Marcelo Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 Ahoj všichni.. doporučíte koupit xko 4gb za cca 4500,- ? uplně nové atd.. jestli je to dobrý kup, nebo už je lepší počkat na nové PSP2 či xbox další generace .. jelikož nevím kdy budou dostupné flashe na xko360slim a moc her se mi kupovat nechce... díky za postřehy =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 novy 4gb zacina na 3400 na mazonu+ dorbny za postu.. 4800 v czc . v mene seroiznich obchodech mozna se dostanes na mene penez, ale radsi duveruju overenym. flash urcite bude a novy konzole,,,to by ses nacekal, buh vi kdy to bude,nna nejaky uz je..flashe muzes sledovat tady, pracuje se na nich ve dne v noci :D http://c4evaspeaks.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 http://www.zavvi.com/games/consoles/xbox-360-4gb-arcade-system/10226556.html 3600 i s postovnym do CR, ze zavvi nakupuju uz dlouho a vzdy bez problemu kdybys to chtel z CR tak http://herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-360-4gb/?order=2 ja svuj koupil v http://www.herni-svet.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Červen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2011 diky za tipy, s timto obchodem nemam zkusenost, jak se da u nich platit-paypal taky? mrknu jim podrobneji na zoubek. amazon(i kdyz mozna levnejsi) se mi zda treba proti ebayi neprehlednej, spise tam nejsem zvyklej nakupovat, i kdyz jsem si to jednou zkusil uz. Nevim jak poradne videt, kolik je vlastne cena s postovnym, kompletni, jeste pred definitivnim potvrzenim objednavky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s.j. Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Zdravim, mam dotaz ke slimku, jde nejak xbox propojit s bezdratovymy (bluetooth) reproduktory? uvazuji nad koupi bud od creative asi D80 nebo D100 (D200) ci logitech wireless speaker z515 a posledni dobou se mi i docela zamlouva nokia md-50w... dekuji za odpoved :o) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Myslím, že to nejde... Leda je propojit optickým kabelem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 přesne mas tam opticky vystup a xbox ani bluetooth nepodporuje....nebo cinch (zvukovy konektory bily a červeny) propoj např s domacim kinem a zapni AUX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HavlisCZ Odesláno Srpen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2011 Jinej zpusob asi nenajdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Co znamená v nabídce [h=3]Premium System nebo Standard System[/h]A má někdo zkušenosti s tím prodejcem http://www.herni-svet.cz/ ty ceny se mi zdají nějaký nízké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2011 Co znamená v nabídce Premium System nebo Standard System A má někdo zkušenosti s tím prodejcem http://www.herni-svet.cz/ ty ceny se mi zdají nějaký nízké Standard system - konzole má matný povrch, integrovanou paměť 4 GB (lze dokoupit později HDD) Premium system - konzole mám lesklý povrch "piano black", bez integrované paměti ale rovnou s HDD 250 GB, navíc headset s mikrofonem Zkušenost nemám, ale u těhle obchodů je obecně jediný problém se zpětnou reklamací či vracením zboží (vykrucují se). Týká se to většiny těhle "hrej, svet, xzony, centrum, herni" a podobny shopy, kterejch je tisice. Zboží dostaneš, reklamace je přímo u MS, takže se neboj a kup to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Září 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2011 A má někdo zkušenosti s tím prodejcem http://www.herni-svet.cz/ ty ceny se mi zdají nějaký nízké koupil jsem od nix svuj xbox, naprosto bez problemu reklamace vsech xboxu se pokud vim resi primo s ms takze na obchodu nezalezi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 mate nekdo nejakej update cen, i s postovnym, a potvrzenymm bezproblemovym zasilanim do CR , napr z UK? vyplati se to v soucasne dobe, myslite ze to bude levnejsi o neco, co stoji za zminku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bart23 Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Tak už jste měli nějakej problém s xboxem a měli jste potřebu jej reklamovat. Jestli ano tak s čím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2011 Čus :) slim se všeobecně moc nekazí, když už, tak specifické závady, které se na ostatních konzolích všeobecně nevyskytují. Ještě je brzy hodnotit životnost slimu, je v oběhu relativně krátkou dobu, ale vypadá to na povedenou sérii konzolí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 pls muze sem nekdo dat ze slimu foto stitku na zdroji ( 135 W)?Potreboval bych si tam pocist, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Tady máš jestli stačí.:D http://imageshack.us/photo/my-images/851/20111119181605.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 pajada staci, diky jeste ze zeptam a nebijte me, zodpovezene 1000X určitě, je rozdíl mezi ovladačem pro FAT a slim xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 pajada staci, dikyjeste ze zeptam a nebijte me, zodpovezene 1000X určitě, je rozdíl mezi ovladačem pro FAT a slim xbox? Ja som nikde nenatrafil na ovladac pre X360 s priponou pre fat a slim :D Predpokladam, ze ani ty si to nikde nezaregistroval! Takze odpoved je jasna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jartoo: Jediny rozdil, ktery jsem zaregistroval je ten, ze ovladac, ktery byl k FAT xboxu ma dole sedej pruh a u Slimu je cely cerny. Tvarove je ale stejny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ano, a taky páčky má černé, a ten kruh aneb tlačítko Xbox Menu je lesklé narozdíl od starého. Prostě je mnohem hežčí, a taky má nahoře místo Microsoft napsané Xbox 360. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ja som predpokladal, ze sa nepyta na kozmeticke upravy, ale ci nahodou nie su tvarovo, alebo funkcne rozdielne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Aha, no co jsem slyšel nebo četl tak tvarově je trošičku rozdílný nový Modern Warfare 3 ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ja som nikde nenatrafil na ovladac pre X360 s priponou pre fat a slim :D Predpokladam, ze ani ty si to nikde nezaregistroval! Takze odpoved je jasna. odpoved zase tak jasna neni jak vidis, pro detailisty preci jen je mensi rozdil v tech ovladacich, i kdyz na funkci zivocichare to nema zadnej vliv :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 odpoved zase tak jasna neni jak vidis, pro detailisty preci jen je mensi rozdil v tech ovladacich, i kdyz na funkci zivocichare to nema zadnej vliv :D Tak to ano...ved aj na Fatko, ked este o Slime nebolo chyru, boli viacfarebne ovladace (biely, cierny, cerveny, khaki, a mozno este nejake)...to si potreboval vediet? OMG :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 potreboval jsem vedet jaky jsou rozdily..A TY JSOU, at chces nebo ne .) diky vsem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.