odkaz, na amazonu, kterej vychazi s postou ten nejlevnejsi, treba ten s kinectem, 250,,nevidim levnejsi nez na czc, kde teda byl jeste par dni zpet o litr levnejsi nez na alze je tam za 215+25 posta, takze to neni vubec spatny..asi dam par penizek stranou a pujdu do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.